< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Doğu Anadolu bölgesi için kışlık lastik tavsiyesi

-
-
Vanda çalışırken yıllar önce aracıma lassa snoways almıştım kar küreme aracı gibi gidiyordum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Lassa snowaysler karda soğukta iyidir. Ama buz üzerinde ne kadar iyi deneyen vardır illaki. Mağlum doğuda kardan daha tehlikelisi buzlanma da oluyor.
Lassa Snoways 4 son test. Karda çekiş ve frenlemede son sırada..
www.tyrereviews.com
2023 ADAC 16 Inch Tyre Test - Tyre Reviews and Testshttps://www.tyrereviews.com/Article/2023-ADAC-16-Inch-Tyre-Test.htm?utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber
Net model tavsiyesi için, lastik ölçüsünü paylaşmanız lazım..
Oralarda 3 yıl yaşadım(Tatvan). Ağır kış koşulları lastiği tavsiye ederim. Birçok marka iş görür. Lassa İceways, Kumho Kw22 gibi nispeten ucuz olanlar dışında Bridgestone, Michelin,Goodyear gibi markalar daha uzun ömürlü olur, ancak hepsi iş yapar. Gidince göreceksiniz zaten,kış lastiği kar üstünde harika. Buzda çivi delikli modeller daha iyi.
Petlas
Ama yerler ıslanmaya başladığında erken bahar döneminde çıkartman lazım. Suyu sevmez. Ama kara banamısın demez.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sinirli ve Süratli -- 27 Ekim 2023; 15:6:55 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
185/65/15 Fiat Linea aracım
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Linkler çalışıyor mu emin değilım..
-Hankook Winter I-Cept Rs3 W462 ve
-Goodyear Ultragrip 8 tavsiye edebilirim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi C.McRae -- 27 Ekim 2023; 14:20:32 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Tavsiyeleriniz için teşekkür ederim, dediğiniz markalarda kampanyaları takip edeceğim
Hem yağmur, hem kar dersen Michelin Alpine, ikinci el temiz alabilirsin 4-5 senelik lastik bile çok çok iyi. Eğer bütçe müsait ise en iyilerinden bir tanesi bu.
Lassa'nın kar performansı gayet iyidir, yağmur da idare eder, Petlas karda çok iyi ama en ufak ıslak zeminde çok fazla kayıyor ve ömrü de kısa.
Buzda ise hiçbir kar lastiği tam performans göstermez, buz da araç sürerken ani hareket ve frenlemeden kaçmak gerek. Bir miktar tecrübe ister kısacası buzda sürmek. Çivili lastik harici buzda her lastik aynı davranır.
Ayrıca Ağrı gibi yerde lastik seçimi gibi aracında korunması gerekli. Kapalı garaj veya kışın motorun üstünü sıcak tutmakta önemli. Araç çok soğuğa maruz kalırsa akü eski ise zaten çalışmaz, dizel ise -20 sonrası mazot filtresi donar, cam suyunu birkez dondurursanız bir daha zor açılır baştan en kaliteli antifrizli cam suyu koymak lazım, yine aracın antifrizi de -30 derecelere kadar dayanmalı. Yerel kişilerin yaptıklarını mutlaka dikkate alın çok Ağrı'da ciddi soğuklar oluyor belli dönemlerde ve bu soğuklar araçları çok ciddi zorlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tenekekutu -- 29 Ekim 2023; 23:22:14 >
-
doğuyada artık doğru dürüst kar yağmıyor.
çok iyi kartipi isteyen nokian bakablr. gerisi farketmez
yeni kışlık-4sezon iyidir.
-
Sana nokta atışı tavsiye, şahsen kullandığım en iyi kış lastiği:
Good Year Ultragrip
-
-
İkisi arasında çok fiyat farkı var. Blizzak dan herkes memnun.
Evet, bende değmez diye düşünüp yabancı sitelerden de araştırma yaptım, haklıymışım.
Blizzak a karar verdim.
Kendi aracımda Hankook Winter iCept RS3 kullanıyorum,fiyatına göre oldukça güzel bir lastik.Ankaranın -10 derece soğuğunda ve kartepeye çıkarken epey deneyimleme fırsatı buldum,bir kere bile patinaj çekmedi.
-
Continental, tek geçerim
Bu konuda güncel önerileri alabilir miyim? Hem yazlık hem de kışlık lastık ihtiyacı oldu.
Yazlık için Michelin Pilot Sport 4
Kışlık için Nokian wr snowproof
düşünüyorum. Önerilerinize açığım.
Benzer içerikler
- mercedes"in en çok tutulan serisi
- edc şanzıman yağı
- 1.5 blue dci
- otomatik vites kendiliğinden boşa geçiyor
- seyir halinde fren sertleşmesi
- türkiye"de en çok satılan elektrikli araçlar
- peugeot fiyat listesi 2025
- xiaomi su7 sahibinden
- 2024 corsa
- renault symbioz
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X