Bildirim
Doğubanktan Telefon Alınırmı?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Olurmu beyler alınırmı? -
ya fiyat olayı bi kenara sadece ordaki abuk subuk bi b^^ktan anlamayan esnaf yüzünden bile alınmaz -
Neden alınmasın?Orada da garantili telefon satılıyor artık.Garantisine bakacaksın,faturasına bakacaksın.Yanlış bir şey yoksa alacaksın.Ben k700'ümü ve w800'ümü Genpa garantili olarak oradan almıştım ve hiçbir sorun çıkmadı. -
Alınmasına alınırda artık Doğubankon hiç bir avantajı kalmadı. -
Peki orjinal garantili telefonların fiyatları bakımından bi avantajı varmı? -
bence en doğru cevap budur en dogrusunu levent soylemis
quote:
Orjinalden alıntı: levent_erkan
ya fiyat olayı bi kenara sadece ordaki abuk subuk bi b^^ktan anlamayan esnaf yüzünden bile alınmaz
-
quote:
Alınmasına alınırda artık Doğubankon hiç bir avantajı kalmadı.
-
quote:
Orjinalden alıntı: Bartified®
Peki orjinal garantili telefonların fiyatları bakımından bi avantajı varmı?
Doğubank genelde peşin çalışır.O nedenle fiyatlar bayilere göre biraz daha hesaplıdır.Şu aralar grey cihazlar da orada bulunuyor.Bunlar da normal garantililere göre %5-10 daha ucuz oluyor.En iyisi gidip görüp öyle karar vermek derim ben. -
w8oo doğubankta 760 lardaydı burda bi dükkanda 720 YTL...Doğubankta genel fiyatlar var ucuz değil yaniİlla doğubank diye bi düşüncen olmasın -
Peki son günlerde hiç gidipte fiayatlara göz gezdiren oldumu acaba? -
quote:
Orjinalden alıntı: CepDoktor
w8oo doğubankta 760 lardaydı burda bi dükkanda 720 YTL...Doğubankta genel fiyatlar var ucuz değil yaniİlla doğubank diye bi düşüncen olmasın
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- telefonda son girilen uygulamalar
- faturalı hat taahhüt bitince ne olur
- numara degistirince eski numara ne olur
- dust absorber ne demek
- iphone 15 hangi renk alınmalı
- dji osmo mobile 7p
- en iyi telefon kılıfları
- en iyi powerbank markaları
- küfür edince elektrik çarpan bileklik
- periscope canlı yayın
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X