sanki ctis'e sıralaman yetiyor puhahahah |
DOKTOR MAAŞLARINDA SON DURUM (8. sayfa)
-
-
CS varken Ctis okuman zoruna gidiyor ki millete saldırarak rahatlıyosun
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
olm git zırlama çıldırtıyorsun :D
-
Sıralama dediğini de 12 kişilik kontenjan oluşturuyo
güzel zırlıyorsun paşam.
-
Puhaahahah
infernix ?
ewt
-
gazi tıbba geçecektin hani?
keşke geçseydin knk ya senin adına üzüldüm
la yok mecburiyetten geçecektim. doktorluk yapılacak iş deği. 25-26 yaşında dershaneye mi gidemem hiç.
-
Yazilimin bitecegiji bende sanmıyorum yalnız geçende Nvidia CEO su gençlere yazılım yerine tarıma yönelin dedi. Şimdi adam köy ağası olsa kendine yaraş arıyor diycem de adamın bi dönüm tarlası yok :). Sizce kavga etmeden Nvidia dan gelen bu açıklamayı neye yoruyorsunuz arkadaslar ?
Ha bu arada çok şeker kavga ediyorsunuz onuda soylemeden geçmeyim . İçinizde kimcocuk hiç ölmemiş :) !!!!
dayı 19-20 yaşındayız ne bekliyorsun ki?
ceo boş yapıyor, amaç gündeme gelmek.
-
dersaneye gitmen şart değildi ki
tıp çekilecek dert değil knk. hayatımın en güzel yıllarını ders çalışarak nöbet tutarak geçiremem.
kadir hoca güzel özetlemiş.
MEK Editsyoutubesabah altıda kalkıyorum akşam dokuza kadar ben yirmi gün çalıştım yirmi günde benim psikolojim bozuldu amına koyim ulan dedim ben niye çalışıyom ya sabah altı akşam dokuz ulan suriyeden mi geldim ac mı kaldım amına kodumun memleketinde dedim neyse biz patronla eğğ iş yerinde böyle muhabbet ederken harbinden benim psikoloji yok daldım patrona dedim senin patronluğunu ulan dedim bu nasıl bi amına koduğum işi ya sabah altıdan akşam dokuza kadar falan filan neyse tabi beni salladılar eğğğ aldım paramı yürüdüm #kadirhocahttps://www.youtube.com/watch?v=3_HdcSNL1Ps&feature=youtu.be -
doğru söylemiş. ama cryptix hocam gibiler bi şekilde yolunu bulur yani her 100 kişiden 1i işe alınacaksa o 1i olurlar. onun dışında bilgisayar ve yazılım bölümleri fena çöküşte.
knk son karar senin de birçok kişi tıbbı kötülese de aslında içten içe istiyor bilerek kötülüyor. ben tıp yazmadan önce de öyleydi hâlâ da öyle
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi processustransversus23 -- 1 Aralık 2024; 13:53:2 >
Konu yine doktor maaşlarından mühendislik vs tıp a evrilmiş. Angaralı yine karıştırıyorsun ortalığı. (Pratisyen için konuşayım, 110k civarı alıyoruz 120k olmuyor)
Sevdiğiniz, tutkunuz olan işi yapın, bitti. Sevmeden acilde 300-400 hasta bakılmaz. Sevmeden pc başında oturup saatlerce kod yazılmaz.
Sevdiği işi yapan hiçbir zaman çalışmaz derler. Bu kadar zeki gençler elbette istediği mesleği yapsın, sevdiği mesleği yapmayı hak etsin. TR şartları, garanti meslek vs kaygılar onları etkilememeli.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X