< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Doğuş Filiz Çay 1 Kg 26.91TL | Trendyol

-
-
Şu linkleri düzgün atın be abicim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
100 paket alındı teşekkürler
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Hep bu fiyataydi ztn 1 haftadır neredeyse. Göndericinin de doğuş un kendisi gibi gözüküyor. Güzel fiyat değerlendirilir ancak ben Çaykur filizin 3x1kg ini aldım happy center dan 96tlye
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Sepette %10 indirimle bu fiyat.kupon kullanırsanız sepette %10 indirim uygulamıyor bilgilerinize
Bende uyguladı hocam 100/40 çek ile 4 adet 71.64tl ye geldi.
Doğuş Gurme Çayı 1000g X 2 Adet 55 tl. Kilosu 27.5 tl ye geliyor. Bence filizden daha kaliteli. Ama ben deneyeli 1 yılı geçmiştir. Bozdularsa bilmem.
https://www.trendyol.com/dogus/gurme-cayi-1000gr-x-2-adet-p-41774402
-
O firmanın yapacağı paketlemeyi 6 aylık bebek akıl etmez. Sinirlendim yine ismini görünce firmanın 😃 😃
Olay neydi merak ettim
Koydukları kutuya 3 paket sığmıyor. Çayın birbin paketi boştu dökülmüş koliye.
Şikayet ettiniz mi, bende bu konuda hepsiexpress ile bir sıkıntı yaşamıştım ama anında çözdüler saolsunlar. Hemen ücret iadesi yaptılar. Bu aralar favorim işin doğrusu.
quote:
Orijinalden alıntı: dj.trust.06
Şikayet ettiniz mi, bende bu konuda hepsiexpress ile bir sıkıntı yaşamıştım ama anında çözdüler saolsunlar. Hemen ücret iadesi yaptılar. Bu aralar favorim işin doğrusu.kimi kime şikayet edeyim ki :D
-
quote:
Orijinalden alıntı: ldr1907
Şu linkleri düzgün atın be abicim.Sen normal link koyuyorsun ama tıklayınca böyle saçma sapan birşeye dönüşüyor. Adamın suçu yok yani. Başka yöntemi varsa bilemem
quote:
Orijinalden alıntı: dj.trust.06
Hep bu fiyataydi ztn 1 haftadır neredeyse. Göndericinin de doğuş un kendisi gibi gözüküyor. Güzel fiyat değerlendirilir ancak ben Çaykur filizin 3x1kg ini aldım happy center dan 96tlye75/25+10 lira cüzdan indirimini kullanmayanı dövüyolar ben hoşgeldin kuponlarıyla 20 kilodan fazla aldım bu şekilde eşe dosta. 96 lira vermeniz yazık olmuş :)
-
100/40 ile aldım hcm keşke size de gelseydide daha çok indirimli alabilseydiniz benim gibi, gerçekten sizin adiniza üzüldüm.
Hocam ben 6 kutu söyledim paketlerde her hangi bir sorun çıkmadı . Paketlemelerinden memnun kaldık.
Sizin yüzünüzden Trendyol'dan ilk defa kuponsuz alışveriş yaptım.quote:
Orijinalden alıntı: abrooke139Doğuş Gurme Çayı 1000g X 2 Adet 55 tl. Kilosu 27.5 tl ye geliyor. Bence filizden daha kaliteli. Ama ben deneyeli 1 yılı geçmiştir. Bozdularsa bilmem.
https://www.trendyol.com/dogus/gurme-cayi-1000gr-x-2-adet-p-41774402
Daha önceden bu çayı denememiştim. Uygun bulmuşken aldım. Teşekkürler.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
İnşallah iyi çıkar da mahçup durumda kalmam. Ben A101 de aktüel ürünü olarak geldiği zamanlar almıştım. Yani değişti mi, aynı mı kaldı bilmiyorum. Fakat bakarsan piyasada filiz olanından pahalı olduğunu görebilirsin
En Beğenilen Yanıtlar

Şu linkleri düzgün atın be abicim.
|
Benzer içerikler
- beşler nostalji sucuk
- burger crush
- adam blue parfüm
- afyon eko sucuk yorumları
- bim kokoreç fiyat
- black friday 2025
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X