Bildirim
Doktorlar Zengin Mi? (2. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
15k maaşla 1.5 milyon tl lik hayallerindeki evi alamazsın.
O paraları kazananlar çok ünlü adı duyulmuş abd iş yapmış insanlar
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Para icin doktorluk yapilmaz arkadaslar insan hayati soz konusu para istiyorsaniz insaat isine gireceksiniz Turkiyede. -
valla kendi muayeneni açmadığın sürece ve ilk 10 yıl hamalıktan öteye gitmiyor doktorluk sonrasında döner sermaye felan derken kazanıyonda pertin çıkıyor bu arada işini sevmiyorsan yapma sağlık önemli ve pek çok insanla yüz yüze konuşuyorsun sonra olay çıkıyor yani
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M3lank0lik -- 24 Mayıs 2017; 2:47:22 > -
Orta sınıf. -
Diş doktoruyum daha geçen tıp hekimi arkadaşlarımla bir araya geldik prt doktor şehre göre değişir ancak 7 ila 10 arası alıyor 10 almak için doğuda çalışacaksın.uzman ise 15bini zor geçer. Özelde ise uzman çok ciddi paralar kazanır 20bin 30 bin gibi yani 6 yılı bitirenle ortaüst seviye bir mühendis aynı maaşı alıyor en azından çevremdeki durum böyle. biz ise 6-7 arası alıyoruz devlette -
Doktora yeri gelir hayat emanet edilir.
Ben parası için bu mesleği okuyan adama hayatımı nasıl emanet edeyim? OKUMA -
Dis doktorlari ne kadar alir ortalama yeni basliyan uzman vs.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bizim sektörün tıp veya en basit memurluk kadar güvencesi yoktur işçinin iş güvencesi neyse odur.
Ankara-İstanbul gibi vilayetlerde 2000tl ye çalışan diş hekimleri var. ve bunların sayısı hiç azımsanacak değil. Varlığı olan birisi 20-30-40 herneyse ünit alıp bir binanın bir iki katına bunları koyuyor sonrada aç veya pısırık tipli veya o an çok ihtiyacı olanları bu fiyattan köle gibi çalıştırıyor.
normalde özelde yeni başlayan hekime 3000-10000 arası kazanç imkanı var sektör çok hareketli ve rızık meselesi
tıp hekimleri okuldan çıkar çıkmaz atanırken bizde kuraya giren %25 lik kısım atanır. 600 kişi dusa girer gerisi özel sektör mağdurudur.
devlette çalışan yerine göre 6-8 arası alır asla bir pratisyen tıp hekimi kadar kazanamaz.
uzman olursa 10-15 arası alır.
özelde uzman olursa 10-50 arası kazanır.Çevresi varsa ve destek çıkılırsa uzman olmasınada gerek yok.
yani genel olarak 3 ila 6 bin arası
-
millet iyi sallamış
yeni mezunsa 6.5 -
Internette gördüğünüz maaşlara bakmayın yeni mezun bir uzman bile iyi türkiye şartlarına göre iyi kazanır. Ornegin kuzenim uzmanlığı bitirdi doğuya atandı 12 bin alıyor (batıda daha düşük) veya amcam ayda 40 bin üstü kazanıyor. Ama mesela fakultede bir halk sağlığı hocam vardı ayda 8 bin aliyordu. Istese daha çok kazanırdı ama sosyalist bir adamdı derdi para değildi. Gerçi o da yazardı ordan da kazanıyordu
Edit: yani diğer mesleklere göre iyi para kazanacağın garanti fazlası da sana bağlı yine bir akrabam çok isim yapmış bir doktor, rektörlük falan yapmış zamanında milyonları var.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ve3k -- 24 Mayıs 2017; 23:6:13 >
benim tanıdığım doktor 12000 tl alıyor ayda. kızı özel lisede. altında lüks bir mercedes. ve bir kaç ev var. sana bir öğle yemeği ısmarlamayacak açlıkta. bu insanları gördükçe aldığım üç kuruşu eş dostla keyfle paylaşıp ömrümde zevk aldığım anların kıymetini anlıyorum. -
quote:
Orijinalden alıntı: ikibinonyedi
quote:
Orijinalden alıntı: Mikuru Asahina
quote:
quote:
Devlet hastanesinde işe girersen 4.5-5k maaş + döner sermaye MAX
Dostum döner sermayeleri maaş kadar arkadaş ondan yazmıştır
Döner sermayeleri maaş kadar olan bir hastane var mı devlette iyimiş benim gördüğüm her hastanede döner sermayeden ayda 500-700 tl arası falan anca alıyorlar
Ben doktorum bu yıl başladım mesleğe . bu ayki maaşımdan 200 tl eksikti dönerden aldığım para
hocam ne kadar alıyorsunuz?
-
quote:
Orijinalden alıntı: mustafa1524
Arkadışımın akrabası elbistanda çalısıyo 16 bin tl maaş alıyo,bankadada 700 bin tl parası var parayı yiyecek karı arıyo bekar :D
Erkeğim ama sıkıntı olur mu :D :D
Ben sana diyim kardes para icin cekilecek dert degil sonra dövüyorlar zaten yapamazsanız ölduredebiliyorlar gerci yapabileni de oldurebiliyorlar
Bu ulkede ölen doktora vah bile demeden muayenemiz vardı diye bagırıp cagıran insan müsveddeleri var
He ne diyordum ben evet cok zengin oluyorlar ckshxjs
quote:
Orijinalden alıntı: tomthejeer
quote:
quote:
quote:
quote:
Devlet hastanesinde işe girersen 4.5-5k maaş + döner sermaye MAX
Dostum döner sermayeleri maaş kadar arkadaş ondan yazmıştır
Döner sermayeleri maaş kadar olan bir hastane var mı devlette iyimiş benim gördüğüm her hastanede döner sermayeden ayda 500-700 tl arası falan anca alıyorlar
Ben doktorum bu yıl başladım mesleğe . bu ayki maaşımdan 200 tl eksikti dönerden aldığım para
hocam ne kadar alıyorsunuz?
Hocam erkeğin maaşı sorulmaz demişler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: seyy@h
benim tanıdığım doktor 12000 tl alıyor ayda. kızı özel lisede. altında lüks bir mercedes. ve bir kaç ev var. sana bir öğle yemeği ısmarlamayacak açlıkta. bu insanları gördükçe aldığım üç kuruşu eş dostla keyfle paylaşıp ömrümde zevk aldığım anların kıymetini anlıyorum.
vay be dostum fight club tarzı diyosun birbirimizi dövelim zevk alalım güzel hayat aslında bakarsan pahalı şeyler almak saçma bi iş zaten birilerini ezerek kendi üzülerek hep en iyisi olmaya çalışıp ota boka para vererek o kadar emeğin bir hiçe gitmektense orta şekilde mezun olup orta maaşla orta bir hayat yaşayıp karınla çocuğunla mutlu zaman geçirmek gerçek hayal budur öteki ise nasıl şu duruma geliyor hiç bir şeyin fazlası ve azı yararlı değildir bir örnek vermek istiyorum kızlar kısa erkek istemez 1.90 üstü erkekte istemez sen 1.80 boy yapmışsın daha fazla uzatmak için çalışman kızla deve cüce oynar gibi bi duruma getirir seni ve bunun kimseye faydası yoktur içim çok doluydu be kanka dökmek istedim okuduysan eyvallah
-
quote:
Orijinalden alıntı: GakgoBey23
quote:
Orijinalden alıntı: mustafa1524
Arkadışımın akrabası elbistanda çalısıyo 16 bin tl maaş alıyo,bankadada 700 bin tl parası var parayı yiyecek karı arıyo bekar :D
Erkeğim ama sıkıntı olur mu :D :D
quote:
Orijinalden alıntı: biiiiip
Ben sana diyim kardes para icin cekilecek dert degil sonra dövüyorlar zaten yapamazsanız ölduredebiliyorlar gerci yapabileni de oldurebiliyorlar
Bu ulkede ölen doktora vah bile demeden muayenemiz vardı diye bagırıp cagıran insan müsveddeleri var
He ne diyordum ben evet cok zengin oluyorlar ckshxjs
Ya ben ikinci sınıfım ama Allah kahretsin böyle okulunu da kitabını da...
Yeter ya, inan Tıbbı hiç sevmeden girmiştim fakülteye, güzel dersler sayesinde sevdim de. Ama öyle gerizekalı hocalar, öyle saçma salak sorular sordular ki bu sene.
Türkiye tarihinin en kalabalık dönemlerinden biriyiz. 540 kişiyiz tam. Ve elemek için öyle saçma salak işler yapıyorlar ki... Daha haziranın ortasına kadar ders çalışacağım. Üstelik son sınavım cuma günü bitmesine rağmen. Ki finalde, yani haziran ortasındaki sınavda 60 alamazsam (dönem içi ortalamam 74 olsa bile) büte kalacağım. İnanın büyük sıkıntı. Kesinlikle çekilecek dert değil ki ileride kat be kat zorlaşacağı söyleniyor.
İliğim kurudu, artık normal bir genç gibi kendime, hobilerime vakit ayırmak istiyorum. Cumartesi pazar bari kafam rahat olsun, 2 gram oyun oynayabileyim, bisikletle gezebileyim istiyorum. Ama ağlamak istiyorum bir yandan da. Sabah 6'ya kadar ders çalışacağım şimdi gidip. Sonra? 10'da kalkmam gerek çünkü 10'da kalkamazsam tüm planlarım aksayacak, konuları ve çıkmışları yetiştiremeyeceğim.
Sonuç olarak Allah tıbbını da, fakültesini de kahretsin. Böyle iş olmaz BIKTIM.
-
Valla ben de 3. sinıfım ama senin kadar cekmedim buyuk ihtimal ve cekmiycem de bizim fakulte cok da zorlamiyor bence...
Yine de ben cok zorlaniyorum
Sonuc olarak Allah kahretsin boyle tıbbi da kitabı da :Dd
Ama cok da seyapma hayat guzel yine de guzel seyler de var
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X