|
Doğan Trend Otomotiv, dünyada MG'nin en iyi distribütörü seçildi
-
-
Temmuz sonu gibi MG4 test sürüşü talebi ilettim. Doğan Trend'in kendi bayisi ofisime çok yakın Ankarada.
Aradılar. Dediler ki test aracı Eylülde gelecek.
Peki dedim. Eylül ortasında aranmamış olarak gittim bakmaya, bir tane test aracı var, ama ilgilenen kimse yok. Dedim ki test sürüşü de istemiyorum, sadece aracı incelemek istiyorum.
Tamam dediler. Bekleyin.
Yarım saat falan bekledim. Test aracı geldi, park etti, ama yine ilginen soran kimse yok. Ben de çıktım gittim.
Geçen hafta, Eylül ayı sonu yani. Tekrar test sürüş başvurusu yaptım online. Merkez aradı. Bayiye iletelim dediler. Tamam dedim.
Bayi aradı. Telefon önümde. İki kere çaldırıp kapattı ben açamadan. Sonrasında da SMS geldi, "aradık bulamadık". İki gün geçti aradan, yine arayan soran yok.
Kime sormuşlar bilmiyorum ama bana sorarsanız dünyanın en dandik distribütörü (veya bayisi?) durumunda şu anda.
_____________________________ There are 10 types of people in this world. Those who can read binary, and those who cannot.
-
Mg globale İngilizce mail atın haberleri olsun.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Vay canına tebrikler
Ben de test sürüşü için bilgi bırakmıştım Ağustos'ta beni Eylül ortası aradılar :) dedim vazgeçtim almaktan böyle zamanlama yapıyorsanız çok şey kaybedersiniz dedim kapattım
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ Turboyla atmosferik sarışınla esmer gibidir..
Hangisini alsan aklın öbüründe kalır. -
Kaç tane dist leri var ki en iyisi seçilsin :D
-
Suzuki'yi ihya ettikleri gibi MG'yi de ederler :)
Distribütörü bilmem ama araba iyi, yani MG4.
_____________________________ Hatalı sollama yap, sonra KADER..
Afrika'da ortalama yaşam 50-55 yıl, Batı Avrupa'da ve
İskandinavya'da 80-85 , bu da mı KADER ! -
evet de işte alamıyoruz malesef... hatta inceleyemiyoruz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ There are 10 types of people in this world. Those who can read binary, and those who cannot. -
MG Türkiye piyasasına çok hızlı girdi, bence çok başarılı bir başlangıç yaptılar . Fiyat ürün bazında oranları çok iyi olduğunu düşünüyorum. Bence Türk halkıda iyi malı alırken kazanmak ister bence MG bu konuda başarılı buluyorum.
Tebrik ediyorum
En Beğenilen Yanıtlar
|
Temmuz sonu gibi MG4 test sürüşü talebi ilettim. Doğan Trend'in kendi bayisi ofisime çok yakın Ankarada. Aradılar. Dediler ki test aracı Eylülde gelecek. Peki dedim. Eylül ortasında aranmamış olarak gittim bakmaya, bir tane test aracı var, ama ilgilenen kimse yok. Dedim ki test sürüşü de istemiyorum, sadece aracı incelemek istiyorum. Tamam dediler. Bekleyin. Yarım saat falan bekledim. Test aracı geldi, park etti, ama yine ilginen soran kimse yok. Ben de çıktım gittim. Geçen hafta, Eylül ayı sonu yani. Tekrar test sürüş başvurusu yaptım online. Merkez aradı. Bayiye iletelim dediler. Tamam dedim. Bayi aradı. Telefon önümde. İki kere çaldırıp kapattı ben açamadan. Sonrasında da SMS geldi, "aradık bulamadık". İki gün geçti aradan, yine arayan soran yok. Kime sormuşlar bilmiyorum ama bana sorarsanız dünyanın en dandik distribütörü (veya bayisi?) durumunda şu anda. |
|
Mg globale İngilizce mail atın haberleri olsun. |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

Hızlı