Şimdi Ara

Doğuştan gelen kalp hastalığım var ? Askerlik ne olacak? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
46
Cevap
2
Favori
18.416
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Kardeşim eğer biküspit varsa ve yetersizlik oluşmuşsa almazlar veya benim gibi sıkıntı yaşasan bile askere gidince ordan rapor verirler bence kemdim içinde öyle düşünüyorum açıkcası eğer raporu atarsa banada iletirseniz sevinirim, benden sana tavsiye doktora gidip hiçbirşey sorma zamanı gelince gidersin sonrasında doktorlar kaçmak istediğini düşünmeye başlıyorlar kendimden biliyorum meraktan gittim az daha zorlasalar vatan haini ilan edeceklerdi malesef..:(



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dadaloglu29 -- 26 Ocak 2018; 9:18:42 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: dadaloglu29

    Kardeşim eğer biküspit varsa ve yetersizlik oluşmuşsa almazlar veya benim gibi sıkıntı yaşasan bile askere gidince ordan rapor verirler bence kemdim içinde öyle düşünüyorum açıkcası eğer raporu atarsa banada iletirseniz sevinirim, benden sana tavsiye doktora gidip hiçbirşey sorma zamanı gelince gidersin sonrasında doktorlar kaçmak istediğini düşünmeye başlıyorlar kendimden biliyorum meraktan gittim az daha zorlasalar vatan haini ilan edeceklerdi malesef..:(

    Zamani gelince gidelim ozaman, hayirlisi olsun artik.
  • ikinize de pm atıyorum arkadaşlar,okursunuz.
  • Arkadaşlar geçen hafta salı kurula girdim ve çok uğraştırmadılar bu sefer çünkü geçen yıl trabzon kaş üstünden aldığım rapora göre işlem yaptılar ve 1 yıl sevk erteleme verdiler bakalım seneye ne olacak gerçi 2. işlemdi bu 3. işlemde de uzatma verilirse direk muafiyete düşüyorum hayırlısı olsun inş. toprağım sanada teşekkür ederim bizi bilgilendirdiğin için keşke bizde askeri hastaneler kapanmadan gidip raporu alsaydık bu kadar uğraşmazdık.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dadaloglu29 -- 5 Şubat 2018; 10:17:0 >
  • dadaloglu29 D kullanıcısına yanıt
    Önemli değil hocam işinize yaradıysa ne güzel..

    Nasip kısmet işi hocam,bende o zaman boştaydım gidip uğraşayım demiştim 1 hafta da halletmiştim işi..

    Ben şunu anlıyorum sizde bahsetmiştiniz bu durumu zaten, askeri hastaneler kapanınca iş normal doktorlara kaldı ve çürük raporu su istimali üzerine dikkatli davranıyorlar ve kesin karar vermiyorlar demek ki.. biraz uğraşmak gerekiyor artık. 1 yıl erteleme nin mantığı da saçma, sanki hastalık düzelecek,zaten doğuştan gelen bir şey bu

    Herkese geçmiş olsun tekrardan,iyi günler..
  • İş Normal Doktorlara Kalınca Korkuyorlar araştırma falan yapılıyor ya ondan dolayıda vermek istemiyorlar sonuçta doğuştan gelmesi önemli değil ameliyat dışında düzelme şansı yok neden olayı uzatıyorlar anlamış değilim bakalım seneye ne olacak kardeşim sanada teşekkür ederim Sizede geçmiş olsun iyi günler.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: dadaloglu29

    Arkadaşlar geçen hafta salı kurula girdim ve çok uğraştırmadılar bu sefer çünkü geçen yıl trabzon kaş üstünden aldığım rapora göre işlem yaptılar ve 1 yıl sevk erteleme verdiler bakalım seneye ne olacak gerçi 2. işlemdi bu 3. işlemde de uzatma verilirse direk muafiyete düşüyorum hayırlısı olsun inş. toprağım sanada teşekkür ederim bizi bilgilendirdiğin için keşke bizde askeri hastaneler kapanmadan gidip raporu alsaydık bu kadar uğraşmazdık.

    Hayirlisi olsun. Bende bugun kontrole gittim 9 ay gecmisti. Doktora deyince bikuspit var kontrole geldim direkt sordu askerlik yaptinmi diye bende yapmadigimi soyledim. O arada da sordum islemler nasil yapilacak. Askerlik subesi bize sevkedecek burda heyet karar verecek dedi. Neyse eko felan yaptik, nasil dedim bu durumda gidilirmi askere evet gidersin seninki 1-2 hafif derecede dedi. Bende dedim askeri saglik yonetmeliginde yetmezlik oluşmamiş bikuspit aorta diye geciyor, evet sende de aynisindan var dedi. Anlayacaginiz doktor neye karar verecegini bilmiyor, bi dedigi digerini tutmuyor. Kesin bunlarda ugrastiracaklar beni hadi hayirlisi bakalim.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: dadaloglu29

    İş Normal Doktorlara Kalınca Korkuyorlar araştırma falan yapılıyor ya ondan dolayıda vermek istemiyorlar sonuçta doğuştan gelmesi önemli değil ameliyat dışında düzelme şansı yok neden olayı uzatıyorlar anlamış değilim bakalım seneye ne olacak kardeşim sanada teşekkür ederim Sizede geçmiş olsun iyi günler.

    Diyelim askere elverislidir raporu verdiler, ondan sonra nasil yol izlemem gerekiyor. Askere gidince senk mi isteyecem tekrar muayene olmammi gerekiyor!!
  • Kardeşim üzgünüm ama şimdiden geçmiş olsun işin biraz zor gibi ama yakasını bırakma kesinlikle sevk iste eğer gidersin diye itiraz ederlerse ve şunuda diyelim askere gittin diyelim sana girişte soracaklar hastalığın varmı diye sende anlatırsın durumu sevk ederler askerde ve sonuçlanır ztn senin sevk aldığın belgelerin falan sen gitmeden askerlik şubesine gidiyor ama işini askere gitmeden halletmeye bak bende ilk gittiğimde geçen yıl tam 1 aya yakın uğraşmıştım bu sene ise 1 günde hallettim ilk de uğraşırsın inş hayırlısı olur senin için.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dadaloglu29 -- 6 Şubat 2018; 10:19:34 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: dadaloglu29

    Kardeşim üzgünüm ama şimdiden geçmiş olsun işin biraz zor gibi ama yakasını bırakma kesinlikle sevk iste eğer gidersin diye itiraz ederlerse ve şunuda diyelim askere gittin diyelim sana girişte soracaklar hastalığın varmı diye sende anlatırsın durumu sevk ederler askerde ve sonuçlanır ztn senin sevk aldığın belgelerin falan sen gitmeden askerlik şubesine gidiyor ama işini askere gitmeden halletmeye bak bende ilk gittiğimde geçen yıl tam 1 aya yakın uğraşmıştım bu sene ise 1 günde hallettim ilk de uğraşırsın inş hayırlısı olur senin için.

    Valla ne diyeyim uğraştıracaklar kesin artık hayırlısı olsun.
  • Usta ozelden mesaj attim.
  • Kardeşim diyelim elverişli dediler o zaman rapor alıyorsun ya kuruldan askerlik şubeye götürüyorsun ordaki memur sana soruyor raporunu kabul ediyormusun diye sende etmiyorum dersen askeriye seni hakem hastanesine sevk ediyor ister bu şekilde yap, istersen doktorunla görüş seni kurula sokmadan direk askeriyenin de kabul ettiği bi üst hastaneye sevk etsin (ben öyle yaptım) öylede rapor alabilirsin askerlik şubesi her hastaneyi kabul etmiyor ona dikkat et eğer doktorun sevk edecekse askeriyenin kabul ettiği hastaneye sevk etsinler ztn sağlık kurul birimi hangi hastaneyi kabul ediyorlar onlar bilir ama sen şimdiden düşünme başla işlemleri gerisi kolay gelir inş. tekrar geçmiş olsun iyi günler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dadaloglu29 -- 6 Şubat 2018; 13:17:40 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: dadaloglu29

    Kardeşim diyelim elverişli dediler o zaman rapor alıyorsun ya kuruldan askerlik şubeye götürüyorsun ordaki memur sana soruyor raporunu kabul ediyormusun diye sende etmiyorum dersen askeriye seni hakem hastanesine sevk ediyor ister bu şekilde yap, istersen doktorunla görüş seni kurula sokmadan direk askeriyenin de kabul ettiği bi üst hastaneye sevk etsin (ben öyle yaptım) öylede rapor alabilirsin askerlik şubesi her hastaneyi kabul etmiyor ona dikkat et eğer doktorun sevk edecekse askeriyenin kabul ettiği hastaneye sevk etsinler ztn sağlık kurul birimi hangi hastaneyi kabul ediyorlar onlar bilir ama sen şimdiden düşünme başla işlemleri gerisi kolay gelir inş. tekrar geçmiş olsun iyi günler.

    Eyvallah kardesim aydinlattigin icin tesekkur ederim. Sonucu yazarim




  • Kardeşim seninle ayni durumdayım rica etsem bana ulaşır mısın
  • thewhitewolf kullanıcısına yanıt
    Abi rica etsem bana ulaşır mısın ben de aynı durumdan muzdaribim
  • :Fatih: kullanıcısına yanıt
    Aynı durum bende de var napacagimi bilmiyorum evleneceğim kişiye bunu nasil aciklayacagim kendimi çok kötü hissediyorum
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ugurugur36

    Abi rica etsem bana ulaşır mısın ben de aynı durumdan muzdaribim
    Hastane zaten raporu veriyor, sıkıntı yapacak bir durum yok. 42-D maddesi gereğince elverişli değildir diye rapor veriyor heyet.
  • Gelecek hayatımızı olumsuz etkiler mi? Evleneceğim kız arkadaşıma bu durumu nasil aciklayacagim diye korkuyorum vebalı gibi beni terk ederse diye korkuyorum kafam cok karışık abi
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ugurugur36

    Gelecek hayatımızı olumsuz etkiler mi? Evleneceğim kız arkadaşıma bu durumu nasil aciklayacagim diye korkuyorum vebalı gibi beni terk ederse diye korkuyorum kafam cok karışık abi
    kardeş sıkıntı yapma kendine, doğuştan gelen bir şey zaten.

    Hastane de teşhisi koydular mı ? ne diyorlar? kaçıncı evre? askerliğini yapmamışsındır herhalde. kalp kapakçığının birisi yoksa almazlar zaten askere. Sigara,alkol,uyuşturucu ve fazla spor ayrıca kendini çok yormayıp strese çok girmediğin sürece 50+ yaş sonrası sıkıntısını çekersin. yoksa bu yaşlarda hiiç problemin olmaz.

    aklına takılan yer olursa özelden mesaj at cevaplarım.
  • Merhaba. Nasıl oldu muaf aldınızml?

  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.