Şimdi Ara

DOĞAN 98 SLX İE ZARAR ETTİRİRMİ???

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.251
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bir 98 DOĞAN SLX İE alıcı oldum, orjinal 40.000 km de. Boya, kaza yok.4 Lastik değişecek, ayrıca son bakımla birlikte 200 milyon (ön farlar, arka stop ve ufak tefek şeyler) masrafı var. Tavan boyası sadece bir yerde 7-8 cm çapında güneş nedeniyle soyulmuş, rengi mavi metalik. LPG hiç takılmamış, benim niyetim bir yıl binip satmak. Adam 9.500 ytl istiyor. Sizce alsam 1 yıl sonra satarken bu fiyatlar düşünüldüğünde bana zarar ettirirmi? Tavan boyasının bir yerindeki soyulma satarken sorun olurmu? yoksa hiç maceraya girmesem mi? Malum ÇİN arabaları piyasaya girecek Doğan elimizde patlamasın sonra?
    Araç orginal çok temiz kullanılmış, 2. sahibinden...

HERKESE İYİ BAYRAMLAR VE MUTLU YILLAR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi koksal09 -- 1 Ocak 2007; 17:15:19 >

• hocam 9.5 milyara nerdeyse söle ben alayım
    biz daha ağustos'ta 98 doğan slx 1.6 i.e sattık
    daha 16.000 km'deydi araç
    11.500 ytl'ye sattık
    bence al
    kesinlikle zarar etmezsin
    şahin-doğan herzaman piyasası olan araçlardır
  • Taksiler için yeni birşey duymuştum 5 seneden daha eski araç kullanımı kalkacak diye ama herhalde ertelendi seçim zamanı yaklaştığı için eğer bu çıkarda taksi çıkması doğan şahinler piyasaya girerse onların piyasa bayağı düşer.
  • bir yıl sonrası için fiyat konusunda şu olur demek müneccimlik olur ama doğanlar hiç bir zaman elde patlamaz
  • hocam bu arabadan 2.elde zarar etmezsin
  • 2. elde zarar edilmeyecek araçlardan biridir. Kesinlikle zarar etmezsin
  • Al kardeşim al.En kötü ihtimal bindiğim kar dersin aldığın fiyata satarsın.3-4 kez bu arabalardan aldım sattım hiçbirinde zarar etmedim.Hele günümüzde sıfır alan bir kişinin 1 yıl sonra satmaya kalksa en az 5-6 milyar zarar edeceği düşünüldüğünde bu arabalar hiç zarar ettirmez.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    renault 19 1.6e vs. doğan slx
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Fiyatı iyi. En kötü ihtimal aynı paraya satarsın. çok az zarar etse bile bindiği yanına kar kalır. Tabi piyasa bu yarın ne olur bilinmez.
  • güzel araba kardeş al zarar etmezsin.zaten arkadaşlar herşeyi en güzel şekilde anlatmışlar
  • doğandan asla zarar etmezsinn pişman olmasın anlıcan
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.