Şimdi Ara

Doktorlar ilaç yazmıyor yardımcı olabilecek varmı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
471
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben sibo hastasıyım ve sadece belli antibiyotiklerle vitamin desteği ve diyetle tedavi edilebiliyor maalesef bende 1-2 yılda bir tekrarlıyor ve her seferinde antibiyotik almam gerek

Bunlar

Rifaximin hepazec 550 MGR doktor yazdı ama hepatik ensefalopati hastaları tarafından kullanıyormuş eczaneci o tanıyı doktora yaptır gel dedi doktorda hepatik ensefalopati yoksende öyle yapamam dedi 200 MGR yazdı onunda aşağıdaki ilaçları yazmadığı için etkisi olmadı.
    +
    Amoksisilin + Klaritromisin içeren Helipak veya ayrı ayrı Amoksisilin ve Klaritromisin içeren ilaçları h.pylori negatif olduğu için yazmadı
    https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC3752184/
    Verywell Health
    Can an Antibiotic Help Your IBS?
    https://www.verywellhealth.com/do-antibiotics-help-ibs-1945150
    MedicineNet
    SIBO (Gut Bacteria Problem) Symptoms, Causes, Antibiotic, Probiotic Treatment
    https://www.medicinenet.com/small_intestinal_bacterial_overgrowth_sibo/article.htm

sitelerde diğer antibiyotiklerinde işe yaradığı yazıyor ama bende bir etkisi olmuyor sadece bu ilaçlar bende etkili oluyor .

sibo devlet tarafından tanınan bir hastalık değil doktorların çoğu sibo diyince dalga geçtiğimi sanıyor hastalığın ne olduğu bile bilmiyor .

kafama göre sürekli antibiyotik kullanılmayacağınıda biliyorum bu ilaçları 10 yılda sadece 3 kere aldım .

Ankaradayım bana bu konuda yardımcı olabilecek doktor varmı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rocky_balbao -- 13 Nisan 2020; 21:58:37 >

• Hocam şöyle bir yardımım olsun SIBO hastalığın ingilizcesinin kısaltması Small Intestine Bacterial Overgrowth. Bilmeyebilirler artık günümüz tıp eğitimi ingilizce ile uyumlu ama eski doktorlar bilmez elini eteğini çekimşse bir de...
    Raporunuz test sonucunuz falan varsa geçmişten onları gösterin direkt bende bu var bana bunu ver derseniz ciddiye alınmazsınız
  • buyur, doktor değilim ama yazabilirim

Doktorlar ilaç yazmıyor yardımcı olabilecek varmı ?
  • Kara Komite kullanıcısına yanıt
    onlarıda gösteriyorum zaten sistemden görünüyor olmalı gastrit + ibs v.s. yazıyor
  • Omisis046 kullanıcısına yanıt
    Hahaahaah espri makinesi 😮😂👌hahahah

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • başka doktorlara gitmeyi denedin mi?
    gerekirse Ankara da gitmedik doktor kalmayana dek git ve durumunu anlat.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Deniz Şimşek BİRİM oku

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Aranızda Göz Doktoru Var mı?
    3 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Sağlık Ocağında size bağlı olan doktoru veya direk sağlık ocağını arayın.Durumunuzu bilmiş anlaşılmayacak şekilde anlatmaya çalışın ve yardım isteyin.Yardımcı olmazlarsa CİMER'e mail atın 72 Saatte ilacınız kapınıza gelir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.