Şimdi Ara

dokunmatik telefon seçenekleri

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
456
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • nokia n79um 3 aynı hatadan mahkemeye gitti büyük ihtimal paramı alıyorum. gelen parayla dokunmatik telefon almayı düşünüyorum yaklaşık 700 liram olacak. ama hangi modeli alsam diye karar veremedim. aklımda nokia x6 bir de samsung monte var. sizce hangisi daha iyidir. nokiadan şikayetçiyim aslında ama modelleri hoşuma gidiyor. kendime bir alternatif yaratayım dedim samsung düşünerek. ama samsung hakkında aklımda birkaç soru işareti kaldı. hareket sensörünü kapatabiliyor muyuz? ayrıca corby de falan t9da yazım hızı düşüktü. bu sorun kapasitif ekranlı monte de de karşımıza çıkabilir mi? önerilerinizi ve görüşlerinizi bekliyorum.

• öneri için teşekkürler htc ti düşünmemiştim daha önce HTC Touch Diamond2 modeli de güzelmiş. ama ürünü bulmak konusunda sıkıntı yaşayacağım sanırsam?

Orijinalden alıntı: Brainy

HTC WildFire Diyecem Ama Ekran Cözünürlügü Cok Düsük Olduğu İçin Öneresim Gelmiyor.Şu Anlik Nokia C6 Diyorum.Ama Beklerim Diyorsan C7 Felan Çıkacak 1-2 Ay Sonra.

HTC wildfire; bence çözünürlük sorun edilecek kadar değil.

http://forum.donanimhaber.com/m_42076819/mpage_28/tm.htm
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Aman monte gibi ucuz modellere kaçma. Üstüne 100-200 tl eklersen wave alabilirsin. x6 da bi seçenek tabi, 750 tl ye düşmüş.

Wildfirenin eksileri;

Video çekiminde fps si düşükmüş, 5 megapiksel , güzel fotoğraf çekersin ama video hafif kasıntılı oluyomuş.

Ekran çözünürlüğü düşük ama, gözle anlaşılcak gibi değil pek. Ama detaycıysan alma derim sonra içinde kalır

X6 ya gelecek olursak; eski symbianlardan. Yani hantal bi telefon. 5800 ın 5 mp kapasitif ekranlısı.

hd video çekiyormu bilmiyorum, bataryası o fiyata telefon için pek iyi değil.

150 tl koy wave al diyeceğim, bende onu düşünüyorum ama multitasking yok bada işletim sistemi. Multitasking dediğim şey de diyelim müzik dinliyosun mesaj geldi mesajlara girince müzik duruyo. Multitasking olunca home tuşuna basılı tutuyosun açık programları gösteriyo, bi nevi firefoxtaki sekmeler gibi. Ekranı,kamerası,badaların uygulamaları falan da çok iyidir kanaatimce.

• öncelikle teşekkürker
    multitasking büyük bir eksik olur benim için ama wawe 900 tl civarında o kadar para da vermek istemem
    montenin de işletim sistemi çok sade geliyor bana. x6 şuan için en yakın olduğum model ama nokianın telefonları bir süre sonra kaplumbağa misali yavaşlıyor. ne yapsam karar veremedim.
  • Montenin işletim sistemi sadedir,daha doğrusu yoktur. Evet montenin işletim sistemi yok X6 iyi bi telefon fakat s^60 çok çok sorun yaratır. S^3 lerden yapsaymış iyi olurmuş. Nokia c6-01 i öneririm sana. Fiyatı çok yüksek olmayacak 750-850 civarı, 8 mp kamera s^3 işletim sistemi var. Beklemelisin bence bu modeli.
  • biraz biraz monteye doğru ilerledi fikirlerim arkadaşlar. ama birkaç yazı okudum ki montenin multitaskingi 2-3 program açınca çökme derecesine geliyormuş bunun hakkında da yorumlarınızı alayım kesin karar vereceğim artık.
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.