Şimdi Ara

Doktorlar dizisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
524
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar doktorlar dizisini çok severek izleyen birisiyim bu dizinin tüm bölümlerini nereden bulabilirim.Arşivime eklemek istiyorum gerçekten güzel bir dizi başarılı bir yapım

• tv de istediğin zaman izleyebilirsin zaten arşivine ekleyip napıcan
  • quote:

Orijinalden alıntı: Benden Adam Olmaz

Arkadaşlar doktorlar dizisini çok severek izleyen birisiyim bu dizinin tüm bölümlerini nereden bulabilirim.Arşivime eklemek istiyorum gerçekten güzel bir dizi başarılı bir yapım

nick-mesaj-konu uyumu
  • sonunda ne oluyor elayla levent evleniyomu söyleyinde izlemeyeşim boşuna
  • olm o değil de "ben bilmem eşim bilir" diye bir yarışma türemiş, 15 saat yayın yapıyor heralde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: IIJACKII

tv de istediğin zaman izleyebilirsin zaten arşivine ekleyip napıcan

olmaz arşivimde olsun istiyorum
  • izliyordum bitti şimdi hayat bilgisine geçtim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • akşamları ilk 3 e giriyor reytingi süper show tv malum boş kaldı artık yaz kış yayınlarlar
  • Allah razı olsun show tv den. Kendi ameliyatımı kendim yapıyorum sayelerinde
  • Eski bölümlerin reytingleri yüzünden tekrar yeni bölümlerini çekmişlerdi. Ama yeni bölümleri tutmayınca kaldırdılar. Şimdi yine eski bölümleri veriyorlar ve reyting alıyorlar. Kafayı yiyorlardır yapımcılar
  • beyler doktorları açın show tv diye dizi başlamış
  • quote:

Orijinalden alıntı: 津波

olm o değil de "ben bilmem eşim bilir" diye bir yarışma türemiş, 15 saat yayın yapıyor heralde.

aynen ya mal mal programlar yapıyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ambarad

Eski bölümlerin reytingleri yüzünden tekrar yeni bölümlerini çekmişlerdi. Ama yeni bölümleri tutmayınca kaldırdılar. Şimdi yine eski bölümleri veriyorlar ve reyting alıyorlar. Kafayı yiyorlardır yapımcılar

ciddi ciddi tekrar çekmeye mı kalkmıslar doktorları
  • quote:

Orijinalden alıntı: EwRe31

quote:

Eski bölümlerin reytingleri yüzünden tekrar yeni bölümlerini çekmişlerdi. Ama yeni bölümleri tutmayınca kaldırdılar. Şimdi yine eski bölümleri veriyorlar ve reyting alıyorlar. Kafayı yiyorlardır yapımcılar

Çekmişlerdi evet 2011'in başında. Oynadı bir kaç bölüm ama eski kadronun çoğu yoktu zaten. Eski kadro olsa tutardı kesinlikle. Ben hala izlerim iyi vakit geçiyor

• Görmekten bıktım be..
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: EwRe31

quote:

Çekmişlerdi evet 2011'in başında. Oynadı bir kaç bölüm ama eski kadronun çoğu yoktu zaten. Eski kadro olsa tutardı kesinlikle. Ben hala izlerim iyi vakit geçiyor

bende izliyodum her gün hastanede çalışan biri olarak sankı bende onların yanındaymış gibi hissediyodum

• bıktık arkadaş
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.