Şimdi Ara

DOLANDIRICI ELİF BAYIL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
3.803
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Letgoda rastladım . Telefonunu verdi telde de konuştuk . Baya amatör olacak ki telefonla konuştu . Bi kadın bu . Dolandırıcılar yerleri bulunmasın diye telefonu açmazlar . Daha önce basıma gelen bir olayda karakolda polisler söylemişti . Araştırdığımda tüm ilanlarının başkalarından alıntı olduğunu gördüm . Watsaap 'dan konum istedim elden alacağımı söyledim . Bin türlü mazeret uydurdu . En son artik ilanlar size ait değil güvenmiyorum dedim. Ispatla dedi . Hepsinin ekran görüntüsünü almıştım . Tek tek attım . Hemen engelledi klasik dolandırıcı . Allahtan uyandım ben . Bi de öyle inandırıcı konusuyor ki telefonda öyle kendin emin ki anlatamam . Kadın olduğu için güven vermek adına hemen herkesin düşebileceğini biliyir. Allahtan uyandım hemen . Yarın da karakola ihbar edeceğim . Telefonu açtığı için de yeri de bulunur zaten .

Ziraat bankası
    Elif bayil adına
    Bu hesabı kullanıyor .
    DOLANDIRICI ELİF BAYIL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi melek3458 -- 10 Şubat 2020; 11:42:5 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• aynısını yazacaktım,fotoların başkalarıyla aynı olması birşey ifade etmez ki,sonuçta van gogh tablosu değil alelade her yerde bulunabilen tecre tava işte ambalajı aynı kendisi aynı. Kendi çekmeye Üşenip netten foto almış bile olabilir dolandırma eylemi olması için sizin para yatırıp ürünün gelmemiş olması gerekirdi, bence de bu konu başınıza iş açabilir
  • Bin turlu yalan soyluyor . 1 aylik bebegim var yok logusayim yok her dakika çıkamıyorum yok kayinvaldeme gidiyorum evde yokmu vs. Inanmayin

• Melekçim sana tavsiyem elif isimli bütün dişilerden uzak durman gerektiği. Bu isime sahiplerden sağlam parça çıkmıyor genellikle. Dişi olunca kendisine güvenmesini bekleyen çok kız var sebebini çözemediğim bir şekilde. Bizi bilgilendirdiğin için teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Roca ederim ne demek . Baskalari üzülmesin . Millet parayi sokaktan toplamiyor

• Up

• Kadın gerçekten lohusa olabilir mi acıdım şuan ikinizede

• Irina Spalko kullanıcısına yanıt
    Hahahahhaah gerçekten mi acıdın

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: melek3458

Hahahahhaah gerçekten mi acıdın
    Yani garip bir olay çözemedim noldu sonuç ne

• Irina Spalko kullanıcısına yanıt
    Sonic dolandırmaya kalktı beni . Bende anladım . Yarın karakola ihbar edicem .olay bu . Milleti dolandırmasin

• quote:

Orijinalden alıntı: melek3458

Sonic dolandırmaya kalktı beni . Bende anladım . Yarın karakola ihbar edicem .olay bu . Milleti dolandırmasin
    Para vermiş miydin

• Hayır . Sabah verecektim . Araştırınca sonuç bu vermeden kurtulmuş oldum

• Bir kanıtınız olmadığı için dolandırılmadığınız için iftira suçunu işlemektesiniz. Kadın dava açarsa sıkıntı yaşarsınız bilginize.

• quote:

Orijinalden alıntı: Bay Robot

Bir kanıtınız olmadığı için dolandırılmadığınız için iftira suçunu işlemektesiniz. Kadın dava açarsa sıkıntı yaşarsınız bilginize.
    aynısını yazacaktım,fotoların başkalarıyla aynı olması birşey ifade etmez ki,sonuçta van gogh tablosu değil alelade her yerde bulunabilen tecre tava işte ambalajı aynı kendisi aynı. Kendi çekmeye Üşenip netten foto almış bile olabilir dolandırma eylemi olması için sizin para yatırıp ürünün gelmemiş olması gerekirdi, bence de bu konu başınıza iş açabilir
  • Bu ülkede dolandırıcıların sonu gelmez

• Numarayı alenen burada paylaşmanız suç. Başınız derde girebilir..
  • onun bayan olduğu şüphelidır.

letgo malesef dolandırıcı yeri. yüzyüze buluşup malı görmedikçe alışveriş yapılmaz. ha ben çok ürün sattım, kimi alıcı direk parayi gönderip kargo yapmamı istedi. vatandaşimiz da dolandırilma meraklısı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1- Telefon numarasını direkt paylaşmışsınız, kişisel bilgileri açık ettiğiniz için başınız ağrıyabilir
    2- Ortada bir suç olmadan dolandırıcı dediğiniz için iftiradan başınız ağrıyabilir

Kısacası yanınızda bolca ağrı kesici bulundurun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Time Lord -- 10 Şubat 2020; 8:7:4 >
  • The Time Lord kullanıcısına yanıt
    Üstelik karşı taraf kadın yani üstün cinsiyet, beni taciz de etti dese uğraş dur.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.