Şimdi Ara

DOĞU İLE BATI ARASINDAKİ EN BÜYÜK FARK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
257
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İnsanların tahammül seviyeleridir.Senelerdir doğuda yaşıyordum.2 senedir istanbuldayım
    Abi insanlar(en azından çevremdekiler) sinirlenmiyolar ya,kafaya takmıyolar,taksalar bile verdikleri tepki şiddet,hakaret içermiyor,umursamıyorlar.

Doğuda insanalar işsizlikten (evet işsizlikten,yapcak bişey yok çünki) birbirlerine sataşıyorlar,kavga dövüş,hır gür,hakaret,saygısızlık,sokak ortasından geçene hayvan gibi bakma vs vs.

YANİ

Adam olan batıya gelsin,gelmeyen doğuda mağarada hayvan gibi yaşamaya devam etsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: sisilik

İnsanların tahammül seviyeleridir.Senelerdir doğuda yaşıyordum.2 senedir istanbuldayım
    Abi insanlar(en azından çevremdekiler) sinirlenmiyolar ya,kafaya takmıyolar,taksalar bile verdikleri tepki şiddet,hakaret içermiyor,umursamıyorlar.

Doğuda insanalar işsizlikten (evet işsizlikten,yapcak bişey yok çünki) birbirlerine sataşıyorlar,kavga dövüş,hır gür,hakaret,saygısızlık,sokak ortasından geçene hayvan gibi bakma vs vs.

YANİ

Adam olan batıya gelsin,gelmeyen doğuda mağarada hayvan gibi yaşamaya devam etsin.

cehalet, işsizlik ve bunun gibi birçok sorun. bunları değiştirirsen şikayet ettiğin şeyler büyük ölçüde değişir
  • Yooo gayet haklı.Kavgası,dövüşü,hırı,gürü eksik olmaz.Ortadoğu da isen birde işin işine keleş girer.
  • tenekekutu kullanıcısına yanıt
    türkiyeden bahsetmiştim ama dediğin de doğru
  • Irk farkıda var tabi biri biji biji hewal molotof , öteki normal
  • Sadece 76 dakika

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • boşver gelmesinler,burayıda karıştırmaya gerek yok
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: 4Pwnage

boşver gelmesinler,burayıda karıştırmaya gerek yok

insan olan gelsin dedim zaten.Ben de doğudan geldim normalde.Ama hayvan değilim allaha şükür
  • Almanyanin dogusu da nedense sorunlu

• Doğu türk batı malum ırk tek açıklaması bu

• Batida modern insanlar var doğuda kürtler kürtlerin olduğu hiçbir toprakta barış ve huzur olmaz

• Bende 7 sene doğuda yaşadım ama bir kere insanlarla kavgam olmadı, gül gibi geçinip gittik arkadaşlarla.
  • saat yönünden bakarsak doğu batıdan daha ilerde beyler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.