Şimdi Ara

Doğulu olan kişiler [Halay içerir]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
195
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şu videoyu izlerken coştum. Ben Karadenizli birisi olarak Doğuluların bu yönünü severim.
    Videoda görüldüğü üzere halay başı dayının adeta Uzak Doğu sanatı gibi halay çekişi ve estetik hareketleri bayağı ilgimi çekti.
    Abi siz bu halayı çekerken nasıl hisler yaşıyorsunuz? gerçekten merak ediyorum.

Bonus olarak Tivorlu İsmail'i ekleyelim :

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Göz- -- 30 Mart 2020; 5:16:59 >

• doğu karadenizli ve etnik olarak doğulu olduğunuz çıkarımını yapıyorum

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • HAHAHHA çok komik gül gül öldüm nerden buluyorsunuz bunları ne kadar komik ya dayıya bak halay çekiyo lan oha kahkaha şellalesinde sanki hacı şakir sabunu ile yıkanıyorum hissi verdi bana bu video
  • Ben de arkadaşla yakın memlekettenim büyük ihtimalle ama doğuluların halayını sevmiyorum. Biz hem halayı hem de horonu oynuyoruz.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: rasputin in alive

HAHAHHA çok komik gül gül öldüm nerden buluyorsunuz bunları ne kadar komik ya dayıya bak halay çekiyo lan oha kahkaha şellalesinde sanki hacı şakir sabunu ile yıkanıyorum hissi verdi bana bu video
    Asosyal genç sakin ol komik bir şey yok. Blok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Göz- -- 30 Mart 2020; 16:48:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jeremy Klakson

Dayı muazzam uyum var ya biri birinden şaşmıyor. Bazı arkadaşlar mevzuyu gırgıra vurduğumu ya da komik olduğunu sanmışta, ben Doğuluların halayını sevdiğim için konuyu açtım. Zaten bu asosyal sürüsü bakkal ve ev arası ağ örmüşken halay çekmesini veya sevmesini beklemek komik olur. Güneydoğu'da uzun bir süre kalmıştım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Göz- -- 30 Mart 2020; 16:52:3 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Göz-

Dayı muazzam uyum var ya biri birinden şaşmıyor. Bazı arkadaşlar mevzuyu gırgıra vurduğumu ya da komik olduğunu sanmışta, ben Doğuluların halayını sevdiğim için konuyu açtım. Zaten bu asosyal sürüsü bakkal ve ev arası ağ örmüşken halay çekmesini veya sevmesini beklemek komik olur. Güneydoğu'da uzun bir süre kalmıştım.

Alıntıları Göster
    yalnız dikkat ettiysen halayın başındaki kişi biraz içerlemiş gibi

• quote:

Orijinalden alıntı: Jeremy Klakson

yalnız dikkat ettiysen halayın başındaki kişi biraz içerlemiş gibi

Alıntıları Göster
    Emminin göğe bakışı bile ele veriyor.
    Doğulu olan kişiler [Halay içerir]

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.