Sol bacağım hiç durmadan titriyor sanki kalp atışı gibi neden olur < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Doktor var mı

-
-
gecmis olsun umarım büyük birsey degildir. büyük birsey degilse bunun cozumu kendini yokuşlara vurmaktır....
-
doktor değilim ve hiç hastam yok :(
-
Huysuz bacak sendromu olabilir. Doktor degilim doktora basvurun
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ALS yani amyotrofik lateral skleroz olabilir
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 28 Ağustos 2025; 11:4:57 > -
Senin mesajını okuduktan sonra, WhatsApp'dan, sesli sohbette, tıp mezunu bacıma sordum. PC'den konuyu geziyordum bir taraftan da zaten sesli sohbetteydik. Doktorluk yapmıyor ama gazi tıp mezunu. Bak, senin konuyu iyi bir istisare ettik: huysuz bacak öyle olmaz, atıyor diyorsa, kaslar seğirme yapıyordur dedi. Pıt pıt seğirir böyle. Kasları kontrol eden motor nöronlar ölüyor, sinyal karmaşası ortaya çıkıyor; o da pıt pıt seğirtiyor, sonrası vahim diyor ne yazık ki. "Kesin mi?" diye sordum. "Kesin değil ama neden olmasın, şüphelenebiliriz," dedi. "Helvasını pişirelim mi?" diye sordum, güldü ama cevap vermedi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 28 Ağustos 2025; 11:20:27 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X