Şimdi Ara

Doğru kaynağa ulaşamazsanız, yanlış kaynaklardan zehirlenip ölürsünüz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
96
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Doğru kaynağa ulaşamamış, bu konuda çaba sarf etmemiş, her önüne gelene inanıp kanmış insanlar kolayca aldatılabilirler. Halbuki insanlar en güzel elbise için mağaza mağaza gezerler, en tatlı ve olgun meyveler için manav manav gezerler, ev için emlakçıları dolaşır, araba içinse galericeleri ziyaret ederler.. Kendi dünya işleri için bu kadar hassas ve titizler ve hiç üşenmeden bu kadar zahmet çekerek işlerini hallediyorlar .. Ancak, Kendi dinini doğru şekilde öğrenmeye gelince aynı hassasiyet gösterilmiyor ve önüne kim gelirse ona tabi oluyorlar.

İlahiyat fakültesini okuyup doçent olmuş zındığın teki, youtube kanalı açıp, kendi kafasına göre yorumlara yaparak yanlış bilgiler vererek din cahili insanlarımızı zehirliyor. Bunun videoları izleyen insanlar kolayca kandırılabilir. Bunu, videonun aşağıdaki çok sayıdaki yorumlardan fark ettim. Doğru kaynak bulunamayınca, ortada rehbersiz kalan ve ne yapacağını bilemeyen insanları kolayca kandırabiliyorsunuz.

Doğru kaynağı bulursanız sizi kimse kandıramaz çünkü o kaynak sizlere sizi kandıranları tanımanız için elinize bir şablon veriyor ve şak diye kim hakkı kim batılı söylüyor anında anlıyorsunuz.

• Sizler de bir gün bu kandırılan insanlar topluluğuna girebilirsiniz, kim doğruyu söylüyor kim din adamı kılığını girmiş bir zındık rolü yapıp zehrini, çikolata sosuna bandırıp insanlara ikram ediyor bunu anlamanız için hakiki kaynaklara ihtiyacınız var.

Bu konuda kendinizi doğru ve hakiki bilgilerle donatarak kimsenin sizleri kandırmasına, aldatmasına izin vermeyin. Bunun için atılacak adımlar ;

1. www.dinimizislam.com

2. https://www.hakikatkitabevi.net

Dini konuda bir sorunuz mu var, hacıya hocaya imama sormayın, girin siteye arama kutusuna yazıp bulun.

• Diyelim ki canınız sıkıldı, hava da güzel, dışarı çıkıp gezmek istediniz. Yolda yürürken, uzun süredir görmediğiniz bir tanıdık, akrabaya veya arkadaşınıza rast geldiniz.

Onun bu sakallı hali dikkatinizi çekti, aklınıza hemen bunu aklınıza not ettiniz. Sizin de zaten boş zamanınız vardı ve o da "hadi gel ben seni bir yere götüreyim" dedi ve tâbi olduğu dergaha götürmek için onun arabasına bindiniz. Arabaya binerken çalgılı ilahi açtı ve yol boyunca bunu dinledi.. Bu durumu da hemen aklınıza not ettiniz. Gencin sakalı 3 numara uzunluktaydı ve ona "neden sakal bıraktın, sen daima hep tıraş olurdun" diye sordunuz. O da " sakal bırakmak sünnet " diye cevapladı. Bunu da not ettiniz.

Dergaha ulaştınız, baktınız göbeğine kadar uzun sakallı bir adam, kadın erkek karışık bir kalabalığa sırayla elini öptürüyor. Kalabalık da öpmeye istekli. Bu durumu da aklınıza not ettiniz.

Sakallı genç, size bir oda gösteriyor, "bak burası zikir odası" diyor, odaya baktığınızda orda halka şeklinde toplanmış ve halkanın içinde de elinde def olan birisinin hazır olduğunu görüyorsunuz Elinde def, etrafında insanlardan meydana gelmiş bir halka, hep beraber kafalarını sallayarak zikir edeceklermiş. Bunu da not ettiniz.

Sakallı genç, "ben burayı çok sevdim, istersen sen de bize katıl çok şey öğrenirsin, 1 senedir buraya gidip geliyorum" diyor.

Bizim doğru ve hakiki bilgilerle donanımlı gencimiz, yani siz, sakallı genci bi kenara çekip aynen şöyle diyorsunuz:

Sakaldan başlayalım. Hakiki din alimlerinin, yani Ehl-i Sünnet alimlerinin kitaplarında sünnet üzre bırakılan sakalın uzunluğu çeneden itibaren bir tutamdır. Daha kısası bid'at, yani ibadeti değiştirmek olur, daha uzunu ise ahmaklık alametidir diye yazıyor. Sen bid'at işlerken, şeyhin de göbeğine kadar uzun sakalı ile ahmaklık alameti gösteriyor

Yolda çalgılı ilahi dinledin: halbuki Hakiki din alimlerinin, yani Ehl-i Sünnet alimlerinin kitaplarında çalgılı ilahi dinlemenin insanı dinden çıkaracağını, haram olan çalgı ile ibadet yapılınca bunun küfr olacağı yazılı.

Dergahta kadın erkek karışık. Hakiki din alimlerinin, yani Ehl-i Sünnet alimlerinin kitaplarında kadın ile erkeğin bir arada bulunmasının caiz olmadığı, hepsinin farklı yerlerde olması gerektiği ve kendisine nikah düşecek bir kadın ile erkeğin birbirlerine dokunmasının haram olduğu yazılı.

Hakiki din alimlerinin, yani Ehl-i Sünnet alimlerinin kitaplarında zikrin sessiz ve kimselere göstermeden yapılması gerektiği ve zikr yapılırken neler okunacağı bildirilmiş..Hele hele çalgı aletinin bırak zikrde, evde bile bulunmaması gerektiği de bildirilmiş.

Senin sakalın sünnete aykırı, çalgılı ilahi dinliyorsun, şeyhin kadınlara dokunuyor ve kadın erkek karışık durmalarına izin veriyor, def eşliğinde zikr yaptığınız sandığın şey aslında şeytanların dansı.. Burası hakiki din bilgileriin öğretildiği bir yuva değil, şeytanların yuvası. Ben burdan ayrılıyorum, senin de ayrılmanı istiyorum .

Siz, sakallı gencin arkasından bu şeyhe tabi olmak yerine, daha önceden dinimizislam.com sitesine girip önemli dini bilgileri edindiniz. hakikatkitabevi.net sitesine girerek, ordaki kitapları indirip veya sesli dinleyerek kendinizi ilim ile beslediniz.

Artık herşeye karşı çok daha bilgili, donanımlı ve hazırlıklısınız: artık sizi hiç kimse kandıramayacak, kimsenin oyununa gelemeyeceksiniz. Kimin haktan, kimin batıldan yana olduğunu, kimin hakiki kimin sahte olduğunu daha iyi anlayacaksınız çünkü edindiğiniz rehberiniz doğru, kaynağınız sağlam, temeliniz tam. Sizi kimse kolay kolay kandıramayacak. Doğru kaynaktan gelen temiz ve hakiki din bilgileri ile elinize geçen şablonla kimin kitaptan, kimin kafadan konuştuğunu şak diye anlayacaksınız.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.