Şimdi Ara

Dokunmatik Ekran Olmazsa olmaz.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
846
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba. Bu konuyu çok mu kafaya takıyorum bilmiyorum ama şirkette iki araç kullanıyorum hatta 3 diyebilirim. Clio Focus 320i. Elbette 320i ile focus çok iyi araçlar. Fiyatları da ona göre. Ancak ben Clio nun şu dokunmatik ekranını çok seviyorum çok da alıştım. Diğer araçlar sıkıcı geliyor. Daha sonradan takılan dokunmatik ekranlı multimedya sistemleri bu kadar güzel olur mu? Böyle iyi çalışır mı? Soruyorum çünkü araba alacağım zaman sanırım bu kriter benim için belirleyici olacak. Müzik dinlemeyi çok severim araç kullanırken. Bahsettiğim tarzda dokunmatik ekrana sahip hangi araçlar var 40-45 civarı. Cam tavan da harika olur.

• Seat ibiza 1.2 tsi style paketli alırsanız sıfırını 45.000e bırakıyorlar. Üzerine style plus paket ekletirseniz dokunmatik ekran 6.1 inc olur, sıfır satışı şuan 47 küsür

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Araçların kendi orijinal dokunmatik ekranlı multimedia cihazlarındaki işletim sistemlerinin hiçbirini beğenmiyorum, hele navigasyon yazılımları tek kelimeyle berbat. Allah'tan Apple Car ve Android Auto uyumlu cihazlar piyasaya çıkıyor ki bu alandaki büyük bir boşluğu dolduracaklar. Bu yeni tip cihazlar piyasada yaygınlaşana kadar önerim uygun bir sistemle iPad veya Android tablet kullanmak, çok daha kullanışlı. Ses sisteminde BT desteği de varsa her türlü ses çıkışı da kurulur, tam olur.
  • Sıfır İbiza ilk aklıma gelen. Yoksa ikinci el 308 bakılabilir veya da Cruze.

Olmadı forumda konusu benim de aklımda var, Samsung tableti arabaya baglayanlar. Piyasadaki cihazlardan saha güzel ve kullanışlı oluyor. Hem de ucuz olan cihazların pek çoğunun dokunmatik hassasiyeti kötü ve kullanışsız.

• Evet tablet bağlama olayı mantıklı stabil çalışıyorsa uygulaması kolaysa bu araç tercihi konusunda elimi güçlendirir.
  • tugtim kullanıcısına yanıt
    Hocam araç modellerine göre güzel android multimedyalar var. Çok inceledim. Gayet güzel çalışıyorlar. Alacağınız arabanın modelini aratın büyük ihtimalle vardır. Eğer yoksa bile double din takma yeri varsa takılıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Matthew Murdock -- 8 Eylül 2016; 15:41:51 >
    Tableti araca takmak kolay da, aracın on göğüs yapısı da önemli. Bazi araclarda havalandirmayi kapatiyor. Forumda birisi c5'e takmisti. Cok basarili idi bence.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PC'de ekran gelmiyor
    12 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bluetooth olsa yeter. Ben telefonu bağlıyorum spotify açık istediğim gibi müzik dinliyorum. Dokunmatik taktıracaktım ama vazgeçtim. Olmazsa olmaz değil. Daha önce iki aracıma dokunmatik taktırmış biri olarak bence çok ihtiyaç değil. 5-10 bin verip en kalitelisinden almayacaksan hep seni deli edecektir. Bir çoğu dokunmatik değil basmatik zaten.
  • Taktıracağın multimedianın android ve türevi olması çok önemli, wince işletim sistemli olan modellerden daha iyi bir multimedia deneyimi sağlıyor. Farklı formatlarda videoları tek bir formata convert etmeden oynatabiliyor, envayi çeşit navigasyon programı kullanabiliyorsun, spotify vs. program kullanıyorsan cep telefonunu açmadan çevrim dışı olarak kendi oluşturduğun listeleri dinleyebiliyorsun , tüm bunları tablet bağlayıpta yapabilirsin lakin her araca gitmiyor , bazı araçlarda çok irite duruyor
    Ben de bir tek bende mi var bu durum diyordum. Gerçekten araç alırken benim için de en önemli kriterlerden biri olacaktır. Renault nun multimediası gerçekten benim de çok hoşuma gidiyor. Hatta bu yüzden bir ara Renault bile düşündüm başka hiçbir kritere önem vermeden fakat sonradan benim için en önemli kriter olmaktan çıktı.

Ayrıca buna çok benzer bir ekran hatta çok daha güzeli volvo xc90da vardı ama onun da fiyatı malum.

edit:imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Angelo -- 8 Eylül 2016; 16:47:23 >
  • Dokunmatik ekran değil de BMW'deki sistem(sanırım Connected Drive diye geçiyor) bence daha kullanışlı ve şık bir sistem. Dokunmatik ekranın 6"den sonra tadı kaçıyor en azından ben böyle düşünüyorum. Örneğin Megane 4 televizyon gibi ekranı koymuşlar oraya arabaya mı bindik, atari salonlarındaki jetonlu oyuncaklara mı bindik belli değil. Mercedes'in ekranları da her ne kadar piranha tablet diye alay konusu olsada; bu şekilde dev gibi televizyon çakması ekranlardan daha kullanışlı ve şık duruyor.

• Dokunmatik ekran bence hem ergonomik degil, hem de arac icin kullanmasi tehlikeli. Fazlasiyla dikkat dagitan, kullanilirken fazlasiyla yoldan kopariyor insani.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sonradan takma multimedi kullanıyorum. Bence bir araçta olmazsa olmazlardan bir tanesi. Ayrıca dokunmatiği dokunmatik telefon gibi hassas. Hafıza kartı ve 2 adet USB girişi var.

Dokunmatik Ekran Olmazsa olmaz.
  • Kalitelisi varsa benimde tercihim dokunmatik olur konsol ile tam uyumlu ise çok güzel oluyor.
    ama piyasada dokunmatik olmasada olurdu denecek cok sistem var geç tepki veren nerdeyse basmatik aletler var.
    bu sari sayfalarda sonradan satilan cihazlarin coğu bu saydiğim düşük kalite cihazlardan oluyordu genelde. Pixel pixel anadolu aletler satiliyordu ilk başlarda şimdi düzgun cihazlar var.

Bir kac firmada hız kilidi var bildiğim kadariyla dikkat dağilmasin diye kumanda hariç hareket halinde ekran tepki vermiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nerd Miner -- 8 Eylül 2016; 17:53:24 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.