Şimdi Ara

Doğum tarihlerinde gün ve ayı yazıp yılı saklayanlar?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
812
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki

Doğum tarihlerinde gün ve ayı yazıp yılı saklayanlar?

(En Son Oy Tarihi: 4.8.2008)
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 4Ottoman -- 22 Temmuz 2008; 18:26:27 >

• Yaşı belli etmemek için
  • Millete yaş kaç diyip kendi profilinde çocuk yaşını gizlemek için.
  • bir insan yaşını neden saklarki ?

Gerçek Ad ilker şengöçen
    E-mail E-mail fbilker1907
    Doğum günü 28 Ocak 1987;
    Ana sayfası Gizlimiz saklımız yok şükürler olsun !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fbilker1907 -- 29 Haziran 2008; 15:07:47 >
  • onu o şekilde yazanlar bilin ki 12 yaş sendromunda olanlardır bellidir yani neredeyse anaokulu yaşına kadar düşüyor seviyeler
  • Belli olsa ne olacak ki
    Sanırım yaşı kücük olanlar yılı yazmıyor genellikle
  • Hiç bilmiyorum verdim mi vermedim mi :D

Bir bakayım (:

Evet

Doğum günü 4 Şubat 1992

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eser. -- 29 Haziran 2008; 15:09:48 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 1991 doğumlu olduğum için profilime bakıp sonra yorumlarıma gelip bana "Bebe" diyenlerden kurtulmak için.

(Cümlenin içine ettim. Diyorum acaba açsam mı. Beni tanıyan tanıyor...)
  • quote:

Orjinalden alıntı: Angelus

Belli olsa ne olacak ki

Evt haklısın ama zaten yazdığı yazılardan ortaya çıkıyor :))

@::AlacaKaranlıkT!M:: ,

Dostum 91'li artık bebe değil gençsin bea ;) Forumda o kadar mat ,geo, ing , teknik yardım , tema konularında yardımcı olduk demekki birşeyler yapmaya çalışıyoruz . Haddimize olmayan konulara da yorum yapmıyoruz . Mesela ben seni hiç siyaset konusunda veya futbol bölümünde tartışmada görmedim . Aynı şey benim için de geçerli bu bence büyük olgunluktur :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DBADFA1C8 -- 29 Haziran 2008; 15:13:28 >
  • Ben tamamen kapatıyom profilimi
  • quote:

Orjinalden alıntı: DieselTRoniC

quote:

Orjinalden alıntı: Angelus

Belli olsa ne olacak ki

Evt haklısın ama zaten yazdığı yazılardan ortaya çıkıyor :))

Dostum 91'li artık bebe değil gençsin bea ;) Forumda o kadar mat , ing , teknik yardım , tema konularında yardımcı olduk demekki birşeyler yapmaya çalışıyoruz . Haddimize olmayan konulara da yorum yapmıyoruz . Mesela ben seni hiç siyaset konusunda tartışmaya veya futbol bölümünde görmedim . Aynı şey benim için de geçerli bu bence büyük olgunluktur :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eser. -- 29 Haziran 2008; 15:17:14 >

• profilinide gizli tutanlarda genellikle daha kücük yaşta oluyorlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: dephyr

onu o şekilde yazanlar bilin ki 12 yaş sendromunda olanlardır bellidir yani neredeyse anaokulu yaşına kadar düşüyor seviyeler

Forumun Oyun ana bölümündeki Pokemon, Digimon, OGame gibi alt bölümlere git. Orada takılan üyelerin profillerine bak. Çoğu ya profili tümden kapatmış ya da doğum yılını saklamış. Acaba senin teorini doğruluyorlar mı?
  • ben 30 dan sonra saklamyı düşünüyorum
  • Benimki Yazılı 1989
  • Bi de yaşını büyük gösterenler var.Ad vermiyim şimdi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ::AlacaKaranlıkT!M::

quote:

Orjinalden alıntı: dephyr

onu o şekilde yazanlar bilin ki 12 yaş sendromunda olanlardır bellidir yani neredeyse anaokulu yaşına kadar düşüyor seviyeler

Forumun Oyun ana bölümündeki Pokemon, Digimon, OGame gibi alt bölümlere git. Orada takılan üyelerin profillerine bak. Çoğu ya profili tümden kapatmış ya da doğum yılını saklamış. Acaba senin teorini doğruluyorlar mı?

evet aynen tartışmasız bağıra bağıra doğruluyorlar

• quote:

Orjinalden alıntı: ::AlacaKaranlıkT!M::

quote:

Orjinalden alıntı: DieselTRoniC

Dostum 91'li artık bebe değil gençsin bea ;) Forumda o kadar mat ,geo, ing , teknik yardım , tema konularında yardımcı olduk demekki birşeyler yapmaya çalışıyoruz . Haddimize olmayan konulara da yorum yapmıyoruz . Mesela ben seni hiç siyaset konusunda veya futbol bölümünde tartışmada görmedim . Aynı şey benim için de geçerli bu bence büyük olgunluktur :)

Forumda anlamayanlar var kardeşim. 21-22 yaş ve üstü olup da bana "Sen anlamazsın. Hayat şöyledir, böyledir. Otur evinde dersine çalış. Git yat uyu." diyenler vardı, onlar yüzünden kapatasım geldi o yıl kısmını.

Hâlbuki anlasalar akıl yaşta değil baştadır. Ne 18+ gördüm, daha çocukların seviyesine ulaşamamış, ne çocuklar gördüm, 18+'lerden daha olgun.

Az önce profil kısmına girdim ve "Yaşı Sakla." ayarını kaldırdım.

Doğru konuştun hocam Bende kaldırdım bakalım ne olacaksa.Ben boş bırakmıştım orayı.

• Yaşı kücük olanlarla çoğu kişi dalga geçiyor o yüzden saklanılıyor sanırım
  • millet yaşınla dalga geçilmesini istemiyo 16 17 yaşlarındakine bile bebe deniliyo çüş artık
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.