Bildirim
Doğunun Tıpı Mı Yoksa Batıda Diş Mi ?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Yorum yok sana bağlı bu ben de sizin durumdayım hocam ama diş yapabileceğimi sanmıyorum ben el hakimiyeti yok ama el becerim olsa gidip izmirde diş okurdum kesinlikle. -
Maddi açıdan iki meslekte de sıkıntı çekilmez hatta dişte daha fazla bile kazanılabilir ancak saygınlık açısından tıp daha önde
dişden şuana kadar çok haz etmedim ama
Tıp olmazsa otomatik olarak alternatif oluyor :(
Zor bi karar iki meslekten de birileriyle konuşmak gerek :)
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Tıp geliorsa kaçırma. Doğudaki bazı köklü üniler batıyı aratmıyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yer önemli değilse sizin için tıp yazın ama bi İzmir'de okumak var bi de Van'da yada Kars'ta okumak var. Bu yerleri kötülemek için değil sadece sosyal hayat, şehir imkanları vs. -
Eğer diş mi tıp mı diyorsan benim gibi kesin bi çizgin yoktur. 'ille de tıp' ya da 'ille de diş' demiyorsan tıp yaz git derim. Tabi doğunun bütün şartlarını göz önünde bulundur. Mesafe uzak yolculuk otobüs ile min 18 saat. Uçak aktarmalı ve çok pahalı. Direkt uçuş için çevre illere gitmen gerek. Hava soğuk. Arkadaşım kafkas tıp okuyor yurt-okul arası 10 dakika, okula gidene kadar kirpiklerim donuyor diyordu. Tabi aynı şekilde farklı coğrafya farklı alışkanlıkları olan insanlar farklı yemekler, bu değişkenlerin hepsini göz önünde bulundur yoksa çok üzülürsün.
Daha fazla merak ettiğin bir şey olursa arkadasima soru götürebilirim,pm atabilirsin.
Tıpta çok kaliteli olan Atatürk Üniversitesi (Erzurum) - ve İnönü Üniversitesi (Malatya) iyi fakülteler. Hatta Atatürk 'ü ilk 1000 civarı yazan ve ilk 10 k içinde 5-10 kişi yazan vardı geçen yıl.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rahattır... -- 19 Haziran 2019; 12:44:28 >
+
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi __caesar -- 29 Mart 2021; 2:19:8 >
hocam tıpta ayağınla mı yapıyorsun ameliyat felan :D
Hocam artık batıda da düşük puanlı tıplar var.En kötü ihtimali düşünürüm dersen ben tıp yazardım doğuda da gelişmiş güzel şehirler var.
El becerisi dişte daha önemli sanki.
o gün guinness rekoru kırdı inönü tıp 5 karaciğer naklini aynı anda yaparak yani imkanları baya gelişmiş -
Öyle. Atatürk ve İnönü her zaman iydi.
Hocam 5 senede illaki kazanıyorsun. Zaten müfredat el yeteneği kazandırmak üzerine kurulu
Hocam ben antalya da yaşıyorum antalyanın ilçesinin nüfüsündan az olan iller var sosyallik açısından biraz sıkıntı olur benim için 6 sene az değil sonuçta
Sonuçlar netleşsin duruma göre senle iletişime geçerim hocam arkadaş ekliyorum sizi teşekkür ederim
Evet arkadaşlar malatyanın ciddi başarıları var düşünülebilir sosyalliğini de ek olarak düşünmek gerek
En batıda en düşük uşak tıp var aklımda olan bi ihtimal
Dus ve atamalar hakkında bilgi sahibi olan var mı ?
öğrencilik hayatında sosyallikte önemli, ben diş yazardım
Benzer içerikler
- 345 tyt türkçe 12"li deneme cevap anahtarı 2024
- üniversiteyi bırakmak
- dershaneden kayıt sildirme yönetmeliği
- goodnotes fiyat
- komiser yardımcısı maaşı
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X