Şimdi Ara

DOGUS OTOMOTIV REZALETI ! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
1
Favori
2.853
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • böyle gıcık bi adama tertemiz arabanızı satmadığınıza sevinmelisiniz, başkasına sattıktan sonra da bidaha doğuştan bişey almayın.
  • bence burada alıcı haklı. doğuş oto'yu da ayrıca tebrik ederim. bana göre bu bilgiler herkese açık olmalıdır.

    hatta bence devlet bu işe el atmalı ve yetkili servis kayıtlarının kamuya açık olarak plaka ve şaseden sorgulanabilir olmasını zorunlu tutmalıdır.

    adam değişen yok diyor. sonra bir bakıyorsun pistonlar değişmiş, turbo değişmiş.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maxMESA -- 5 Mart 2015; 10:48:35 >
  • Vah vah alıcıyı kazıklayamamışsınız. Evet çok ayıp etmişler size ...
    Bir de hiç sıkılmadan servis kayıtlarını sildirmek istemişsiniz. Tabi bundan sonraki alıcıları kandırmak lazım değil mi?
    Sokaktan geçen herhangi bir adam servise gittiğinde araç hakkında değişen, motor arızası vs. Her şeyi öğrenebilmelidir. Bu kişisel bilgi değildir. 2.el araç almak isteyen herkesin hakkıdır bir mahsuru da yoktur! Bu ahbap çavuş ilişkisiyle değil herkese verilmelidir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dudeykewl -- 5 Mart 2015; 11:06:16 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Smartbilgini kullanıcısına yanıt
    Geçmiş olsun. Bir başkası alır araç temiz olduktan sonra . Takma kafana.
  • Dert ettigin seye bak ,diger servislerde de olabilir tanidik varsa

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de Zonguldak'tan araç almaya giderken Ereğli'de ford servisi görünce girip durumu aktardım, aracın plakasını verdim. Servisi kesinlikle tanımıyorum, başka şehirden geldiğimi ve aracı oraya getirmeyeceğimi de söylememe rağmen plakadan aracın bütün geçmişini söylediler. Herhangi bir ücret talebi de olmadı servisin.
  • Bu kadar şey yazılmış ama hala anlamadım aracın hatası neymiş niye fiyat indirimi istenmis

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hem diyorsunuz ki aracı araştırmak alanın görevi, adam araştırınca da basıyorsunuz vaveylayı. Araştırmayı da şase numarasından yapmış, adama malum olmadı ya şase numarası siz vermişsiniz.
    Şase numarasını aldıktan sonra ne yapmasını bekliyordunuz? Yazdıklarınız biraz çelişkili.

    Yetkili servislere gelince küçük oto sanayilerin kurumsal firma tarafından işletilen versiyonu olarak düşünebiliriz o yüzden yoruma gerek yok. Gizli diye bir şey de yok.
  • Zdiiporta boya hatası yoksa veya aracın çok önemli bir mekanik elektronik arızası yoksa satıştan niye vazgeçilsin?bence aracın ilk sahibi olmamanizdan kaynaklanan bilgi eksikliği var.siz alırken servise sormamissiniz. Sizden alacak sormuş. Keşke sizde sorsaydiniz ne varsa bilerek alırdiniz. Sonra böyle sürprizler olmazdı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • evet arkadaslar bugun detaylı olarak herseyı ogrendım servısten . aracım daha once 0 dan berı sadece yetkılı servıse gırmıs sılecegı bıle yetkılı servısten degısmıs neler degısmıs olduguna tek tek baktım aracın mekanık aksamından hıc bırsey degısmemıs hatta dsgnın baskı balataları bıle degısmemıs durumununda ıyı oldugunu daha goturebılır oldugunu soyledıler cunku aracın kılometresını uzun yolda yaptıgını bende bılıyorum . bır sonrakı bakımıma 8 bın km ye yakın bır zaman var aracıma bakıldıgında sadece on fren dısklerı balataları ve arka fren balataları degısıcek ve normal bakım yapılacagını soyledı fıltreler vs durum ıcınde uzgun olduklarını kısının adını soyadını verırsem hakkında ıslem yapıcaklarını soyledıler zaten bılmıyorum kısının adını kımsenın ekmegıylede oynamak ıstemem acıkcası .
    her parası olana araba satılmaz ben bunu yenıden anladım baska bır yorum yapmıcam konu altında 250 bın tllık range rover la gelıp 500 tl nın 1000 tl nın lafını yapan arabayı satmadıgım ıcın benden mazot parası ısteyen bı ınsana ıyıkıde araba satmamısım herseyden once ınsanlarında alacagı paranın hayrını gormesı lazım kı herkese hayırlı aksamlar .

    edit : Bu arada yanlıs anlasılmasın 500 lıra 1000 lıra az para degıl kucumsedıgım yok cok alım satım gecırdım bu hayatımda bazı ınsanların noter parası zor cıkısıyor ıhtıyacı olana 500 1000 eksık olsun hayır duası alırsın arkasından ama işler çakallıga donuyorsa fıyat kırılmak ıcın yalan soylenıyorsa yapılan her pazarlık benım ıcın gereksızdır onemsızdır .



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Smartbilgini -- 5 Mart 2015; 18:53:27 >




  • Böyle insanlar lazım...
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.