Şimdi Ara

Dokuz Eylül İİBF İle Bilgisi olan Yardımcı olabilir mi* (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
1
Favori
8.536
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: iges

quote:

Orijinalden alıntı: materyalist imam

puanın yetiyorsa egeye git.

araştırdığım kadarıyla, egedeki öğretim görevlileri bile dokuz eylül'ün daha oturmuş kadrosu olduğunu kabul ediyolarmış,
    bahsettiğim ibf için tabi.

evet, egeyle de dokuz eylülle de görüşmeye gittim. ege'dekiler dokuz eylüle gitmemi önerdiler. Gel gelelim okul açısından düşünürsen ege her türlü basar.
  • quote:

quote:

quote:

araştırdığım kadarıyla, egedeki öğretim görevlileri bile dokuz eylül'ün daha oturmuş kadrosu olduğunu kabul ediyolarmış,

evet, egeyle de dokuz eylülle de görüşmeye gittim. ege'dekiler dokuz eylüle gitmemi önerdiler. Gel gelelim okul açısından düşünürsen ege her türlü basar.

Ya ben ankarada oturuyorum sanırım gazi ekonometriye gidecem istemeyerek ama yapacak bısı yok tercihlerim önünde dokuz eylül maliye var inş oraya gelırde bende dokuz eylüllü olurum .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xaena -- 31 Temmuz 2012; 0:52:59 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Xaena

quote:

quote:

quote:

Ya ben ankarada oturuyorum sanırım gazi ekonometriye gidecem istemeyerek ama yapacak bısı yok tercihlerim önünde dokuz eylül maliye var inş oraya gelırde bende dokuz eylüllü olurum .

hocam Dokuz Eylül dağ başında ya :D

• ben de anadolu işletme ile dokuz eylül işletme arasında gidip geliyorum.Anadolu işletme ingilizce ama çok fark eder mi fikrim yok
  • Merhaba konuyu günceller misiniz hangi bölüm hangi okul geldi memnun musunuz bu sene bende tercih yapacağım iktisat istiyorum ege ve deu arasın da kaldım fakülte olarak eğitim olarak nasıllar yorumlayabilir misiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Reis hangi universite hangi bolume gittin konuyu gucelleyebilirmisin bende bu sene gidecemde

• fsnbysf F kullanıcısına yanıt

Başkan nereye gittin

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.