Şimdi Ara

DOKTOR VE DİŞ HEKİMİ MAAŞLARI... (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
199
Cevap
7
Favori
36.709
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 500 alanda var 15 binde ben bizzat bodro gördüm yani o kadar doktor olup 5000 k aliyorsa bir doktor çok saçma olur

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 5000*

• Bu ay yatan doner 472 tl

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Doktor maasi 5-6 bin ustune 2 bin doner koysan ki biraz fazla soyledim 7.5 anca ediyor. 10 bin diyen insanlar baya atmis. O maasi alan doktor elbette var ama saatlerce calisip gun icinde performans yapmaya calisanlar ya da sirf unvanindan dolayi maasi artmis profesorler. Bir de doguda maaslar her meslekte oldugu gibi daha yuksek. Ama orda yasamak ister misin orasi senin bilecegin is.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Patatos -- 30 Mart 2019; 22:48:59 >
  • Devlet hastanesinde ortalama donerden alan bir bolumde asistanim. Yılın ilk 6 ayi döner aliyorum kalan 6 ay 0 yatiyor. Bu ay 58 lira doner aldim. Tuttugum nobetler doner felan hepsiyle beraber aldığım para 6.5 civari.

• spongebob55 kullanıcısına yanıt
    Hocam Uzman olunca ne kadar alırsınız sizce

• Pek bilinmeyen bir alanda çalışan pratisyen hekimim. 112'de ambulansta çalışıyorum.
    Mart ayında elime geçen paranın detaylarını paylaşayım merak eden arkadaşlara.
    Maaş: 3503 TL
    Yemek parası: 272 TL (Devlet yemek vermediği için para veriyor. Tüm personele aynı ücret)
    Döner: 1881 TL
    Performans: 3013 TL
    211 TL de bir şey için veriyorlar. Bu ne, cidden bilmiyorum.
    Bu ek mesaisiz hali. Ortalama 7 nöbet için bu parayı alıyorum. Ek olarak yapılan her mesai için de saat başına 26,25 TL veriliyor. Ekstra 24 saatlik nöbet 630 lira etmiş oluyor yani.

Özetle aldığım para 8880 TL. Bence gidin paramedik olun. Ek mesailerle birlikte 7000'e yakın alıyorlar. Sorumlulukları da yok gibi bir şey. Tertemiz :) Doğunun küçük bir ilçesinde arkadaşım acilde çalışıyor. Aldığı para 6000'den biraz düşük. Batıda çalışan paramedik, doğuda çalışan doktor arkadaşımdan daha fazla alıyor. Saçma sapan bir sistem var cidden...

• Kadnezar kullanıcısına yanıt
    Hocam o kadar yorgunluğa 10 bin üstü almanız lazım ya eğer böyle ise cidden haketmiyorsunuz bu muameleyi

• Diş hekimi 3200 maaş+2200 sabit döner sermaye+alınırsa performans(senelik ortalaması 1500ü zor geçer). Uzman diş hekimi 3400 maaş+2500 sabit döner+performans ödemesi(1000 tl belki)..sabit döner seröaye ne kadar artarsa performans ödemesi o kadar düşer...çünkü döner sermayeler 2007 dem beri aynı fiyattan veriliyor..

• oguz2233 O kullanıcısına yanıt
    Bunlar çok az değil mi ya

• Parasi icin yapilacak bir is degil. O 2000 yilindan onceydi.

• Cerrah bir doktor tanıdık vardı en son 50 tane evi vardı , bazı branşlar ücret ile ölçülmez saçma soru olmuş , adamı kesip ameliyat ediyorsun en ufak yanlışda geri dönemezsin .. araba tamir etmiyorsun yanlış bir şey yapsan gider en kotu sıfırın alır takar duzeltirsin

• cübbesiz gandalf kullanıcısına yanıt
    Dostum çok geçmiş olsun. Doktor olmanın karşılığı bu kadar ucuz olmamalı.
  • Bı dönemde bu meslekten para kazananlar pek yok..dışarıdan göründüğü gibi değil maalesef...aldığın riske(tıbbi değil bak dayak,küfür,şikayet vs) değmiyor

• Demacia kullanıcısına yanıt
    Aynen, aynen. 2 sene erken başlayacaksın, sırf iyi bir ünide mühendisliğe girdiğin için Türkiye gibi berbat, kalitesiz bir ülkede bile 3-4 bin maaşla başlayacaksın ve 2 sene sonra o maaş 6 bin olacak. Güzel rüyaymış.

Mal gibi oturan bir insan; isterse 550 puan yapsın, kimse iş falan vermez mühendislik becerisi olmayan adama. Tıp daha zorludur ama en azından kesinliği var.

İdeali mühendislik olmayan bir insanın sırf gelişme imkani var diye mühendislik yazması kendi topuğuna sıkmaktan farksız. Gerçi başlıktaki arkadaşın idealini bilmiyorum, bu sadece bilgilendirme olsun diye söylenmiş bir şey.

Etiketle anca belirli kalıpları olan yerlere girersin. Yurt dışında kimsenin, sizin Türkiye'de hangi üniversiteye girdiğinize baktığı yok, hepsi kalitesiz zaten. O adamlar etiketi ve gösterişi de bizim abarttığımız ve sevdiğimiz kadar sevmiyorlar zaten. Kişinin neler başarabileceği onlar için daha önemli.

• Hocam niye bu kadar revaşta bu meslek

• Peki Diş okuyup uzmanlık yapmakta mı pek mantıklı değil

• nasri32 N kullanıcısına yanıt
    Bu kadar ideali ovup kendisi idealsiz bir insan gormemistim onu da sayende gormus oldum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-C9BF64E75

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    3 sene önceydi ha belki ailedende vardır zaten eşide öğretim üyesi yani para her yerden akıyor

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.