Bildirim
Doğalgaz pahalı değil (SS)

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Doğalgaz pahalı değil düşüncelerimiz pahalı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kurufasulye yiyin biraz daha ucuza gelir.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
zaten pahalı olmadığını düşünüyorum ucuz gelmesini gerektirecek bir durum yok ortada. -
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Çok doğru bir noktaya değinmişsiniz hocam Tebrikler. Bende bu durumun abartıldığını düşünüyorum. 400 tl ye isiniyorsunuz. Ne yani 100 tl mi tutsun.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Doğalgaz pahalı değil, maaşlar az
Kesinlikle katılıyorum hatta eksik yazmışsınız mesela biz evde 4 kişi ısınıyoruz kişi başına bölsek 102.5 tl tutuyor zaten. Ayrıca yani insan kendini ısıtmak için 400 TL yi çok mu görüyor bence gayet yerinde. -
Ben 4 kişi olarak düşünmemiştim. O zaman bedava gibi oluyor. Bi de asgari ücretle çalışıyorsanız dereceyi arttırın hocam. Daha güzel ısının
faturayı görünce ısındım
yok asgari ücretlilerden değiliz biz çok şükür. 54 derecede yakıyoruz zaten daha fazla açınca otantik hamam hissi yaşıyoruz. -
Evi 70m2 güney cephe,bulunduğu bölge ege veya akdeniz,arakat alt kaltta 2 bebeli komşu full kombi açık,üst kat emekli yaşlı komşu onlarında full açık kombi.
Kendisi de termostatlı ve 18-21 derece arası kullanıyor net.
Böyle olunca hemen doğalgaz pahalı değil diye bıdı bıdı yaparsın 👊
54 derece de kullaniyormus hocam ve 4 kisiye 400 lira gelmis. Kişi başı 100 tl olmus oluyor. Pahalı değil ki.
Yorumumu düzgün okumayı dene, kombi derecesi tabi 54 olucak termostat ne biliyormusun?
O saydığın özelliklerdeki şahıs kaç TL faturayla karşılaştı acaba ? Biz 122m2 evi ısıtıyoruz bu fiyata termostat ve yalıtım yok. -
Sen adamin evinin 70 metrakare olmadığını biliyor musun?
Hıhı kesin 122m2 inandık ok.
Bize gelen neden 50 tl civarında ? Bütün odalarda açık bazen kisiyorum çok sicak diye
He he Asgari ücretle çalışan 4 nüfuslu bir babanın maaşınıda 4 le carpiyorlar
böyle bir şeyin yalanını neden atayım ki. tapu kolayda olsa gösterirdim.
Benzer içerikler
- yaratıcı diş kliniği isimleri
- çanaksız uydu alıcısı internetsiz çalışır mı
- çorum ağzı kelimeler
- ferre ne demek
- elon musk ailesi zengin miydi
- discord açıldı mı
- prompt mühendisliği nedir
- 5g nedir zararları
- exxen de neler var
- izafiyet teorisi nedir
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X