DOkuz eyLül kamu mu YoKsa Kocaeli siyaset bilimi ve kamu yönetimi mi ?
hiçbiri
quote:
Orijinalden alıntı: aLLy_Fb
hiçbiri
neden?
quote:
Orijinalden alıntı: Sound of Freedom
quote:
hiçbiri
neden?
önceden düşündüğüm bölümlerdi ama araştırınca felan siyaset bilimi ve kamu yönetiminin hiçbi ayrıcalığı olmadığını öğrendim.dokuz eylül kamununda herhangi bi şehirdeki kamu yönetiminden farkı olcağını sanmıyorum ki gazinin kamu yönetiminde iyi olduğu söyleniyo onun bile bi garantisi yok.bence uluslararası ticaret felan daha mantıklı apayrı şeyler ama
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Sound of Freedom
quote:
hiçbiri
neden?
önceden düşündüğüm bölümlerdi ama araştırınca felan siyaset bilimi ve kamu yönetiminin hiçbi ayrıcalığı olmadığını öğrendim.dokuz eylül kamununda herhangi bi şehirdeki kamu yönetiminden farkı olcağını sanmıyorum ki gazinin kamu yönetiminde iyi olduğu söyleniyo onun bile bi garantisi yok.bence uluslararası ticaret felan daha mantıklı apayrı şeyler ama
Gençler, İİBF fakültelerinde hiç bir zaman iş garantisi yoktur, uluslar arası ticaret dediğiniz bölümünden farklı bi tarafı yok,
iş dünyasında hiçkimse aaa delikanlı İİBF mezunuymuş yada Uluslar arası tic mezunuymuş hemen işe alalım demeyecek,
İş okulda değil sizde bitiyor,
27 yaşındayım Maliye mezunuyum ama uluslar arası tic. ve finans alanında çalışıyorum,
Okulda bu tür bölümlerde size öğretilecek şeylerin iş dünyası ile ilgisi alakası olmadığınıda ancak çalışmaya başlayınca anlarsınız,
Okul size %30 verir kalan %70 sizdedir,
bu tarz bölümlere girmeden önce o bölümü ne kadar istediğinizi ve girmeniz durumunda derslere ne kadar adapte olabileceğinizi iyi düşünün derim.
sorunuz varsa pm den ulaşın
millet kusura bakmayın hortlattım ama dokuz eylül kamu da fln okuyan varsa nasıl ortamı bi yazsın bide kamu yönetimi mezunları ne iş yapıyorlar şuanda yazarlarsa çok güzel olur.