Şimdi Ara

Doğuş Oto'dan gelen indirim mesajı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
102
Cevap
2
Favori
3.116
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Otomotiv satışlarında yaşanan düşüşler doğuşu bile vurmuş, facebooktan ya da smsle %2 indirim fırsatı diyorlar.

İndirim tutarı komik daha iyisi olabilirdi diğer firmalara nazaran, sözün özü şudur otomotiv sektörü ciddi bir daralmanın eşiğinde, alımlarımız fiyatları belirlemekte, inşallah fiyatlar talep daralmasıyla olması gereken seviyeleri görür.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uniqlo -- 28 Şubat 2014; 9:25:26 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• uniqlo kullanıcısına yanıt
    80.000'lik Golf'te 1.600 TL indirim için mesaj mı atıyorlar bir de
  • o sira yazilan gunleri daha cok arayacaklar cook

• İndirim için sıraya girmemiz gerekiyor mu yoksa mesaj atar atmaz koşa koşa vw alabilir miyim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ccecy

İndirim için sıraya girmemiz gerekiyor mu yoksa mesaj atar atmaz koşa koşa vw alabilir miyim?

3 ay daha böyle gitsin istediğin gibi git kırmızı halı yerde

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu indirim Şubat ayı boyunca vardı. Bugün son günü diye mesaj atmışlardır. 2 hafta önce stokta bekleyen dizel benzinli araclar vardı dün aradım hepsi olduğu gibi duruyor.

• Bu ay kaç sattılar acaba .
    Anlaşılan gidişat kötü.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: youngeagle86

Bu indirim Şubat ayı boyunca vardı. Bugün son günü diye mesaj atmışlardır. 2 hafta önce stokta bekleyen dizel benzinli araclar vardı dün aradım hepsi olduğu gibi duruyor.

VW'de stok varsa memleket hiç iyiye gitmiyor demektir.

Hatta stokta beyaz Jetta Comfortline Dizel dsg varsa kriz çıktığı kesin olarak söylenebilir.

• milletimiz 6 ay sabretse daha çok şeyler olur.
  • Antalya'daki vw bayilerinin birinin 2014 ün ilk 40 gününde sadece 2 fatura kestiğini bunlarında aralıkta satılan arabalar olduğunu duydum. Çok şaşırdım doğrusu. Vw böyleyse diğer markalar ne durumdadırlar acaba.
  • millet sipariş verip almaktan vazgeçince burunları biraz olsun sürtündü. bakalım bir kaç ay daha geçsin görürüz durumları. yaza girerken belki satışlarda canlılık olur beklentisi içerisindeler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 58_transporter_58

quote:

Orijinalden alıntı: youngeagle86

Bu indirim Şubat ayı boyunca vardı. Bugün son günü diye mesaj atmışlardır. 2 hafta önce stokta bekleyen dizel benzinli araclar vardı dün aradım hepsi olduğu gibi duruyor.

VW'de stok varsa memleket hiç iyiye gitmiyor demektir.

Hatta stokta beyaz Jetta Comfortline Dizel dsg varsa kriz çıktığı kesin olarak söylenebilir.

Jetta sormadım ama dizel otomatik golf ve benzinli otomatik golf var.

• enteresan stokta arabalar varmış he...secımlerden sonra 1-2 ay daha durgun olur sonra gene eskı hamam eskı tas devam eder.şu anda kardan zarar edıyolar...bı arayayım dod'u varsa jetta alak bı tane :) hazır %2 lık ındırımde varmış :)

acaba sadece dogustamı böyle yoksa her markadamı cunku dsg de baya bı reklam oldular...honda ne alemde acaba 2013 de peynır ekmek gıbı civic sattılar
  • Bir yılda %20 zam yaptılar şimdi %2 indirim var diye mesaj atıyorlar. Bu indirimi çoğu firma telefonda fiyat alırken yapıyor zaten.

Öyle bir dünya yok, bu iş bir yerde patlak verecek.
  • almayın arkadaşlar burunları iyice sürtünsün hem dsg hem fiyat politikasından insanları aptal yerine koymayı biliyorlar almayın sabredin fiyatlar iyice dip yapacaktır
  • % 20 30 v.s zam yap sonrada % 2 indirimmiş.Dolar Euro dediler habire zam yaptılar hatta Toyota genel müdürmüydü o zam gelmeye devam edecek diyen buyrun istediğiniz kadar zam yapın meydan sizin.Müşteri dilenmeye başlarsınız artık.
  • 2013un sonlarına dogru 1.6 tdı 90 ps lık golf 55bındı bız alırken aracın arka tarafı ındırılırken surtuldu 2bın ındırım yapıp satmıslardı.bız arabayı teslım aldıgımız gunuz ''onumuzdekı hafta 57bın olacak dıyolardı...alanda var satanda var adamlar kafalırına göre zam yapıyorlardı...

bunlarda devletın benzın fıyatlandırması gıbı 10 kurus zaman 3kurus ındırım yapıyor :) bıze reva aslında bunlar.aslında şu millet 1 hafta akaryakıt almasa mumkun mertebe daha az toplutasıma kullansa fıyatlar ınerde işte keyfımızden tavız vermıyoruz
  • Doğuş otoda bile işler böyleyse diğerleri nicedir ancak millete neler neler çektirdiler, aylarca sıra bekletmeler zamları tümüyle yansıtmalar vs vs. Şikayetvarda bir okuyun yok böyle bir şey dersiniz, biraz burunları sürtsün.

• Merak ettiğim toyota satıcıları ne yapıyor, yeni corolla ayağına %50 zam yaptılar son 1 yılda.

• bence bu fırsat kaçmaz.hemen şimdi çıkıp en yakın doğuş otoya gidiyorum
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.