Şimdi Ara

DOĞUDA BİR OPET AKARYAKIT İSTASYONU GÜNLÜK 30.000TL SATIŞ YAPIYOR ARKADAŞLAR (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
88
Cevap
2
Favori
2.770
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: turbolinea

quote:

Orijinalden alıntı: Frick!

quote:

Orijinalden alıntı: raunk

quote:

Valla Türkiye'nin ufak şehirlerinden birinde Total İstasyonu var bir tanıdıkta o da günlük 20.000 civarı ciro yapıyor.

Yeri iyidir yakınlarında pek istasyon yoktur Vs ondandır.

Yanında OPET, 400 mt ilerisinde BP var hocam gerçekten ciro olarak zaten 15.000 tl altında yapsa günlük benzin istasyonu, neredeyse para kazanmıyordur ki

bizim ilçede bir istasyon var. 2000 nufuslu köylerle beraber 10.000 nufuslu.

yazları 10.000-15000tl satış yapıyor. kış ayı olduğu için 5000tl lere satışı düşmüş durumda.

sözüm o ki 5000tl iş yapan bir istasyon günlük 500 tl en az kar yapıyordur bu az para değildir.

yerine göre 800 tl de kar yapar çünkü iskontolu satan bir firma iskontosuz sattığı zaman karlılık oranı %16 lara kadar çıkıyor.

bu paralar az paralar değil.

Bayrak parası, market cart curt hesabı olmadan, cirodan net kar(maaşlar, giderler vs düştüğünde) %2 civarı benzinliklerde.

• NuTeRX kullanıcısına yanıt
    Birader laftan anla azcık adam demiş tartışmayalım konu uzamasın sen hala polimik yaratıyon inanmıyorsan inanma silah zoruyla inandırtmıyorlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2-3 bin mi yapacaktı ?? 30 Bin bile az, her araç ortalama 30 ila 150 TL civarı ortalama akaryakıt alsa, bi 40 bin toplanması lazım, kar oranı ortalama olarak, yüzde 3 ila 7 civarı değişir akaryakıt sektöründe. Yerin kirası çalışanın parası işletme maliyeti derken akaryakıt istasyonu işletmek her şeyden önce kurmak için yüklü miktarda para lazım. 20 bin litre benzin 4 liradan hesaplanınca 80 Bin TL yapar. Her iş sana kolay be Turbo, gökten zembille para yağıyor sanki anasını satayım.

Edit: %7 kar brüttür, net olarak en fazla 2-3 civarı kar kalır. Oda işletmenin sermayesi göz önünde bulundurulunca pek kıymetli bir para değildir. Yatırım olur benzin istasyonundan, çok paran olur para çar çur olmasın diye istasyon kurarsın çiftlik gibi günlük para alırsın. Zincir olmadıktan sonra aman aman para kazandırmaz, sermayesine oranla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozeceze -- 4 Ocak 2015; 12:37:30 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • parasız hiçsin

• Kaçak sattıkları dahil mi acaba?
  • Seviyorum seni be turbo arkandayım istiyorsan benzin istasyonu işine karış 1 eczane 1 benzin istasyonu ordan gelen paralarla birer tane ve milyonerlik.

• Dünya kadar malın olacağına bir ceketin olsun yeter Turbo

• Acaba yurtdışındaki benzin istasyonu sistemi ne zaman gelir bizim ülkeye böylelikle pompacılara ihtiyaç duyulmaz.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: turbolinea

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: raunk

quote:

Valla Türkiye'nin ufak şehirlerinden birinde Total İstasyonu var bir tanıdıkta o da günlük 20.000 civarı ciro yapıyor.

Yeri iyidir yakınlarında pek istasyon yoktur Vs ondandır.

Yanında OPET, 400 mt ilerisinde BP var hocam gerçekten ciro olarak zaten 15.000 tl altında yapsa günlük benzin istasyonu, neredeyse para kazanmıyordur ki

bizim ilçede bir istasyon var. 2000 nufuslu köylerle beraber 10.000 nufuslu.

yazları 10.000-15000tl satış yapıyor. kış ayı olduğu için 5000tl lere satışı düşmüş durumda.

sözüm o ki 5000tl iş yapan bir istasyon günlük 500 tl en az kar yapıyordur bu az para değildir.

yerine göre 800 tl de kar yapar çünkü iskontolu satan bir firma iskontosuz sattığı zaman karlılık oranı %16 lara kadar çıkıyor.

bu paralar az paralar değil.

Bayrak parası, market cart curt hesabı olmadan, cirodan net kar(maaşlar, giderler vs düştüğünde) %2 civarı benzinliklerde.

bayrak parasından para alıyorsun. bizim bura 2000 nufuslu olmasına rağmen adam 500.000tl para aldı 5 yıllığına
    market günlük 200 tl ile 600 tl arasında satış yapıyor.
    brüt kar %10 ile bayiye göre %16 arasında değişiyor. lpg %25 kar.

şimdi net kar olayı da sana kalmış durumda. bugün hiç kimse %2 ile mal satmaz. dövizciler hariç

masrafı da sen kendin ayarlayacaksın elektriği farklı yerden alacaksın.işçiyi ucuza çalıştaracaksın buna benzer şeyler

• quote:

Orijinalden alıntı: ozeceze

2-3 bin mi yapacaktı ?? 30 Bin bile az, her araç ortalama 30 ila 150 TL civarı ortalama akaryakıt alsa, bi 40 bin toplanması lazım, kar oranı ortalama olarak, yüzde 3 ila 7 civarı değişir akaryakıt sektöründe. Yerin kirası çalışanın parası işletme maliyeti derken akaryakıt istasyonu işletmek her şeyden önce kurmak için yüklü miktarda para lazım. 20 bin litre benzin 4 liradan hesaplanınca 80 Bin TL yapar. Her iş sana kolay be Turbo, gökten zembille para yağıyor sanki anasını satayım.

Edit: %7 kar brüttür, net olarak en fazla 2-3 civarı kar kalır. Oda işletmenin sermayesi göz önünde bulundurulunca pek kıymetli bir para değildir. Yatırım olur benzin istasyonundan, çok paran olur para çar çur olmasın diye istasyon kurarsın çiftlik gibi günlük para alırsın. Zincir olmadıktan sonra aman aman para kazandırmaz, sermayesine oranla.

peşin çalışırsa %10 lara kadar çıkar. iskontolu firmalarda %16...

2-3bin olduğunu sanan insanlar var ama...

ya da yerine göre günlük 5000tl satış yapan akaryakıt istasyonları var.

ben göbekte istasyon kiralayıp para kazanıcam bir yol gösterirsen sevinirim.

5 sene de bir bayrak parası da veriyorlar. 500.000tl aldı bir istasyoncu. 500.000tl almak bence bugün bedavadan gelen bir paradır. al sana gökten zembille inen para!!!

• Dostum esmer genç bir çocuğun fotoğrafı paylaşılıyor forumda ara sıra sen gibi. Gerçekten o sen misin doğrumu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: emure

Dostum esmer genç bir çocuğun fotoğrafı paylaşılıyor forumda ara sıra sen gibi. Gerçekten o sen misin doğrumu?

o ben değilim sayın yöneticim.

bu arada efendim. burada sizden başka bir şeyimi paylaşacağım kimse yok.

7/24 forumdayım eczanedeyim. sizler benim ailem gibi oldunuz.

ben yemin ederim ki elimden geldiği kadar sizlere saygılı davranıyorum.

tek sorun şu. ben milyonlarla uğraşacakken aç kalmak zoruma gidiyor.

tek sıkıntı bu bunun dışında bir sıkıntım yok...şerefimle namusumla yaşamak istiyorum

sizden başka da paylaşacağım kimse olmadığı için sevincimi mutluluğumu hüznümü sizle paylaşıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi syrialin -- 4 Ocak 2015; 13:11:54 >
  • Mudur iscilere isci sozlesmesi yap.
    2. Eczane olayini ne yaptin.
    5-6 bin lirayi eczaci kabul etmez fiyat arttir sozlesme yap.
    Medical ve OPTİK dusundun mu.
    Fena para var optikte.

• quote:

Orijinalden alıntı: emure

Dostum esmer genç bir çocuğun fotoğrafı paylaşılıyor forumda ara sıra sen gibi. Gerçekten o sen misin doğrumu?

Esmer 30 lu yaslarda uzun saçlı biri ise turbo.

Bu arada bizim kar konusunu silmişsiniz geri getirirseniz sevinirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: FrozenThroneTR

Birader laftan anla azcık adam demiş tartışmayalım konu uzamasın sen hala polimik yaratıyon inanmıyorsan inanma silah zoruyla inandırtmıyorlar

Ben niye polemik yaratıyim adam da cevap veriyor. Tartışmak istemese cevap vermez. Hadi sen de sus uzatmak istemiyorsan.

• quote:

Orijinalden alıntı: yYeniçerii

pirinçle dolu iki cam şişeye bir ay boyunca sağdakine ‘teşekkürler’ soldakine ‘seni aptal!’ gibi ifadeler tekrarlatıldığında, teşekkürler edilen kavanozdaki pirinçlerin malt benzeri olgunlaşmış bir koku salarak fermante olduğu ancak aşağılayıcı ifadeye maruz kalan diğer kavanozdaki pirinçlerin ise çürüyüp karardığı gözlemlenmiştir.

Bu deneyi biraz değiştirip, içine pirinç yerleştirilmiş başka bir kavanozu da deneye tabi tutarak ancak bu sefer, kavanozdaki pirinci görmezden geldiklerinde çok şaşırtıcı bir şekilde yok sayılan pirincin aptal diye bağırdıkları pirinçten daha önce çürüyüp karardığı gözlemleniyor.

Siz bu arkadaşa kötüde olsa yorumda bulunuyorsunuz ama bu onun hoşuna gidiyor ... Görmezden gelmeniz lazım anlayın artık yazmayın şu konulara lütfen

Yazdan beri dolapta duran pirince bisey demiyoz. Herhangi bir değişiklik yok?

• turbo bu gidişle sen parayı kıracaksın gibi geliyor ya da fena çuvallayıp batacaksın
  • Turbo'cuğum, gerçekten 1 milyon liran varsa çok rahat yardımcı olabilirim. O 500 Bin bayrak parası alanların istasyonları var ya en az 10-20 milyon değerindedir ... Ama cidden düşünüyorsan yardımcı olurum

• adam para para derken hiç bir şey yapamadan ölüp gidecek bir gün
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozeceze

Turbo'cuğum, gerçekten 1 milyon liran varsa çok rahat yardımcı olabilirim. O 500 Bin bayrak parası alanların istasyonları var ya en az 10-20 milyon değerindedir ... Ama cidden düşünüyorsan yardımcı olurum

2000 nufuslu bir ilçede 2 istasyondan biri. köylerle beraber nufusu 10.000

bu istasyon kışın 5000tl satış yazın 10-15000tl satış yapıyor.

ve aldığı bayrak parası 500.000tl...

değeri 1milyon tl yi bulmaz ama alıyor. benim param olduktan sonra senin gibilerden zaten yardım almam!!! şimdi gidebilirsin!!!
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.