Şimdi Ara

Doğa Malzemeleri ve Kamp Hakkında (?)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
5
Favori
3.406
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Yeni bir hobiye başlamak istiyorum. Son zamanlarda outdoor ürünler ve bununla alakalı hobiler ciddi şekilde dikkatimi çekmeyi başladı.
    İmkan ve arkadaş bulursam kamp yapmak istiyorum.

Size bir sorum var, kamp için gerekli malzemeler neler olabilir? Aklınıza gelen olursa, yazarsanız sevinirim. Böylece alışverişimi halledebilirim. Bu arada ürün tavsiyelerine de açığım.

Benim aklıma gelenler:
    - Termos
    - Çanta
    - Uyku Tulumu
    - Çadır
    - Harici Batarya (Solar mümkünse)
    - El feneri
    - Kafa feneri
    - Çakı
    .
    .
    .
    ?

Teşekkürler şimdiden.

• file:///C:Users/djfreshie/Pictures/douglasraygassaway_penispics/pic768.jpg
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tıp

file:///C:Users/djfreshie/Pictures/douglasraygassaway_penispics/pic768.jpg

yıl olmuş 2012
  • quote:

Orijinalden alıntı: zotacing

Decathlon isimli mağaza tam bu iş için uygun.

İstanbul-Ankara veya İzmir'deyseniz uğramanızı tavsiye ederim.

Tavsiyenizi değerlendireceğim hocam; lakin ürünleri yurtdışından temin etmeyi düşünüyorum.
    Malzeme olarak tavsiyeniz var mıdır?

Teşekkürler
  • up
  • benim de böyle bir planım var. o yüzden up
  • Karaköye git istiklale çıkan yokuşa doğru giden yolda sağda bir çok outdoor mağaza göreceksin. Everest tavsiyemdir herşeyi ordan halledebilirsin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hocam tüm malzemeler tam olsa bile bol miktarda plastik tabak bardak, çöp poşeti, ıslak mentil, kuru yiyecekler bisküvi gibi ve yetecek kadar su. Örneğin orada su temizlik imkanı olsa bile yanınızda bunları kesinlikle götürün. En ufak durumda hepsinin nimet olduğunu anlarsınız. Ve asıl ana malzemeleri youtube da Serdar Kılıç videolarının birinde tek tek söylüyor.
  • SU,yemek,iletişim aracı.Önceden ailene yakınlarına nereye gideceğini hangi bölgede olacağını bildir derim.
  •  Doğa Malzemeleri ve Kamp Hakkında (?)

Kukri olmalı kesinlikle,balta yerine

Opinel'siz olmaz -Decathlon'da var

http://forum.donanimhaber.com/m_59059300/tm.htm

Ayrıca Opinel'in yanında şöyle fonsiyonel bir çakı daha alınabilir;

El feneri
    Şöyle sağlam,zoomlu bir el feneri ama Ki el feneri olarak Cree Q5 ampullu bir feneri tercih ederim,şahsen kullanıyorum

+ olarak uzun bir led fener gerekli şimdi anlatamıyorum
    Plastik tabak,bardak ama sert plastik pet değil,ki onların çöpü çıkmasın dere vs bir yerde yıkarsınız

İlk yardım çantası ve AMONYAK mutlaka olsun sinek ısırığında üstüne sürersiniz,gazete falan alın ateş yakarken yardımcı olsun

Sabun alabilirsiniz el yıkamak için,ama su kaynağından su alıp başka yerde temizlenin suyu kirletmeyin

Uyku Tulumu,çadır

Aklıma gelince eklerim,başka sorunuz olursa sorabilirsiniz tecrübelerim çoktur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gökhan G. -- 15 Ağustos 2012; 16:10:51 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Gökhan G.

/>

El feneri
    Şöyle sağlam,zoomlu bir el feneri ama Ki el feneri olarak Cree Q5 ampullu bir feneri tercih ederim,şahsen kullanıyorum

Plastik tabak,bardak ama sert plastik pet değil,ki onların çöpü çıkmasın dere vs bir yerde yıkarsınız

İlk yardım çantası ve AMONYAK mutlaka olsun sinek ısırığında üstüne sürersiniz,gazete falan alın ateş yakarken yardımcı olsun

Sabun alabilirsiniz el yıkamak için,ama su kaynağından su alıp başka yerde temizlenin suyu kirletmeyin

Uyku Tulumu,çadır

Cok guzel bilgiler ellerine saglik tesekkurler. ama bu zamanda cogu kisi bir kamp yapmak degilde amerika'da beton armelerin, caddelerin, arasinda olmayi tercih ediyor. demek istedigim doga sever kamp yapmayi seven insanlarin sayisi az.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Billaben -- 15 Ağustos 2012; 16:35:49 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bende istiyorum ama arkadaş yok
  • harita
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gökhan G.

/>

El feneri

Uyku Tulumu,çadır

Merhaba hocam,
    Postunuzu yeni gordum. Bugun disardaydim 2-3 sey aldim kafama gore. Sizce yanlis mi yaptim?
    1.si:
    Victorinox swisschamp aldim cok yonlu caki olarak.

9000mah batarya aldim. Siparis verdim gerci geldiginde onuda fotograflarim.

Hepsiburadadan su yemek termosunu siparis verdim.
    http://www.hepsiburada.com/liste/thermos-yemek-termosu-jba-2001-184844-12-kabli/productDetails.aspx?productId=out1848441&categoryId=367284&SKU=OUT1848441

Canta olarak the north face marka dusunuyorum. El fenerini alabilecegim link var mi bu arada? Kafa feneri konusunda ne onerirsiniz?

Ayri olarak go pro kameralar sizce nasil olur?

5000 lira gibi bir butce hazirladim malzemeler icin. Yeterli olur mu sizce?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• up
  • kampa gidersen benide çagır boştayım para virmem ama
  • gerçek kamp deneyimi yaşamak istiyosan tek bıçak ,çakmak ve 1 litrelik matarayla at kendini dağlara yaylalara en güzel öyle çıkar tadı ateşten başka ışığın olursa olmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Karlito Yalaréz

gerçek kamp deneyimi yaşamak istiyosan tek bıçak ,çakmak ve 1 litrelik matarayla at kendini dağlara yaylalara en güzel öyle çıkar tadı ateşten başka ışığın olursa olmaz

Aynen öyle hocam; ama kampla alakalı en ufak bir bilgim yok ve tecrübe kazanmalıyım. Bu yüzdende pat diye extreme işlere girersem tamamen delilik etmiş olurum. Tecrübe kazandıktan sonra, neden olmasın?
  • up
  • quote:

Orijinalden alıntı: diffriend

5000 lira gibi bir butce hazirladim malzemeler icin. Yeterli olur mu sizce?

Hangi şehirdesiniz acaba ? Birazdan mesajı editleyip size güzel bir fener önereceğim ayrıca termosu iptal edin lütfen yine biraz sonraki edit'te 30 yıl garantili bir termos göstereceğim biz kullanıyoruz Editler birkaç dakikaya gelir

TERMOS ; Kesinlikle bunu alın 30 yıl garantili + olarak darbelere karşı çoook dayanıklı,biz geçen gün ikincisini aldık,ve tesadüfen midir nedir artık tam 30 sene olmuş alalı

http://www.alpinaoutdoor.com/Aladdin-Stanley-Termos-19-lt,PR-737.html Küçük boylarıda var ama bu ideal + olarak bardağı var, isterseniz SS'li inceleme yapabilirim 24 saat soğuk,12 saat sıcak tutuyor,kesinlikle bunu alın

Örnek olarak şöyle bir şey önereyim;

http://www.kozmikstore.com/trustfire-c8-t6-1000-lumen-cree-led-el-feneri-seti_B11396

Ayrıca gaza geldim birazdan incelemeler geliyor

Hangi şehirde olduğunuzu öğreneyim ona göre fener önereceğim

AYRICAAA;Şundan mutlaka olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gökhan G. -- 16 Ağustos 2012; 1:17:24 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.