Şimdi Ara

Doğubanktan Telefon Alınırmı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
762
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler artık oralardan telefon alınırmı varmıdır sağlam olanları yada kutulu 2.el filan?

• Olurmu beyler alınırmı?
  • ya fiyat olayı bi kenara sadece ordaki abuk subuk bi b^^ktan anlamayan esnaf yüzünden bile alınmaz
  • Neden alınmasın?Orada da garantili telefon satılıyor artık.Garantisine bakacaksın,faturasına bakacaksın.Yanlış bir şey yoksa alacaksın.Ben k700'ümü ve w800'ümü Genpa garantili olarak oradan almıştım ve hiçbir sorun çıkmadı.
  • Alınmasına alınırda artık Doğubankon hiç bir avantajı kalmadı.
  • Peki orjinal garantili telefonların fiyatları bakımından bi avantajı varmı?
  • bence en doğru cevap budur en dogrusunu levent soylemis
    quote:

Orjinalden alıntı: levent_erkan

ya fiyat olayı bi kenara sadece ordaki abuk subuk bi b^^ktan anlamayan esnaf yüzünden bile alınmaz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Alınmasına alınırda artık Doğubankon hiç bir avantajı kalmadı.

• quote:

Orjinalden alıntı: Bartified®

Peki orjinal garantili telefonların fiyatları bakımından bi avantajı varmı?

Doğubank genelde peşin çalışır.O nedenle fiyatlar bayilere göre biraz daha hesaplıdır.Şu aralar grey cihazlar da orada bulunuyor.Bunlar da normal garantililere göre %5-10 daha ucuz oluyor.En iyisi gidip görüp öyle karar vermek derim ben.
  • w8oo doğubankta 760 lardaydı burda bi dükkanda 720 YTL...Doğubankta genel fiyatlar var ucuz değil yaniİlla doğubank diye bi düşüncen olmasın
  • Peki son günlerde hiç gidipte fiayatlara göz gezdiren oldumu acaba?
  • quote:

Orjinalden alıntı: CepDoktor

w8oo doğubankta 760 lardaydı burda bi dükkanda 720 YTL...Doğubankta genel fiyatlar var ucuz değil yaniİlla doğubank diye bi düşüncen olmasın

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.