Şimdi Ara

doğal saç dökülmesine karşı % 100 önlem

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
330
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    saç dökülmesi hepimizin sorunu arkadaşlar ürün bir çeşit yağdır, bir tane ile bir sene kullanabilirsiniz . 2 ayda bir yapılabilir ve bu zaman zarfında yağlanma ve dökülme olmaz ben nasıl keşfettim eski bir arkadaşım önerdi kullanmaya başladığımda vazgeçemedim yani şu anda saçlarım varsa buna borçluyum.doğal bir üründür aktarcı yapmaktadır, ürünü saçınıza sürüp 2 saat tutuyorsunuz hepsi budur. kapanan gözenekleride açıyor ayrıca. ilgilenen arkadaşlar için fiyatı 35 tl dir .şundan eminim bir kaç kişi aldığında ve yorumlar sonucu eminim patlama yapacaktır.ilgilenenler bana ulaşabilir soru sorabilir.
    Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Etkisini hemen gösterir mi ?

Bitkisel ilaçlara pek inanmıyorum ama denemekte fayda var aslında diye düşündüm . Her saça uygun mudur ?

Fiyatta son ne olur acaba ?
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • hocam ben etkisini 3 yıldır görüyorum doğal bir ürün aktarcı yapıyor sallamasyon şampuanlardan değil etkisini görmeyeni görmedim siz kullanın diğer arkadaşlar sıraya girecek eminim bunu ben yapmıyorum benim bu işten karım 5 tl gidip o aldığınız şampuanlara vereceğiniz paranın yarısına 1 sene kullanacaksınız bu ürünü bitmeden bir tane daha isteyeceğine eminim . kendi kullandığım ürün olmasa kimseye bu şekilde öneride bulunmam 2004 de geldiğim bu foruma bir tane bile sorunlu alışverişim olmadı .

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• böyle bi ilanın amacı ne çok anlamadım açıkçası. net bi ürün tanımı yok. ürünün kendisi yok.
    quote:

"arkadaşım önerdi kullanmaya başladığımda vazgeçemedim yani şu anda saçlarım varsa buna borçluyum.doğal bir üründür aktarcı yapmaktadır"

bu tarz sağlığı etkileyebilecek ürünler kozmetik sınıfına da girse bu tarz satıcı tabirleri hoş değil. şu şu şu ürünlerin belli oranlarda karışımı dense neyse. herkesin bildiği aktarda satılan bi ürün mü markası kutusu ne hiç bi şey belli değil. tombala çeksen paran gider bunda kafanda kalan saçlardan bile olabilirsin.
  • Ürün içeriği belli değil!

Ne satıldığı belli değil!

Ne kadar miktarda satıldığı belli değil!

Sizde işe yarayan bir başkasında ters sonuçlar ortaya çıkarabilir, ne test ne kontrol var!

Konu kilitlenmiştir...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.