Bildirim
Doğubank'tan iPhone 7 alınır mı?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Hocam yapmayin ya gecen 2 hafta once gittim en pahali samsung s7 350 tl'ydi. Siz dusunun yani alacaginiz telefonun gercekligini. Sonunda oyuncagiyla kalmayin da
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Alınmaz
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Krolarin kekolarin dukkan sahibi oldugu yerden alinmaz. _____________________________ "I'm the best there is at what I do but what I do best isn't very nice" -
Tecrübeme dayanarak söylüyorum alma. _____________________________ -
Iphone 7 32gb a 750 dolar vermek fazla mi az mi?
Eskiden bi anlami vardi dogubanktan almanin ama artik yok. Internette ithalatci garantili ayni fiyata buluyosun zaten. Gg ve n11 e bak. Ayriyetten incehesap.com a bak guvenilir firmadir. Su an en ucuz note 5 onlarda mesela 1950 lira.
İphone 6s plus aldim oradan sorunsuz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Adorer -- 15 Eylül 2016; 9:16:57 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
eski doğubankmıı kaldı gitmene bile değmez _____________________________ -
2-3 sene önce htc one m8 2500 tl iken ordan 1500'e almıştım şuana kadar 0 sıkıntı ile kullanıyorum iyiki de almışım. _____________________________ CELİK -
Doğru dükkandan alırsan iyi fiyata alırsın.
eskiden arkadaşlarıma hep doğubanktan alırdık
kayıt düşerse yenileme bedava idi
artık apple store varken doğubanka uğramam_____________________________ Ne yapalım ? Burası Türkiye abicim !
> >
< < -
paran yoksa iphone 7 ile işin ne :D
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: MR. Robot
Doğru dükkandan alırsan iyi fiyata alırsın.
Var mı hocam tavsiye ettiğiniz dükkan
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
arkadaşa sorucam satıyomu diye. Sen kesin alıcı mısın _____________________________ -
İPhone 7 alma
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Bir ada değildir insan, bütün hiç değildir bir başına; anakaranın bir parçasıdır, bir damladır okyanusta; bir toprak tanesini alıp götürse deniz, küçülür Avrupa, sanki yiten bir burunmuş, dostlarının ya da senin bir yurtluğunmuş gibi, ölünce bir insan eksilirim ben, çünkü insanoğlunun bir parçasıyım; işte bundandır ki çanlar kimin için çalıyor diye sorma; çanlar senin için çalıyor. -
quote:
Orijinalden alıntı: MR. Robot
arkadaşa sorucam satıyomu diye. Sen kesin alıcı mısın
Kesin alıcıyım
quote:
Orijinalden alıntı: ogameci
eskiden arkadaşlarıma hep doğubanktan alırdık
kayıt düşerse yenileme bedava idi
artık apple store varken doğubanka uğramam
Hocam ciddi fiyat farkı olmuyor mu?
quote:
Orijinalden alıntı: MrNewVegas
Hocam yapmayin ya gecen 2 hafta once gittim en pahali samsung s7 350 tl'ydi. Siz dusunun yani alacaginiz telefonun gercekligini. Sonunda oyuncagiyla kalmayin da
Tamam da siz çakma satan adamdan fiyat almışsınız. Orijinal cihazlarda var orada. He ben almam ama alan yakınlarım var ve sorunsuz kullanıyorlar fiyatı piyasanın altında ve tamamen orijinal._____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler