Şimdi Ara

Dogalgaz borusu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
5.875
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu dogalgaz borularinda 1 parmak veya 3/4 " olmasi neye gore degisir ? Biri detayli bi aciklama yapabilirmi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• doğalgazda çalışıyorum boruların üzrinde kaç inç oldukları yazar.örneğin 1/2'' veya 1'' gibi bu borunun büyüklüğü demektir yani genişlik ebatıdır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FastYounq

doğalgazda çalışıyorum boruların üzrinde kaç inç oldukları yazar.örneğin 1/2'' veya 1'' gibi bu borunun büyüklüğü demektir yani genişlik ebatıdır.

Yani neden onlari kullaniriz ? Neden 1parmak yerine 3/4 degil misal. Hani onun hesabi nedir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ex1st

quote:

doğalgazda çalışıyorum boruların üzrinde kaç inç oldukları yazar.örneğin 1/2'' veya 1'' gibi bu borunun büyüklüğü demektir yani genişlik ebatıdır.

Yani neden onlari kullaniriz ? Neden 1parmak yerine 3/4 degil misal. Hani onun hesabi nedir.

orasını bilemem doğalgaz malzemelerinin hepsinde inç olarak numara var bende yeni çalıştığımda anlamazdım ondan sonra inçleri öğrendim numara olması kolaylık sağlıyor.
  • quote:

quote:

quote:

orasını bilemem doğalgaz malzemelerinin hepsinde inç olarak numara var bende yeni çalıştığımda anlamazdım ondan sonra inçleri öğrendim numara olması kolaylık sağlıyor.

inç olayı basit hocam da bunun el ıle olan hesabı cok zor

• quote:

quote:

quote:

quote:

inç olayı basit hocam da bunun el ıle olan hesabı cok zor

doğrudur mesala usta malzeme listesi yollamıştı inç olarak yazmamış yarım parmak olarak yazmş parmak olayı biraz karışık

• DN 15 = 1/2" yarım parmak
    DN 20 = 3/4" üç çeyrek
    DN 25 = 1" bir parmak
    DN 32 = 1"/4 bir bir çeyrek
    DN 40 = 1'/2 bir buçuk parmak
    DN 50 = 2" iki parmak

Hocam bunlar basit işte
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hermatik Baca Borusu Uzunluğu
    7 yıl önce açıldı
    dogalgaz
    19 yıl önce açıldı
    doğalgaz borusu ısınıyor
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • parmak hesabına daha alışamadım bu arada kardeş sen ne iş yapın doğalgazlamı uğraşıyorsun
  • quote:

parmak hesabına daha alışamadım bu arada kardeş sen ne iş yapın doğalgazlamı uğraşıyorsun

Hocam bizim dogalgaz sirketi var bende makine muhendisligi okuyorum. Okul yokken bolumumle ilgili bilgi aliyim para kazaniyim diye takiliyorum ben.

• quote:

quote:

parmak hesabına daha alışamadım bu arada kardeş sen ne iş yapın doğalgazlamı uğraşıyorsun

Hocam bizim dogalgaz sirketi var bende makine muhendisligi okuyorum. Okul yokken bolumumle ilgili bilgi aliyim para kazaniyim diye takiliyorum ben.

kardş benim dayımın oğluda makine mühendisliğini okudu doğalgaz şirketi açtı bende yanında muhasebe işlerine bakıyorum gördüğüm kadarıyla doğalgaz işinde iyi para var ama sermayede olması lazım kuru kuruya hiç bişe olmaz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.