Şimdi Ara

Dolandırıcılar kendilerini aştılar !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
1
Favori
2.554
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Az önce gelen bir sms "Tebrikler! Hemen 05321119900 ü arayıp hediye masaj aletinizi ayrıca elektrik ve su tasarruf ürünlerinizi almayı unutmayınız 053211199001 Gönderen No: 05369103774

Dünde annemin hattına "iki adet kol saati kazandınız" ondan önceki günde "900 konbara puanınızı kullanmayı unutmayın" gibi mesajlar geldi...Abarttılar artık iyice...

• yaşlı bir teyzem var allahtan gözleri görmüyor bu mesajlardan çok geliyor, yahu btk ne yapıyor, niye bu üçkağıtçı adamlara meydanı boş bırakıyor
  • bana da geliyor, bu aldatmacalar. Ama ilgililer neden bunun önunu alamiyor, anlamis degilim.
  • kanan vadandaşlar var ama
    yazık.
  • numaralar güzelmiş yalnız.
  • Bu durumlardan neyi hedefliyorlar? Mesaj gönderen kazanç sağlıyor mu? Nasıl? Bedava mesaj hakkı var da milletle mi eğleniyor?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Israrlı çabalar devam ediyor...Başka bir sms daha "Tebrikler! Hediye Telefon Kazandınız. Hemen 05321119494 ü arayın hem hediyenizi alın hem elektrik faturanızda %25 indirimden yararlanın. 05321119494 Gönderen No: 05417312935
  • Bana da 3-4 kez geldi bu mesajlardan numara belli , açık açık tvlerde deşifre ediliyorlar ama hala devam sonumuz hayrolsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: sereye

Bu durumlardan neyi hedefliyorlar? Mesaj gönderen kazanç sağlıyor mu? Nasıl? Bedava mesaj hakkı var da milletle mi eğleniyor?

Sorumu tekrarlıyorum.
  • quote:

quote:

Bu durumlardan neyi hedefliyorlar? Mesaj gönderen kazanç sağlıyor mu? Nasıl? Bedava mesaj hakkı var da milletle mi eğleniyor?

Sorumu tekrarlıyorum.

Sana verilen numarayı arıyosun, kazandığınız hediyeyi almak için falanca hesaba şu kadar para yatırmanız gerekiyor diyorlar, yada şu hatta şu kadar kontör yükleyin diyorlar. Yükleme yada hesaba para geçiş işlemini yaptığınız an hediye size ulaştırılacak diyorlar.

Mesela dün duydum, bizim bi arkadaşın arkadaşına gelmiş bi mesaj, aramış saf, 30,000 TL kazandınız, fakat bunun size verilebilmesi için vereceğimiz hesap numarasına 300 lira yatırmanız gerekiyor demişler, bu safta yatırmış.

• Geçenlerde sms paketimde baktım baya hak var dedim bi cevap atayım şu numaraya, cevap attım,zaten bir zeki sizdiniz diye:) kesildi mesajlar,artık gelmiyor
  • Dikkat ediyorsaniz her gelen mesaj turkcell hattindan geliyor. 5bin sms heryone aliyorlardi abaniyorlardi anasini satiyim. Simdi 167 limiti cikti cok iyi oldu. Simdi de yollasinlar gorelim !
  • Bende sms geldikten 1 saat sonra geri sms yolladım...Ama ulaşmadı...Telefon kapanmıştı...
  • Bizim arkadaşın babasıda kontör yüklemiş hatlarına baya fazlaca... Bu numaralar kimin üzerine alınıyor biri şikayet etse ne olur ki?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Noxco

quote:

quote:

Sorumu tekrarlıyorum.

Sana verilen numarayı arıyosun, kazandığınız hediyeyi almak için falanca hesaba şu kadar para yatırmanız gerekiyor diyorlar, yada şu hatta şu kadar kontör yükleyin diyorlar. Yükleme yada hesaba para geçiş işlemini yaptığınız an hediye size ulaştırılacak diyorlar.

Mesela dün duydum, bizim bi arkadaşın arkadaşına gelmiş bi mesaj, aramış saf, 30,000 TL kazandınız, fakat bunun size verilebilmesi için vereceğimiz hesap numarasına 300 lira yatırmanız gerekiyor demişler, bu safta yatırmış.

Bedava peynir sadece fare kapanında olur.

• Bana da geldi yine bugün. Seda Sayan Pepsi yaşatır seni kampanyasında numaram 1500 numara arasında 9 uncu çıkmış, 10.000 tl kazanmışım. Arayıp söveyim dedim de dakikalarıma yazık dedim aramadım.
  • Banada geldi aradım o kapatana kadar on saniye kadar sövdüm rahatladım genelde insanlar yemiyolar ama onlara bin kisiden birisi yiyince yetiyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.