Şimdi Ara

Dokunmatikte algılamama 4S ACİL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
469
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Telefonumun ekranının sol en alt kısmında (mesaj yazarken 123'ün olduğu yer) algılamama problemi var, nedenini bilmiyorum bazen sağ altta silme tuşunada oluyor. Sol tarafa 5-6 mesajda bir oluyor ve çok sinir bozucu bi durum bu, telefonum iphone 4s. Az önce restore ettim problem devam ediyor. Ne yapacağımı bilmiyorum yardım lütfen

• Eğer telefonunuzda koruma filmi varsa onlar da bazen böyle şeylere sebep olabiliyor özellikle de mat olanları daha kalitelisiyle değiştirmeyi deneyin büyük ihtimal düzelecektir
  • quote:

Orijinalden alıntı: DjTraffic

Eğer telefonunuzda koruma filmi varsa onlar da bazen böyle şeylere sebep olabiliyor özellikle de mat olanları daha kalitelisiyle değiştirmeyi deneyin büyük ihtimal düzelecektir

Hayir spiegen glas t var imkansiz bu :(

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yan sanayi şarj aletine takılı iken de bu algılamama sorunu oluyor. Eğer öyleyse orjinal şarj aletiyle kullanmaya dikkat edin.

• quote:

Orijinalden alıntı: isosem19

Yan sanayi şarj aletine takılı iken de bu algılamama sorunu oluyor. Eğer öyleyse orjinal şarj aletiyle kullanmaya dikkat edin.

Sarj aletlerimin ikiside orjinal fakat biri 3g ile gelen sarj aleti, sikinti olur mu? Ikisininde orjinal olduguna eminim.

• quote:

Orijinalden alıntı: DeathLotus

quote:

Yan sanayi şarj aletine takılı iken de bu algılamama sorunu oluyor. Eğer öyleyse orjinal şarj aletiyle kullanmaya dikkat edin.

Sarj aletlerimin ikiside orjinal fakat biri 3g ile gelen sarj aleti, sikinti olur mu? Ikisininde orjinal olduguna eminim.

3g'nin olması farketmez tahminimce yan sanayi şarj aletleri dokunmatiği baya duyarsızlaştırıyor restore yaptığınızı belirtmişsiniz olmadıysa servise göstermenizde fayda var.

• quote:

quote:

Çizim uygulaması yükleyin bölgenin sorunlu olup olmadığına bakın. Ekranın değişmesi lazım sorunlu ise...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    iphone4 kapanma sorunu
    14 yıl önce açıldı
    Iphone 4s ön kamera sorunu
    12 yıl önce açıldı
    İphone 5s İlginç Şarj sorunu
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: gtr5000

quote:

quote:

Çizim uygulaması yükleyin bölgenin sorunlu olup olmadığına bakın. Ekranın değişmesi lazım sorunlu ise...

Cizim uygulamasi yukledim ama orda her hangi bir sorun yok sadece bazen algilamiyor ve nedenini bilmiyorum 10 saniye kadar suruyor bazen daha uzun

• nadirde olsa bende oluyor o sorun.Ayrıca telefonu elimde oynarken power tuşuna basıyorum arama geliyor o anda saniyelik ekran kapanıp açılıyor dokunmatik hiç çalışmıyor tam öyle olmayabilirde ama bendede yapıyor arada yazılımsal bişi bence dokunmatik sorun yok çünkü
  • quote:

Orijinalden alıntı: tatar19

nadirde olsa bende oluyor o sorun.Ayrıca telefonu elimde oynarken power tuşuna basıyorum arama geliyor o anda saniyelik ekran kapanıp açılıyor dokunmatik hiç çalışmıyor tam öyle olmayabilirde ama bendede yapıyor arada yazılımsal bişi bence dokunmatik sorun yok çünkü

Olabilir tabii ki, ios6 da duzelmeli o halde. Boyle olmaz cunku rezil oluyoruz paramizla.

• Banada oluyordu mat ekran koruyucusu vardi. Cikardim ve artik algilama sorunu da ortadan kalkmis oldu.

Sacma ama ne hikmetse.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tatar19

nadirde olsa bende oluyor o sorun.Ayrıca telefonu elimde oynarken power tuşuna basıyorum arama geliyor o anda saniyelik ekran kapanıp açılıyor dokunmatik hiç çalışmıyor tam öyle olmayabilirde ama bendede yapıyor arada yazılımsal bişi bence dokunmatik sorun yok çünkü

Aynısı bendede oluyor

• Yaz mevsimindeyiz malum, ellerin terliyormu? Ter ekran dokunmatigini nende sorun yaratiyor. Misal mersinde ip4 kullaniyorum sicagin nemin ne oldugunu insan orada anliyor, neyse telefonla gorusme yaptigimda kulak kesiminde islanma olugor saclardan vs, ekrani silmedigim surece gorusmeyi kapatma tusuna basamiyorum. Mendille yasa uzerine:p silince duzeliyor durum.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.