Şimdi Ara

DOĞUŞ OTOMOTİV VE AVEK OTOMOTİV REZALETİ (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
124
Cevap
1
Favori
6.970
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
4 oy
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • VW güzel arabadır ama tr deki satış ve servis genel anlamda pahalı ve sıkıntılı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Sifir A3 sedan aldim , muazzam ilgi alaka, kaput filmi yaptirdim , kabarciklar vardi soyledim. cope attilar yenisini taktilar, normalde esnafa gitsem hayatta yapmaz.

garantiye veriyorum inanilmaz ilgi alaka, ikame a4 verdiler gecen gun 2 gun kullandim.

her sorunumu da ikiletmeden gideriyorlar. yikamasi da 35 liraya yikattigim meguiarstan daha ozenli ve iyi.

Benimki Audi oldugu icin muamele farkli ama iyi ki premium arac almisim diye icimden geciriyorum bazen.

A3 den girdik artik sinif yukselte yukselte gideriz Allah nasib kismet ederse

Orijinalden alıntı: hasanmerto

hayatimda en memnun kaldigim servis Avektir.

Sifir A3 sedan aldim , muazzam ilgi alaka, kaput filmi yaptirdim , kabarciklar vardi soyledim. cope attilar yenisini taktilar, normalde esnafa gitsem hayatta yapmaz.

garantiye veriyorum inanilmaz ilgi alaka, ikame a4 verdiler gecen gun 2 gun kullandim.

her sorunumu da ikiletmeden gideriyorlar. yikamasi da 35 liraya yikattigim meguiarstan daha ozenli ve iyi.

Benimki Audi oldugu icin muamele farkli ama iyi ki premium arac almisim diye icimden geciriyorum bazen.

A3 den girdik artik sinif yukselte yukselte gideriz Allah nasib kismet ederse

Aracı bu başlık açıldıktan sonra mı aldınız?
    Once aldim. Ben memnuniyetimi dile getirdim ama bu yapilan haksizligi ortmez. Ben 2016 Ocakta aldim. Bu baslik olsa gormus olsam belki de Avekten almazdim. Cok memnunum evet ama heehangi bir tuketiciye yapilmis yanlis hepimize yapilmis sayilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.