Şimdi Ara

Doğuş Otomotiv Satış Temsilcileri ile Galericiler Arası İlişki

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
2.739
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Doğuş Otomotiv Satış Temsilcileri ile Galericiler Arası İlişki Nedir arkadaşlar ?

Doğuş Otomotiv Satış Sistemine 1 araç düşünce ilk galericiler alıyor

Biz sorunca “stok yok” diyorlar

Bugün baktım sıfır Golf Passat hep galericiler ilan girmiş.

1 araba alırken de indirimsiz almaya razı mı oluyorlar, yoksa vatandaş fiyatından mı alıyorlar

St ilişkileri nasıl

Anlatabilir misiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Vatandaşın da galericilerdenden aşşağı kalır yanı yok
    Devlet bu işe el atmalı
    www.sahibinden.com
    Sahibinden Sıfır Volkswagen Fiyatları & Modelleri sahibinden.com'da - 2
    https://www.sahibinden.com/s/bFQxmvgP

• Galericinin ne zaman aldigini bilemezsiniz ki ilani yeni girmis olabilir ama bu size stok yok dendigi anda almis anlamina gelmez.
    Baya bir takip etmek gerekir boyle bir durum var mi yok mu anlamak icin.

Eger gercekten size yok deyip galericiye satiyolarda
    Onceden depozito verip geldiginde fiyat neyse raziyim ilk gelen arac benim diyor olabilir
    Sizden daha yuksek fiyata aliyor olabilir
    Satis temsilcine bonus veriyor olabilir:)
  • Sen geçen dizel otomatik passat almadın mı erdal bize niye soruyorsun?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eski bir doğuş oto çalışanı olarak şunu söyleyeyim, Vw’ de galericilere araba satmak normalde yasak. Bir çok galerici mimlenmiş durumda, vermiyorlar. Fakat ne yapıp edip şahıs adına, eşinin dostunun üzerine alıp satmaya devam ediyorlar. 9-10 yıldır Doğuş Oto’ da satış danışmanlığı yapan arkadaşım sırf bu yüzden işinden oldu ki Türkiye’ de en çok satış yapan danışmanlardan biriydi. Sattığı adamın galerici olduğunu bilmiyordu bu arada.

• auto_man A kullanıcısına yanıt
    Ben de çözemedim abi ST - Galerici ilişkisini

Otokoç’a gidiyorum Avis arabalarına çökmüşler, varını yoğunu satıp araba alanlar var

Demek ki bu kadar ekmek var ki vatandaşın aldığı fiyattan alıyorlar

Anlayamadım

• 207m kullanıcısına yanıt
    Galericiler de vatandaş fiyatına alıp ekmek yiyor o zaman değil mi ?

Zaten bu ay 1-2 araba düştü bazı bayilere o da düşmedi denildi ama galericiler 2020 çıkışlı arabaları ilan girdiler

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kota-Prim sistemi olduğu sürece mutlaka alternatif yollar denenecektir. Satış temsilcisi de gemisini yürütmeyi düşünüyor günün sonunda.

• 2019 golf dizel otomatiklerin ve toyota corolla 1.6 vision cvt lerin hepsini galericiler 5 er 5er toplamıştı.Kaç hafta bekledim bulamadım araç.Sonrasında 100 bine aldıkları corollayı 120 binden, 140 a aldıkları golfü 160 tan vermeye başlamışlardı.Şu an bakmıyorum ilanlara.
  • İşin ilginç yanı, galericinin de sadece 1 araba alıp, vatandaş ile aynı fiyata Passat sahibi olması ve bundan kar etmesi değil mi ?

Piyasa fiyatına alıyor, ucuz almıyor, ve kar ediyor ?

nasıl oluyo ?
  • Satış temsilcisine para yediriyor galerici olay bu

• quote:

Orijinalden alıntı: CaptainSkyWalker

Ben de çözemedim abi ST - Galerici ilişkisini

Otokoç’a gidiyorum Avis arabalarına çökmüşler, varını yoğunu satıp araba alanlar var

Demek ki bu kadar ekmek var ki vatandaşın aldığı fiyattan alıyorlar

Anlayamadım
    abi zaten aynı çatı altındaki 2 firma. bende otokoç'tan avisten çıkma egea aldım yaz sonunda.devri direkt avisten aldım, otokoç'a sadece satış için vekalet veriyorlar.
  • 2. eli anladım da

adamlar vatandaş ile aynı fiyat passat alıyor yanlış tahmin etmiyorsam

buna rağmen para kazanacağına inanarak alıyor ve kazanıyor da
  • Erdal kardeş eee ben senden özür dilemiştim, sıfır km dizel gelmeyecek demiştin. Nereden çıktı bu sıfır km dizeller?
  • Erdal kardeş bak bu düzenbaz doğuş oto temsilcileri dizel gelmeyecek diyerek seni de aldattılar. bence bir özürü de ben hak ediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 207m

Eski bir doğuş oto çalışanı olarak şunu söyleyeyim, Vw’ de galericilere araba satmak normalde yasak. Bir çok galerici mimlenmiş durumda, vermiyorlar. Fakat ne yapıp edip şahıs adına, eşinin dostunun üzerine alıp satmaya devam ediyorlar. 9-10 yıldır Doğuş Oto’ da satış danışmanlığı yapan arkadaşım sırf bu yüzden işinden oldu ki Türkiye’ de en çok satış yapan danışmanlardan biriydi. Sattığı adamın galerici olduğunu bilmiyordu bu arada.
    Ana bacı eş dost dayı hala amca her türlü yolla leş kargası gibi saldırıyorlar showroomlara. En nefret ettiğim meslek koludur.

• bu nalet olası Doğuş'un VW distrübütörlüğünün tez zamanda iptal edilmesi lazım. fiyatların yükselmesinde büyük payı var bunların.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahmut_emmi -- 15 Ocak 2020; 14:24:27 >
  • A3, Golf, Leon, Octavia DİZEL GELMEYECEK

Passat 2020 modellerde DİZEL GELECEK diye biliyorum.

Passat için DİZEL BİTMEDİ diye biliyorum.
  • Müşteri, son fiyat nedir, ne hediye edeceksin, dur hanıma soralım, arkadaş geçen ay bu fiyata aldı uzar gider böyle, hele böyle araç yokluğunda böyle davranırsa müşteri araç falan alamaz tabi, markalardaki danışmanlar da kolay satışa kaçıyor bu yüzden.

• quote:

Orijinalden alıntı: CaptainSkyWalker

A3, Golf, Leon, Octavia DİZEL GELMEYECEK

Passat 2020 modellerde DİZEL GELECEK diye biliyorum.

Passat için DİZEL BİTMEDİ diye biliyorum.
    ee bu 40 küsür 0 km golf 1.6 TDi ilanı nereden çıktı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahmut_emmi -- 15 Ocak 2020; 18:6:19 >

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.