Şimdi Ara

Doktor olan ya da Tıp okuyan var mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
158
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bi arkadaşım eski sevgilisiyle barışmak için mide kanseriyim şu şu evrede diye yalan söylemiş. Sonra hastaneye gidip bi' türlü ayarlayıp orada ameliyat masasında fotoğraf falan çekilmiş. Kız bir türlü tam inanmamış ama raporu görmek istiyor. Sahte bir rapor yazıp fotoğrafı kıza göndermemiz gerekiyor. Bunun içinde tıbbi terimleri bilen biri lazım bize. Yardımcı olursanız çok sevinirim.

edit: arkadaşlar yanlış anlaşılma olmasın biz rapor istemiyoruz raporu kendimiz yazıcaz

tedavi: Endeskopik mukozal Rezeksiyon

Raporda kanser birinci evre şu görüldü yapıldı falan yazıcaz. Sadece bir kaç tıbbi terim lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PunkBunny -- 13 Nisan 2015; 22:53:30 >

• quote:

Orijinalden alıntı: PunkBunny

Bi arkadaşım eski sevgilisiyle barışmak için mide kanseriyim şu şu evrede diye yalan söylemiş. Sonra hastaneye gidip bi' türlü ayarlayıp orada ameliyat masasında fotoğraf falan çekilmiş. Kız bir türlü tam inanmamış ama raporu görmek istiyor. Sahte bir rapor yazıp fotoğrafı kıza göndermemiz gerekiyor. Bunun içinde tıbbi terimleri bilen biri lazım bize. Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Ben de tipciyim ama yardim etmeyecegim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Komite öncesi böyle şeyler söyleme, banlanirim.

• YUH diyorum başka bir şey demiyorum

• Arter arter üstüne binmiştir yaz

• Sonra sahte rapor yazmıyorsun diye darp edilen yine doktor.

• Arkadaşlar adınızı soyadınızı istemiyorum. İmza falan istemiyorum sadece Tıp terimi lazım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Galatasaray'da Okuyan Var Mı?
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Tip ogrencisiyim ama hipokrat yemini ettik artik.

• Beyler Hastanedeki doktor ikna oldu kız işi barışmak için dedik. Sadece doğru bir rapor lazım isim soy isim falan gerek yok onlara cidden kimseyi riske atacak bir durum yok. Yardımcı olursanız çok iyi olur ama yardım etmeyen arkadaşları da anlayabiliyorum canınız sağ olsun ne diyim
  • Manyak mısınız nesiniz la
  • Arkadaşlar ilk mesajı güncelledim rapor istemiyoruz yanlış anlama olmasın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.