Şimdi Ara

Dokuz Eylül İİBF İle Bilgisi olan Yardımcı olabilir mi*

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27
Cevap
1
Favori
8.533
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar ben İktisat Çeko veya Maliye düşünüyorum.
    Bu 3 bölüm arasından maliyenin bi adım önde oldugunu bılıyorum ama maliyenin olması da tabiki biraz zor.
    Ben ankaradan gelecem izmire bana biraz buca hakkında bilgi verirseniz sevinirim ayrıca DEÜ İİBF Kampüsü hakkında bilgi verirseniz sevinirim.
    Dokuz eylül icin apart secenegı var mı ?

• up
  • Öncelikle umarım istediğin bölüme yerleşirsin diyeyim... Bende imzamdan da belli olduğu gibi işletme öğrencisiyim bu sene hazırlığı yeni geçtim, ydy'den iibf fakültesine bende ilk defa bu sene geçicem ama tabi ki yine bilgi vereyim kampüs hakkında Dokuz Eylül Buca kampüsünde Yabandı diller,hukuk ve İİBF fakülteleri mevcut bu fakültelerin üçü de birbirine yakın... O yönden iyi ama tabi binalar sınıflar biraz eski sayılır çok lüx bir kampüs bekleme özeller gibi... Kampüsün içinde spor salonu halı saha tenis kortu basketbol sahası ve cafelerde masa tenisleri,hockey,langırt... gibi şeyler mevcut. Tabi bunlar kampüsün içi bir de dışı var görünmeyen yüzü var Sonuçta BUCA'da yaşıyoruz... Daha önce yazdığım mesajlarda söyledim yine söylüyorum Belediyecilik denen şey buca'da yok malesef ne doğru dürüst kaldırım ne yol hiçbirşey yok. Bilmemkaçbin öğrenci yaşamasına rağmen... Gidersen eğer bana hak vericeksin. Ama tabi işin birde İZMİR boyutu var Buca dan izmir/konak-alsancak gibi yerlere gitmek gayet kolay ve 95 kuruşa 90 dk istediğin kadar aktarma yapabilirsin... Apart kısmına gelirsek kampüsün çevresine apartlar mevcut çok uzakta sayılmaz, ama sana tavsiyem yerleşim konusunda aceleci davranmanı dilerim çok çabuk tükenebilir bazen... Aklın(ız)a takılan soru olursa cevaplamaya çalışırım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Eray-E

Öncelikle umarım istediğin bölüme yerleşirsin diyeyim... Bende imzamdan da belli olduğu gibi işletme öğrencisiyim bu sene hazırlığı yeni geçtim, ydy'den iibf fakültesine bende ilk defa bu sene geçicem ama tabi ki yine bilgi vereyim kampüs hakkında Dokuz Eylül Buca kampüsünde Yabandı diller,hukuk ve İİBF fakülteleri mevcut bu fakültelerin üçü de birbirine yakın... O yönden iyi ama tabi binalar sınıflar biraz eski sayılır çok lüx bir kampüs bekleme özeller gibi... Kampüsün içinde spor salonu halı saha tenis kortu basketbol sahası ve cafelerde masa tenisleri,hockey,langırt... gibi şeyler mevcut. Tabi bunlar kampüsün içi bir de dışı var görünmeyen yüzü var Sonuçta BUCA'da yaşıyoruz... Daha önce yazdığım mesajlarda söyledim yine söylüyorum Belediyecilik denen şey buca'da yok malesef ne doğru dürüst kaldırım ne yol hiçbirşey yok. Bilmemkaçbin öğrenci yaşamasına rağmen... Gidersen eğer bana hak vericeksin. Ama tabi işin birde İZMİR boyutu var Buca dan izmir/konak-alsancak gibi yerlere gitmek gayet kolay ve 95 kuruşa 90 dk istediğin kadar aktarma yapabilirsin... Apart kısmına gelirsek kampüsün çevresine apartlar mevcut çok uzakta sayılmaz, ama sana tavsiyem yerleşim konusunda aceleci davranmanı dilerim çok çabuk tükenebilir bazen... Aklın(ız)a takılan soru olursa cevaplamaya çalışırım.

Öncelikle cok teşekkür ederim bilgilendirdiğin için. Ben ankaradan gelecem izmire ama sonucta izmir yani Buca faktörü ben çok dusunduruyor anadolu üniversitesini de yazdım ama buca daha garanti gelebilecek durumda benim de büyük ihtimal işletme veya iktisat olucak ikinci öğretim hakkında bilgin var mı buca için hani ben biraz gezmeyi ortam seven insanım ortamı felan merak ediyorum bucada acıkcası. Bide bu sene hazırlık okunuyomus sanırım o sorun degıl zaten üniversiteye gidip 4 - 5 senede bitirecek adam degılım %30 muafiyetlede gecılıyomus sanırım .

• puanın yetiyorsa egeye git.
  • quote:

Orijinalden alıntı: materyalist imam

puanın yetiyorsa egeye git.

Ege üniversitesi tutmuyo tutsa ilk yazacagım yer zaten egeydi ama buyuk ıhtımal ya Dokuz Eylül ya da Anadolu olucak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xaena

quote:

Ege üniversitesi tutmuyo tutsa ilk yazacagım yer zaten egeydi ama buyuk ıhtımal ya Dokuz Eylül ya da Anadolu olucak.

sen gene de yaz dostum. ÖSYM'nin sitesinden 2010 yerleştirme sıralamalarını indir. 2011 ile kıyasla. Aradaki düşüşü göreceksin o zaman. Bu sene de benzeri olabilir.

Örn: Ege iktisat 2010 54binle alırken 2011 80binle almış.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kardesim maliye'de 2.sinifa gecti . Ustteki arkadasin dedigi gibi kampus sartlari , ders olarak konusacak olursak , hazirlikta pek kastiklari soylenemez yani iyi bir ingilizce ile cikmayi bekleme yine sormak istedigin olursa ben cevabini alip seninle paylasabilirim .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jeff Abbott -- 29 Temmuz 2012; 2:50:45 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tesekkurler zaten yazdım ama bakalım inş olur ama pek umudum yok Ege i.ö 115k ile kapatmıs gelme ıhtımalı dusuk.

Zaten hazırlık sınıfında sanırım %30 muafiyetle gecılıyomuş. Benımde ıngılızce 0 zaten DEÜ de ikinci ogretım okuyacam sabahları artık cok iyi bi dil kursuna gıdıp gelıstırmeyı dusunuyorm cunku dılsız olmuyo ama bana fayda saglayacagınıda dusunuyorum hazırlıgın
  • Benimde ön sıralarımda dokuz eylül iibf bölümleri yer alıyor.Muhtemelen İktisat(iö) gelcek bana.Takipteyim
  • Aynı sınıfta olma ihtimalimiz yüksek banada büyük ihtimal o gelecek. :)
  • quote:

quote:

Öncelikle umarım istediğin bölüme yerleşirsin diyeyim... Bende imzamdan da belli olduğu gibi işletme öğrencisiyim bu sene hazırlığı yeni geçtim, ydy'den iibf fakültesine bende ilk defa bu sene geçicem ama tabi ki yine bilgi vereyim kampüs hakkında Dokuz Eylül Buca kampüsünde Yabandı diller,hukuk ve İİBF fakülteleri mevcut bu fakültelerin üçü de birbirine yakın... O yönden iyi ama tabi binalar sınıflar biraz eski sayılır çok lüx bir kampüs bekleme özeller gibi... Kampüsün içinde spor salonu halı saha tenis kortu basketbol sahası ve cafelerde masa tenisleri,hockey,langırt... gibi şeyler mevcut. Tabi bunlar kampüsün içi bir de dışı var görünmeyen yüzü var Sonuçta BUCA'da yaşıyoruz... Daha önce yazdığım mesajlarda söyledim yine söylüyorum Belediyecilik denen şey buca'da yok malesef ne doğru dürüst kaldırım ne yol hiçbirşey yok. Bilmemkaçbin öğrenci yaşamasına rağmen... Gidersen eğer bana hak vericeksin. Ama tabi işin birde İZMİR boyutu var Buca dan izmir/konak-alsancak gibi yerlere gitmek gayet kolay ve 95 kuruşa 90 dk istediğin kadar aktarma yapabilirsin... Apart kısmına gelirsek kampüsün çevresine apartlar mevcut çok uzakta sayılmaz, ama sana tavsiyem yerleşim konusunda aceleci davranmanı dilerim çok çabuk tükenebilir bazen... Aklın(ız)a takılan soru olursa cevaplamaya çalışırım.

Öncelikle cok teşekkür ederim bilgilendirdiğin için. Ben ankaradan gelecem izmire ama sonucta izmir yani Buca faktörü ben çok dusunduruyor anadolu üniversitesini de yazdım ama buca daha garanti gelebilecek durumda benim de büyük ihtimal işletme veya iktisat olucak ikinci öğretim hakkında bilgin var mı buca için hani ben biraz gezmeyi ortam seven insanım ortamı felan merak ediyorum bucada acıkcası. Bide bu sene hazırlık okunuyomus sanırım o sorun degıl zaten üniversiteye gidip 4 - 5 senede bitirecek adam degılım %30 muafiyetlede gecılıyomus sanırım .

Tabi buca'da yaşıyor olman gezmeni engelleyecek bir şey değil, bucada da gayet güzel kafeler mevcut ama tabi insan bir süre sonra sıkılıyor küçük bir yer olduğu için, mesela futbolu seviyorsan halı sahalar mevcut okul çıkışı süper oluyor tavsiye ederim... ikinci öğretim olduğun için c ya da d kuruna yerleşirsin c olursan 17.45 de başlar d olursan 16.50 de başlar 22.00 da hocalar bırakır... İkinci öğretim iyidir ya candır

• quote:

quote:

quote:

Tabi buca'da yaşıyor olman gezmeni engelleyecek bir şey değil, bucada da gayet güzel kafeler mevcut ama tabi insan bir süre sonra sıkılıyor küçük bir yer olduğu için, mesela futbolu seviyorsan halı sahalar mevcut okul çıkışı süper oluyor tavsiye ederim... ikinci öğretim olduğun için c ya da d kuruna yerleşirsin c olursan 17.45 de başlar d olursan 16.50 de başlar 22.00 da hocalar bırakır... İkinci öğretim iyidir ya candır

22.00 cok olmaz mı ya cok gec bi saat :D ama olsun yapacak bısı yok oglen kalkıcaz .D

• quote:

araştırdığım kadarıyla, egedeki öğretim görevlileri bile dokuz eylül'ün daha oturmuş kadrosu olduğunu kabul ediyolarmış,
    bahsettiğim ibf için tabi.
  • Aslında Eskişehir Anadolu İİBF ve Dokuz Eylül Üniversitesi İİBF arasında kaldım. Ege'nin gelme ihtiamli cok dusuk. DokuzEylül iibf i.ö iktisat gelecek sanırım büyük ihtiamal, ama ben Dokuz Eylül Maliye i.ö istiyorum gelirse cok ıyı olur. Dikkate alıcam görüşlerini teşekkürler
  • ben dokuz eylül istatistik bölümünü düşünüyorum ancak zorunlu ingilizce dersi var ve bu beni korkutuyor .ege nin inlizce hazırlıgı nasıl zor mu zaten büyük ihtimal gidersem d sınıfındn başlarım ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tolga7826

ben dokuz eylül istatistik bölümünü düşünüyorum ancak zorunlu ingilizce dersi var ve bu beni korkutuyor .ege nin inlizce hazırlıgı nasıl zor mu zaten büyük ihtimal gidersem d sınıfındn başlarım ?

Benim arkadaş var Dokuz Eylül İktisatta okuyo bu sene 1.sınıfa geçti. Hazırlık okudu ama diyo %30 muafiyetle geçersin kasmıyorlar dedi kasmamaları kötü çunku 1 senen heba olur ama zor değilmiş duydugum kadarıyla tek sıkıntı DEÜ Devamsızlık konusu pek müsamma göstermiyorlarmış benimde i.ö olucak aksamları nasıl gidecem onu düşünüyorum.
  • quote:

quote:

ben dokuz eylül istatistik bölümünü düşünüyorum ancak zorunlu ingilizce dersi var ve bu beni korkutuyor .ege nin inlizce hazırlıgı nasıl zor mu zaten büyük ihtimal gidersem d sınıfındn başlarım ?

Benim arkadaş var Dokuz Eylül İktisatta okuyo bu sene 1.sınıfa geçti. Hazırlık okudu ama diyo %30 muafiyetle geçersin kasmıyorlar dedi kasmamaları kötü çunku 1 senen heba olur ama zor değilmiş duydugum kadarıyla tek sıkıntı DEÜ Devamsızlık konusu pek müsamma göstermiyorlarmış benimde i.ö olucak aksamları nasıl gidecem onu düşünüyorum.

dostum deü iibf iö lere hazırlık zorunlu mu bi bilgin var mı ?
    kısaltmaları abarttım farkındayım.

• quote:

Orijinalden alıntı: delarux

quote:

quote:

dostum deü iibf iö lere hazırlık zorunlu mu bi bilgin var mı ?
    kısaltmaları abarttım farkındayım.

Bildiğim kadarıyla kesinlikle zorunlu.

• geçen sene mezun oldum ve tek 9. sınıfta adam akıllı inglizce gördük ondan gözüm korkuyor zten.çalışıcagımdn eminm ancak çalışıpta kalmakta koyar adama. hocalar nasıl geçmeye göz yumuyorlarmı? hem puanla geçilio ?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.