Şimdi Ara

Dokunmatik telefon tavsiyesi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
362
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar telefonlar hakkında pek fazla bilgim yok, o yüzden tavsiyenize ihtiyacım var. Dokunmatik 2. el bir telefon alacağım,
    fiyat olarak 300-400 tl civarı araştırıyorum. şu an araştırdığım kadarı ile samsung wave, samsung omnia hd, veya iphone 3g baya tutulmuş modeller,
    sizce ne almalıyım, şuan askerdeyim, burda resim çekinmek, internet, ve filmve müzik için kullanacağım, saklamak v.s problem değil.
    tavsiyelerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.

Not : bu telefonların farklı model numaraları mevcut, mesela samsung wave'nin 5-6 değişik kodu var, 8590-7253 v.b benim anlayabileceğim şekilde tavsiyede bulunabilirmisiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cCc_Reis_cCc -- 23 Ekim 2011; 12:25:46 >

• Wave
  • quote:

Orijinalden alıntı: cCc_Reis_cCc

Arkadaşlar telefonlar hakkında pek fazla bilgim yok, o yüzden tavsiyenize ihtiyacım var. Dokunmatik 2. el bir telefon alacağım,
    fiyat olarak 300-400 tl civarı araştırıyorum. şu an araştırdığım kadarı ile samsung wave, samsung omnia hd, veya iphone 3g baya tutulmuş modeller,
    sizce ne almalıyım, şuan askerdeyim, burda resim çekinmek, internet, ve filmve müzik için kullanacağım, saklamak v.s problem değil.
    tavsiyelerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.

Not : bu telefonların farklı model numaraları mevcut, mesela samsung wave'nin 5-6 değişik kodu var, 8590-7253 v.b benim anlayabileceğim şekilde tavsiyede bulunabilirmisiniz.

biraz bekle bence zamdan sonra telefon piyasası çok arttı. bundan 1 ay önce samsung galaxy mini s5570 metroda 363 tl idi ama bu zamdan sonra ne kadar olmuştur bilemiyorum gidip bi bakarsan fiyatını öğrenmiş olursun ve gayet hoş bir telefondur tavsiye ederim android olmasının yanında fiyatına göre çok uygun bir telefon

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Telefon Tavsiyesi
    13 yıl önce açıldı
    Android telefon önerisi?
    4 ay önce açıldı
    Telefon tavsiyesi
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.