Şimdi Ara

Doktordan kapalı kutu 2 yıl garantili macbook air m1 ve macbook pro m2 16 gb 512 gb

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
215
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Doktordan Kapalı kutu Apple MacBook ProM2 16GB 512GB 13" laptop ve Apple MacBook Air M1 8GB 256GB SSD 13" QHD sıfır kapalı kutu 2 yıl garantili Daha yeni alınmış kapalı kutu faturalı 2 yıl garantili iki adet macbookum satılık air 23000 pro ise 40000tl
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kursatkara -- 6 Haziran 2024; 21:43:24 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Doktor olunca noluyor

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Kardeşim yazmak için yazı yazmayın güvenilir oluyor yalan söyleme ihtimali daha düşük oluyor

• kursatkara K kullanıcısına yanıt
    Ben buna ancak gülerim. Yermek için demiyorum ama bir inşaat işçisi, komi, kurye vb kişilere hakarettir bu. Siz kimsiniz ki mesleğiniz icabı onlardan daha güvenilir oluyorsunuz? Mesela size göre hangi meslek grubunun yalancı, dolandırıcı olma ihtimali daha yüksek?

• inanın ki ne düşündüğünüz beni alakadar etmiyor ben buraya tartışmak için bir konu açmadım bir ilan koydum almak isterseniz yazarsınız istemezseniz de rica ediyorum başka konularda tartışmaya girin ben doktordan yazmak istedim size uygun gelmediyse almazsınız ve yazmazsınız olur biter hayırlı akşamlar

• ! Veteriner Hekimden duyurulur !

almayı düşünenler için ; 8 yıllık hayalet hesaptan "ben doktorum, dolandırmam" diye ilan açılmış, referansı 0 ... Önce ürün sonra ücret dışında alışveriş yapmanızı önermem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VeterözeR -- 8 Haziran 2024; 20:2:37 >

sizi tenzih ederim ama mesela

birgun.net
    Doktor ve hemşireler gözaltına alınmıştı: 'SGK'yi dolandırma'nın detayları ortaya çıktı
    https://www.birgun.net/haber/doktor-ve-hemsireler-gozaltina-alinmisti-sgk-yi-dolandirma-nin-detaylari-ortaya-cikti-525340
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    İstersen doktordan az kullanılmış don sat, kimseyi ilgilendirmez. Ancak bunu yaparken mesleğin gereği başkalarından dürüst olduğunu söylersen tepkiyi yersin.

• Vay arkadaş ilana bir kişi yazmadı aykırı bir yorum yazınca konu doldu taştı her neyse kendimi açıklayayım benim hiçbir meslek grubuna hatta hiçbir insana karşı bir önyargım yoktur ben veteriner arkadaşın kötü üslübuna hakettiği şekilde cevabımı yazdım onluk hiçbir durum yokken yukarıda yazdığı yorumlar hoş mu adaletliyseniz onu da eleştirmeniz gerek…dediğim gibi benim amacım hiçbir insanı aşağılamak değil doktorun da dolandırıcısı kötüsü elbette vardır fakat istatistiksel olarak okumuş insanların dolandırıcılık yapma ihtimalinin daha düşük olduğu insanların daha çok güvendiği de bilinen bir durum buna tepki koyacak bir durum yok bence kimsenin mesleğiyle işiyle ilgili bir yorum yapmadım ayıp eden ben değilim veteriner olduğunu heryere yazan ancak benim doktordan ilan koymama gıcık olan arkadaş bence ben ilanımı kaldırıp doktordan yazmayacak şekilde düzenliyorum arkadaşlar inanın tartışacak bir vaktim yok

Üslubum neymiş acaba.... Eskiden doktordan satılık otomobil olurdu, bilirdik temiz kullanılmış falan diye. Sıfır ürünü doktordan diye satarsan temiz kullanılmış anlamına gelmez doğal olarak ve senin mesleğin dışındaki tüm meslekleri dolandırıcı saymış olursun.

Ben heryere veteriner hekimden satılık diye mi yazıyormuşum :) hayatımda hiç bir konuda mesleğimi ön plana çıkarıp bir avantaj vs elde etmedim. Referanslarımdaki ilan konularımı incele bi bakalım.

Tekrar ediyorum arkadaşlar 8 yıllık hayalet hesaptan doktordan satılık ürün ilanı açılmış, aman ürünü almadan ücret göndermeyin.

• Teşekkür ederim yorumlarınız için düşüncelerinizi de belirttiniz bende okudum👍

• Up

• Doktordansa alınmaz ben fedaiden ürün almayı tercih ediyorum

• Satıldı

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.