< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|

|
|
Lassa Snoways 4 son test. Karda çekiş ve frenlemede son sırada.. 2023 ADAC 16 Inch Tyre Test - Tyre Reviews and Tests https://www.tyrereviews.com/Article/2023-ADAC-16-Inch-Tyre-Test.htm?utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
Oralarda 3 yıl yaşadım(Tatvan). Ağır kış koşulları lastiği tavsiye ederim. Birçok marka iş görür. Lassa İceways, Kumho Kw22 gibi nispeten ucuz olanlar dışında Bridgestone, Michelin,Goodyear gibi markalar daha uzun ömürlü olur, ancak hepsi iş yapar. Gidince göreceksiniz zaten,kış lastiği kar üstünde harika. Buzda çivi delikli modeller daha iyi. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sinirli ve Süratli -- 27 Ekim 2023; 15:6:55 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
Linkler çalışıyor mu emin değilım.. -Hankook Winter I-Cept Rs3 W462 ve -Goodyear Ultragrip 8 tavsiye edebilirim. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi C.McRae -- 27 Ekim 2023; 14:20:32 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Hem yağmur, hem kar dersen Michelin Alpine, ikinci el temiz alabilirsin 4-5 senelik lastik bile çok çok iyi. Eğer bütçe müsait ise en iyilerinden bir tanesi bu. Lassa'nın kar performansı gayet iyidir, yağmur da idare eder, Petlas karda çok iyi ama en ufak ıslak zeminde çok fazla kayıyor ve ömrü de kısa. Buzda ise hiçbir kar lastiği tam performans göstermez, buz da araç sürerken ani hareket ve frenlemeden kaçmak gerek. Bir miktar tecrübe ister kısacası buzda sürmek. Çivili lastik harici buzda her lastik aynı davranır. Ayrıca Ağrı gibi yerde lastik seçimi gibi aracında korunması gerekli. Kapalı garaj veya kışın motorun üstünü sıcak tutmakta önemli. Araç çok soğuğa maruz kalırsa akü eski ise zaten çalışmaz, dizel ise -20 sonrası mazot filtresi donar, cam suyunu birkez dondurursanız bir daha zor açılır baştan en kaliteli antifrizli cam suyu koymak lazım, yine aracın antifrizi de -30 derecelere kadar dayanmalı. Yerel kişilerin yaptıklarını mutlaka dikkate alın çok Ağrı'da ciddi soğuklar oluyor belli dönemlerde ve bu soğuklar araçları çok ciddi zorlar. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tenekekutu -- 29 Ekim 2023; 23:22:14 > |
|
|
Sana nokta atışı tavsiye, şahsen kullandığım en iyi kış lastiği: Good Year Ultragrip |
|
|
Kendi aracımda Hankook Winter iCept RS3 kullanıyorum,fiyatına göre oldukça güzel bir lastik.Ankaranın -10 derece soğuğunda ve kartepeye çıkarken epey deneyimleme fırsatı buldum,bir kere bile patinaj çekmedi. |
|
Bu konuda güncel önerileri alabilir miyim? Hem yazlık hem de kışlık lastık ihtiyacı oldu. Yazlık için Michelin Pilot Sport 4 Kışlık için Nokian wr snowproof düşünüyorum. Önerilerinize açığım. |
|