Şimdi Ara

Dodge Viper ACR Nürburgring'i fethetti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
205
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Çılgın Viper, 'Ring'i 7 dak 22 sn'de dönerek seri üretim yol otomobilleri rekorunu eline geçirdi.
    Çok değil, bundan birkaç ay önce Nissan'ın 480 hp'lik "Godzilla" lakaplı yeni GT-R'ı, Nürburgring'i 7:29'da döndüğünde hepimizin dudağı uçuklamıştı. Seri üretim yol otomobilleri için bir rekor olan bu süre, çok geçmeden Chevrolet'nin azgın Corvette'i tarafından kırıldı. 638 hp'lik süperşarjerli Corvette ZR1, 7:26'lık süresiyle yeni bir rekora imza attı, daha doğrusu atmıştı.

Dodge çalışanları tüm bu olup bitenler karşısında rahatsız olmuş olacaklar ki, 600 hp'lik çılgın Viper ACR'lerinden (American Club Racer) ikisini, başlarında SRT (Street & Racing Technology) takımları ve Zakspeed'ten (Nürburgring'teki ADAC Zurich 24 saat Yarışı'nda Viper'ları süren bir yarış takımı) usta bir sürücüyle Almanya'ya gönderip araçlarının neler yapabileceğini görmek ve göstermek istediler. SRT takımı Nordschleife'yi yarım günlüğüne kiraladı (saat başı 2000 $'a olmak üzere) ve güzel bir hava için, ama daha da önemlisi 7:26'nın altında bir süre için dua ettiler. Son olarak medyadan birilerinin yanlarında olmasının iyi bir fikir olacağını düşündüler ve Amerikan Motor Trend dergisi çalışanlarını da davet ettiler. İşte sonuç:

Viper ACR'nin 7:22.1'lik Nürburgring turu.

Kaynak:

http://www.supercars.net/PitLane?viewThread=y&gID=3&fID=0&tID=10073&bottom=1100

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BLoodRunsCoLD -- 12 Eylül 2008; 11:01:49 >

• avrupalı rakiplere noolmuş?
  • quote:

Orjinalden alıntı: daturkishulan

avrupalı rakiplere noolmuş?

işte ben de onu diyom noolmuş?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.