Şimdi Ara

Dokuz Eylül Üniversitesi bilgi verebilecek olan

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
468
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • DEÜ tınaztepede okuyan birisi yardım edebilir mi? Konaklama ulaşım vesaire bilgi verebilirse çok makbule geçer. DEÜ bilgisayar bekliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• okumuyorum ama hedefimdi gittim belki işine yarar bildiğin üzere Buca da Buca sanayi yeri gibi geldi biraz bana Ankara Ostim gibi kampüsün konumu iyi değil bence etrafta hiçbir şey yoktu full dağlık okula girişte bir yokuş karşılıyor zaten duydugum kadarıyla eshotlar çıkıyormuş ulaşım olarak çevredeki evler üniye yakınsa biraz pahalı her yerde olduğu gibi ama Buca da genel olarak kiralar üst segment semtlere göre ucuz Alsancak 30 dakka falandı sanırsam Buca da sosyallik olarak bazı kafeler falan var demişti eskiden konuştuğum biri şuan durumu ne bilmiyorum ama genel olarak böyle
  • Tınaztepe'deyim ben.
    Yerleşke Buca çevre yolu çıkışında tepeli bir alana kurulu. Çoğu otobüs hattının baslangoc/bitiş noktası aynı zamanda. 2-3 yila metro gelmesi bekleniyor.

Kampüsün hemen alt tarafındaki yerleşim alanlarında kiralık daireler ve öğrenci yurtlari var bol bol. İlçede iki kyk yurdu var (erkek için), ikisinin konumu da ters tınaztepeye. Otobüsle gitmen gerekecek. Özel yurtlar iki kişilikler 700/800 civaridir.kiralar 2+1 mesela yine 750/900 civarı genelde.
    Yaz okulu nedeniyle Ahmet Tatari kyk'da kalıyorum şu an, yürüyerek yerleşke 30 dk sürüyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • mrsmrc kullanıcısına yanıt
    Hocam peki kütüphane doluluk oranı nasıl? Yurtta kalırsam büyük ihtimal gün boyu kütüphanede takılırım. Bir de yemekhane nasıl? Fiyatlar ne kadar. Bir de yurtta kalsam otobüsle ulaşımım max kaç dk olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Duck dynasty D kullanıcısına yanıt
    Sınav dönemleri tam-üstü kapasite, normal dönemde ortalama bir doluluk mevcut. Yani genellikle yer bulabilirsin. 24 saat açık eğitim döneminde.

Yemek porsiyonlari bana kalırsa az ama fiyatı uygun. Bir önceki haftadan haftalık menü yaparsanız 11.25,menü almadan günlük yerseniz öğün başı 5 TL. Günlük kontenjan sınırlı eğer menü yapmazsanız!

Yurtların yoğun olduğu bölgeden 878 numara ile gittiğini varsayarsak 10 dakika sürmez. (878 yerleşke içine kadar giren bir hat. Mühendisliğin oraya kadar çıkar.) bir de yerleşke içi dolaşan shuttle seferleri mevcut. Her 10-15-20 dkda bir gezerler. Yerleşke girişine yürüyüp shuttle binerseniz ort 20/25 dkda okula ulaşırsın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.