Şimdi Ara

Dogan slx enjeksiyonlu anlayanlar?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
9.379
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, haftasonlari keyfi olarak binmek ve uzerinde ufak tefek duzeltmeler yaparak temiz bir dogan slx sahibi olmak istiyorum. Sanirim makul olan slx ve enjeksiyonlu olani. Hali hazirda bir aracim var, bu aracta suan keyfi olacak dedigim gibi. Asil aracimi satmak durumunda kalirsam da beni aracsiz birakmayacak. Piyasaya baktigimda temiz bir arac 15 bin ve uzerinde görünüyor. Nasil birsey bakmaliyim, alirken curuk vs disinda neye dikkat etmeliyim yardiminiza ihtiyacım var.
    Ayrica su arac hosuma gitti sizce nasil?

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-tofas-dogancilarin-dikkatine-efsane-vizyonda-475846682/detay

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Aksine eski araç alacak olursanız karbüratörlü motora sahip olsun.

Enjektör rölanti motoru ,beyindi zartı zurtu uğraşırsın benden söylemesi.

• quote:

Orijinalden alıntı: echomaniac

Aksine eski araç alacak olursanız karbüratörlü motora sahip olsun.

Enjektör rölanti motoru ,beyindi zartı zurtu uğraşırsın benden söylemesi.

Hmm ben lpg icin karburatorlulerde eski sistem sikinti olur diye dusunmustum pek bilgim yok. Peki hangi modele bakayim hocam sahibinden de?

• Enjeksiyon lu Tofaşlar tutulmuyor , karbüratörlü 1.6 Tempra motorlu doğan SLX kere bakın hidrolik direksiyonlu yüksek torpidolu olanlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cihanabana -- 12 Ekim 2017; 23:22:33 >
  • cihanabana kullanıcısına yanıt
    Iyiki danismisim size cok iyi oldu teşekkür ederim. Peki hidrolik kac yilindan sonra var hocam bilginiz var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: cihanabana

Enjeksiyon lu Tofaşlar tutulmuyor , karbüratörlü 1.6 Tempra motorlu doğan SLX kere bakın hidrolik direksiyonlu yüksek torpidolu olanlar.

+ 1 94-96 modelleri doğan SLX makbuldür Tempra motor derler .

Rölanti bozuldu dert değil çek cikleyi devam enjeksiyon tam bir problem

• quote:

quote:

Enjeksiyon lu Tofaşlar tutulmuyor , karbüratörlü 1.6 Tempra motorlu doğan SLX kere bakın hidrolik direksiyonlu yüksek torpidolu olanlar.

Hocam süpersiniz konuyu acarken cekindim herkes teneke diyecek falan diye, iyi sizlere denk geldi :) 94-96 arasi yuksek torpido yok sanirim simdi bakiyorumda sitede

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Renault Laguna Rxt mi Rxe mi ???
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: hotlevel

quote:

quote:

Hocam süpersiniz konuyu acarken cekindim herkes teneke diyecek falan diye, iyi sizlere denk geldi :) 94-96 arasi yuksek torpido yok sanirim simdi bakiyorumda sitede

Bütçe meselesi hocam herkes kendi ayağına göre ayakkabı alır .

Boya kaporta motor bunlar önemli ben turkuaz SLX severim yada bordo birde hidrolik direksiyon varsa sade şekilde birde 6 kol jant cam filmi USB Pioneer ve ovaller nostalji tadında...

• echomaniac E kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam bende keyif için istiyorum ama fiyatlar yuksek 14-15 e almak mantıklı mi sizce?

• quote:

Iyiki danismisim size cok iyi oldu teşekkür ederim. Peki hidrolik kac yilindan sonra var hocam bilginiz var mı?

Yanlış hatırlamıyorsam 95 yılının 2 . Yarısından sonra hidrolik direksiyon var. Hidrolik direksiyonlu tofaslarin arka caminda parmakla direksiyon çevirme logosu var.

• quote:

quote:

Dogrudur, ancak yıldan ziyade çok yıpranmamış veya iyi bir şekilde toplanmış araç alsa daha iyi olur sanırım.

• cihanabana kullanıcısına yanıt
    Hocam yuksek torpido 94-96 da cok nadir ama hidrolik bulunabiliyor. İstanbul dan bakiyorum su araci buldim sizce nasil?

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-tofas-orijinal-slx-61-485052882/detay

• quote:

Hocam yuksek torpido 94-96 da cok nadir ama hidrolik bulunabiliyor. İstanbul dan bakiyorum su araci buldim sizce nasil?

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-tofas-orijinal-slx-61-485052882/detay

Yüksek torpido 96 sonrası zaten, araç fena durmuyor ancak iyi bir ustaya göstermek şartıyla almani tavsiye ederim . Sonuçta biz usta degiliz, ayrıca senelerin vermiş olduğu Metal yorgunluğuda var. Bakımlı ve temizse içine yatarsa alınabilir tabiki.

• Enjeksiyonlu tofaşa bulaşmayın derim sürekli beyin bozuyor ayarda tutmuyor daha çok bilgi için **** forumuna üye olun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Razor Crest -- 13 Ekim 2017; 10:47:37 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.