Doktorluk ve askerlik
-
-
burada sorman garip
ama dhy de askeri tıplar var oralarda yaparsan sanırım askerlikten de muaf oluyorsun
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ankaratıplı -- 6 Temmuz 2023; 22:58:6 >_____________________________ -
zorunlu hizmet askerlik sayılıyor
_____________________________ -
Bu doğru mu
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
b. Usulüne uygun olarak Devlet hizmeti yükümlülüğünü yerine getirdikleri Sağlık Bakanlığınca Milli Savunma Bakanlığına bildirilenler askerlik hizmetini yerine getirmiş sayılır ve asteğmen olarak terhis edilir.
MSB internet sitesi
1 senelik yapabiliyorsun yedek subay olarak
son birkaç ay teğmen oluyorsun
zorunlu hizmet muaf oluyor
Ben de duymadım hiç süreç nasıl işliyor cidden? Galiba doktorlarda herkes asistanlık sonrasına kadar erteletip uygun bir vakitte bedelli yapıp geçiyor gibi sanırım. Pratisyen ile Uzman doktor farklı oluyor mu mesela? Bir sürü soru var? E devlette hizmet tercihinde devlet hizmet yükümlülüğünü yerine getirmek istiyorum asteğmen olarak ile yedek subay olarak yapmak istiyorum diye 2 seçenek çıkıyor mesela bende.
bizim aile hekimi bir tanıdık bedelli yaptı geldi muaf falan olmuyorsunuz tabiki herkes gibi askerlikteki angarya işleri yapıyorsunuz

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt