Şimdi Ara

Doktor Maaşı Son Nokta

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
492
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Gençler 2-3 gündür görüyorum forumda birisi 3000 alıyor diyor öbürü 100 bin alıyor diyor gerçekten muallak. kaç alıyor bu doktorlar ula dedirtti beni de kendi kendime.
    Üst komşumuzla baya samimiyiz ve kendisi doktor. Daha önce para konusunu hiç konuşmamıştık ya da ben gidip sormamıştım tabiki ancak bugün sordum kendisine. Değişken olduğunu söyledi ama ortalama olarak da konuştuk. Bazı kesin çizgileri de gösterdi. Örneğin devlet doktora aylık 4.240 veriyormuş bordosunda gösterdi. Dedi ki geçerli bir sebep olma zorunluluğuyla beraber 1 ay hiç hastaneye gitmezsem bu parayı alıyorum. Zorunlu görevi yaparken devlet ekstra 2.200 tl veriyormuş ayrıca. Kendisi karabükte de yapmış ve o zaman 6.440 tl oluyor min maaşı. Ancak asıl paranın döner sermayede olduğunu söyledi. Döner sermaye ne peki?
    Hastaneye gelince sizden küçük bir muayene ücreti alınır 10-20 tl falan, bu asıl fiyatın %10’u imiş. Geri kalanı sigorta tarzı şeyler ödüyormuş. SSK, Sigorta hiçbir şeyi olmayan adam çok zor tedavi olabilir dedi. Küçük bir tedavi bile 200-250 liraymış çünkü. Bir de nöbet ve acil parası var, saat başı değerlendiriliyor. Her gün bakman gereken belirli bir hasta var. O hasta sayısını geçince her hasta başına ekstra para oluyor. Maaş gerçekten çok değişken yani bir ay 6 bin diğer ay 12 bin almış herif. Çok çalışan arkadaşlarının ( nöbet, acil, ek mesai, ek hasta...) 15-16 bin aldıklarını söyledi. Kendisi çok çalışmadığını bu yüzden ortalama 8 binlerde aldığını söyledi. Sektörde dil bilgisi yüksek olup dışarıda çalışan kişilerin kazandıklarını TL ye çevirince ise 45-50 bin kadar oluyor.
    Sektörde yenilikçi şeyler üzerinde çalışanların, türkiyede ilk defa şu tedaviyi bu tedaviyi yapan adamların ise yüz binler götürdüklerini söyledi.
    Sordum abi iyi güzel de internette falan bakınca doktor 3.500 alıyor 4.000 alıyor yazıyorlar dedim. O kişilerin kredi borcu zartu zurtu falan vardır kesiliyordur min maaş 4.2k dedi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xakler -- 11 Ekim 2017; 16:18:6 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Google dedeye sorman yeterliydi üst kata çıkmana gerek yoktu hocam Yeni uzman taban maaşı 4,480.21 ₺ şuan, dereceleri var yani her memurda olduğu gibi, pretisyende 4 bin civarı alıyor taban maaş tabi, döner yerine göre değişir

Şaka mı yapıyorsunuz 8-9 binden aşağı döner alan doktor mu var?

Bu maaşları gidip sakın başka doktorların yanında söylemeyin gülerler size.

Orijinalden alıntı: hellzone22

8-9 binden aşağı döner yok arkadaşım. hala anlatamadık gitti.

Valla yorumu nerenle okudun bilmiyorum ama ben orda taban maaş diye bi tarafına basa basa yazdım , taban 8-9 alan birini getir kendimi süresiz çiziyim şurda, nereyle okuyosunuz anlamıyorum ki gerçekten.

Orijinalden alıntı: Philippe Coutinh0

Dedi 99 aralık

98 liyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nejoz -- 11 Ekim 2017; 21:42:50 >
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.