Şimdi Ara

Dolandırıldım başkası yanmasın!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
406
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Lykls89 şahıs tarafından dolandırıldım.Forza Horizon 3 almak için ilan açtım cevap yazdı hesaba parayı gönderdiğim an engelledi beni 90 liramı yanlışlıkla düşürsem kaybetsem üzülmem ama böyle insan müsfetteleri bu parayı harcayacak diye bu konuyu açıyorum pazartesi konu hakkında yasal yollara başvuruyorum resimler aşağıda.
    Dolandırıldım başkası yanmasın!Dolandırıldım başkası yanmasın!Dolandırıldım başkası yanmasın!Dolandırıldım başkası yanmasın!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fatic -- 17 Mart 2017; 19:10:14 >

• 1. Suç duyurusunda bulun

2. Referansı olmayan adamdan alışveriş yapma

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Referansı olmayan kişilerden alışveriş yapmayın. Suç duyurusunda bulunsan bile sen haksızsın şuanda. Adama direk parayı yollamışsın ve hata yapmışsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hidrojen Molekülü

Referansı olmayan kişilerden alışveriş yapmayın. Suç duyurusunda bulunsan bile sen haksızsın şuanda. Adama direk parayı yollamışsın ve hata yapmışsın.

haksız derken? haksız falan değil kardeşim. savcılıkta çalışıyorum ben başvur direk illaki sonuç alırsın.
  • XadiR X kullanıcısına yanıt
    Sonuç falan alamaz parasını geri alırsa bi o kadar da ben vericem.
  • Adam tam bir dolandirici hafiften yoklayim dedim 300 liralik bileti 150 vermeyi kabul etti

Dolandırıldım başkası yanmasın!

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.