Şimdi Ara

DOLANDIRILDIM!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
837
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar psn plus uygulaması tarafından dolandırıldım. Bundan 4 ay önce psn plus 1 aylk üyelik açtırdım. Ve nba2k14 19 dolara indirim vardı plus üyelerine. Görünce dayanamadım aldım oyunu oynadım 3 hafya falan. 4 ay sonra yani dün oyunu açıp oynayayım derken oyunun açılmadığını gördüm. Oyun açılmıyor direk psne yönlendiriyor. Oradada oyunu almadığım yazıor ki bir daha almaya zorluyor sistem. Bu nasıl bi iştir nasıl bi anlayıştır yardım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• PS Plus'inizi yenilerseniz oynayabilirsiniz. bedava verilen oyunlari oynayabilmeniz için PS Plus'inizin olmasi gerekli.
  • Böyle birşey olamaz ya :(

• quote:

Orijinalden alıntı: kovaladımsevdiğimi

Böyle birşey olamaz ya :(
    quote:

Orijinalden alinti: kovaladimsevdigimi

Böyle birsey olamaz ya :(

gerci bir dakika. ben yanlis okumusum. siz 19 Dolara indirimli olarak satin aldim yazmissiniz.

o yuzden oyun sizindir. PS Plus'inizin olmasina gerek yok. suanda oynayabilmeniz lazim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Venomstr -- 23 Ocak 2015; 20:26:29 >
  • ps4 içinse Ayarlar -PSN-Lisansları geri yükle calısması lazım.
  • Ps3 için

• Plus uyelerine sağlanan bir avantajdan yani indirimden yararlanip oyunu aldığınız için plus uyeliginizin süresi boyunca oyunu oynayabilirsiniz, plus üyeliğini yenilediginizde uyelik bitene kadar tekrar oynayabilirsiniz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Dolandırıldım!
    14 yıl önce açıldı
    Dolandırıldım
    4 yıl önce açıldı
    dolandırıldık
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ultrahasan

Plus uyelerine sağlanan bir avantajdan yani indirimden yararlanip oyunu aldığınız için plus uyeliginizin süresi boyunca oyunu oynayabilirsiniz, plus üyeliğini yenilediginizde uyelik bitene kadar tekrar oynayabilirsiniz.

nasıl yani? tamam ps plus üyelerine bedava verilen oyunları oynayabilmek için bu olmalı ama 5-10 lira indirim sağlayarak alınan oyunlarda böyle bir şey olmaması lazım.resmen saçmalık. utanmasalar ps plus ile sıçtınız tekrar yapabilmek için ps plus alınız diyecekler yuh.
  • nasıl iş o ya. ben plus indirimi ile 74 tl ye driveclub aldım plusum 10 gün sonra biticek ben şimdi sinle playerda mı oynayamıycam
  • quote:

Plus uyelerine sağlanan bir avantajdan yani indirimden yararlanip oyunu aldığınız için plus uyeliginizin süresi boyunca oyunu oynayabilirsiniz, plus üyeliğini yenilediginizde uyelik bitene kadar tekrar oynayabilirsiniz.

Böyle bir şey yok. Plus indirimi ile aldıysanız o oyun sizindir. Plus bitse bile oyunu oynamaya devam edebilirsiniz. Plus un bedava verdiği oyunlar plus un bitmesi ile oynanmaz duruma gelir ancak yeniden oynamak için Plus almak gerekir.

• Sony türkiyeyi arayın derim eger oyunu TR psnden aldıysanız tabi

• Plusla indirimli alsanız bile plus sonlandığında oyun sizindir. Bu durumda bir terslik yaşıyorsanız Sony ile iletişime geçin derim.
  • Ps3 içinse ayarlardan profilinizi de aktif edip sonra silin. Tekrar indirin kurun.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Plus indirimiyle alınan oyun sizindir. Süresi biten içerikler bedava indirilenler.
  • Böyle haberleri duydukça her gün daha da uzaklaşıyorum valla şu PSN Plus'tan
  • quote:

Yanlis bilgi veriyorsunuz, psn uzerinden belli bir miktar para odeyerek indirimli aldiginiz oyunu plus bittikten sonrada oynayabilirsiniz parasini odemissiniz sonucta.

• Oyunu satın aldığın hesabı kullanıcı listesinden silmiş olabilir misin?

• Bence işin içinde olan güvendiğin bir arkadaşına mail ve şifreyi ver incelesin..
    Muhtemelen senin yaptığın bir hata var ortada (Hesabın deaktif edilmesi-Kullanıcı silinmesi vs.)
  • ultrahasan U kullanıcısına yanıt
    Yanlış bilgilendirmeyelim insanları, yalnızca instant game collection dahilindeki ücretsiz oyunların oynanabilmesi için plus üyeliği gereklidir. Plus indirimleri ile alınan oyunların sonrasında plus üyeliği ile bir bağlantısı olmuyor, isterseniz bir daha plus almayın o oyun sizin olur ve istediğiniz kadar oynayabilirsiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: BadGuy

Yanlış bilgilendirmeyelim insanları, yalnızca instant game collection dahilindeki ücretsiz oyunların oynanabilmesi için plus üyeliği gereklidir. Plus indirimleri ile alınan oyunların sonrasında plus üyeliği ile bir bağlantısı olmuyor, isterseniz bir daha plus almayın o oyun sizin olur ve istediğiniz kadar oynayabilirsiniz

Öğrenmiş oldum demek ki yanlış biliyomusum

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.