Şimdi Ara

Dodge Journey RT Alındı.. (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
146
Cevap
5
Favori
38.656
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Lazarotti

RT doludur, çift klima, açılır tavan, deri ve fonksiyonel direksiyon, 3. sıra koltuk, 19' jant vs. gibi donanım farkları mevcut.

Alıntıları Göster
    konuyu hortlatıyorum ama, fiyatının çok cazip hale geldiği -2009 ozellikle- 2010un mtv ilk taksitleri ödendiği düşünülürse cazip sayılabileceği bir araç oldu benim gözümde de. sizinde artık baya bir tecrübeniz olmuştur araç hakkında. uygun vaktiniz olursa sizden hem detay fotoğraf hemde artısı eksisiyle bir yazı alsak? hatta belki video ile bile desteklerseniz. çekingenliğinizi yoksa sizin içinde rahat olabilir. çünkü ilan sitelerinde bile 7kişilik olduğunda bahsedip iç fotoğrafı koymayan kullanıcılar var, araçta öyle her galeri de görebileceğimiz bir araç değil, benim baktığı araçlar 80-120 bin km bandındaki araçlar özellikletrim sesleri bakım masrafları, yakıt tuketimi gibi değerleri çok önemsiyorum. yakıt tüketimi çok olacaksa mesela ebat küçültüp forester'a inme ihtimalim var. bu yüzden kriterlerim hakkında bilgi paylaşabilirseniz çok sevinirim gerçekten. hem almaya niyetlenen/niyetlenecek arkadaşlara da rehber olursunuz, teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: aet330

konuyu hortlatıyorum ama, fiyatının çok cazip hale geldiği -2009 ozellikle- 2010un mtv ilk taksitleri ödendiği düşünülürse cazip sayılabileceği bir araç oldu benim gözümde de. sizinde artık baya bir tecrübeniz olmuştur araç hakkında. uygun vaktiniz olursa sizden hem detay fotoğraf hemde artısı eksisiyle bir yazı alsak? hatta belki video ile bile desteklerseniz. çekingenliğinizi yoksa sizin içinde rahat olabilir. çünkü ilan sitelerinde bile 7kişilik olduğunda bahsedip iç fotoğrafı koymayan kullanıcılar var, araçta öyle her galeri de görebileceğimiz bir araç değil, benim baktığı araçlar 80-120 bin km bandındaki araçlar özellikletrim sesleri bakım masrafları, yakıt tuketimi gibi değerleri çok önemsiyorum. yakıt tüketimi çok olacaksa mesela ebat küçültüp forester'a inme ihtimalim var. bu yüzden kriterlerim hakkında bilgi paylaşabilirseniz çok sevinirim gerçekten. hem almaya niyetlenen/niyetlenecek arkadaşlara da rehber olursunuz, teşekkürler

Alıntıları Göster
    Merhaba,Dodge Journey ile alakalı genel fikrinizi alabilirmiyim.. Olumlu yada olumsuz yönleri nelerdir,Teşekkür ederim..

Mustafa ÖZGÜNEŞ

• Dodge servisi yok belki garipbir soru olacak yetkili servis tofasmi parcalarin ordan geldigini yazmisdi bi arkadas

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tövbekar_01 -- 23 Mart 2016; 21:46:03 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tövbekar_01

Dodge servisi yok belki garipbir soru olacak yetkili servis tofasmi parcalarin ordan geldigini yazmisdi bi arkadas

Cevaplamaya tenezul eden yokmu...

• quote:

quote:

Dodge servisi yok belki garipbir soru olacak yetkili servis tofasmi parcalarin ordan geldigini yazmisdi bi arkadas

Cevaplamaya tenezul eden yokmu...

Alıntıları Göster
    Bu arabayı gönlüm çok istiyor gerçekten. Herhangi bir mekanik kronik sorunu yok anladığım kadarıyla. Parçalarının Fiat grubu bünyesinden temin edildiğini biliyordum bu yüzden daha da oluruma gelmeye başladı. Bu ara genel olarak çok güzel ama bu arabayı kullananlardan yorumlar almak istiyorum. Bu araba kullanıcısını üzer mi? Konuyu ilk açtığınızdan bu yana sizi üzen uğraştıran bir yanı oldu mu mesela dizel motor sesi içeriye çok geliyor mu arabanın ses yalıtım seviyesi ne durumda? Ses sistemi iyi midir ilk arabam olacak da :) Araba 10 üzerinden 9 şu an gözümde. Ufak tefek sorular var böyle ama hepsi aklıma gelmiyor siz kullanan biri olarak böyle öznel görüşlerinizi yeniden paylaşırsanız çok memnun kalacağım Lazarotti abi :) Şimdiden teşekkür ediyorum kolay gelsin :)

• quote:

Orijinalden alıntı: DolceVita.

quote:

Orijinalden alıntı: yaLinkiLic

"akıllı adamın hali başka oluyor foruma sorsan o paraya jetta tdi aldırırlar adama" derdim ama topa tutarlar beni..

Doğru söze ne denir

Hayırlı olsun bu arada aracınız :)

• quote:

Orijinalden alıntı: farukyıldızbaş

Bu arabayı gönlüm çok istiyor gerçekten. Herhangi bir mekanik kronik sorunu yok anladığım kadarıyla. Parçalarının Fiat grubu bünyesinden temin edildiğini biliyordum bu yüzden daha da oluruma gelmeye başladı. Bu ara genel olarak çok güzel ama bu arabayı kullananlardan yorumlar almak istiyorum. Bu araba kullanıcısını üzer mi? Konuyu ilk açtığınızdan bu yana sizi üzen uğraştıran bir yanı oldu mu mesela dizel motor sesi içeriye çok geliyor mu arabanın ses yalıtım seviyesi ne durumda? Ses sistemi iyi midir ilk arabam olacak da :) Araba 10 üzerinden 9 şu an gözümde. Ufak tefek sorular var böyle ama hepsi aklıma gelmiyor siz kullanan biri olarak böyle öznel görüşlerinizi yeniden paylaşırsanız çok memnun kalacağım Lazarotti abi :) Şimdiden teşekkür ediyorum kolay gelsin :)

Merhabalar,

YURTDISINDA - 2009 model Dodge Journey ( 7 koltuk ) R/T sahibiyim. ( Otomatik )
    Sorulariniz varsa yardimci olmaya calisirim.

Dodge Journey RT Alındı..

Dodge Journey RT Alındı.. Dodge Journey RT Alındı.. Dodge Journey RT Alındı.. Dodge Journey RT Alındı.. Dodge Journey RT Alındı..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VooDooMaN -- 9 Haziran 2016; 13:21:39 >

• quote:

Orijinalden alıntı: VooDooMaN

quote:

Orijinalden alıntı: farukyıldızbaş

Merhabalar,

YURTDISINDA - 2009 model Dodge Journey ( 7 koltuk ) R/T sahibiyim. ( Otomatik )
    Sorulariniz varsa yardimci olmaya calisirim.

Dodge Journey RT Alındı.. Dodge Journey RT Alındı.. Dodge Journey RT Alındı.. Dodge Journey RT Alındı.. Dodge Journey RT Alındı..

Alıntıları Göster
    Merhaba arkadaşlar forumdan uzak kaldım uzun süre.

Bu araçlarda tek sorun şanzıman kavraması eriyor.Kavrama değişimi yapıldıktan sonra sorun yok.Bunun servis fiyatı yüksek fakat dışarıda 3-4 bine yapılabiliyor.

Motor passat 2.0 tdi motoru.

Parçalar fiat/tofaştan geliyor.

Şuana kadar bulamadığım bir parça olmadı gerçi 4 yıldır ekstra bir durum olmadı şükürler olsun.

• quote:

Bu araçlarda tek sorun şanzıman kavraması eriyor.Kavrama değişimi yapıldıktan sonra sorun yok.Bunun servis fiyatı yüksek fakat dışarıda 3-4 bine yapılabiliyor.

Şuana kadar bulamadığım bir parça olmadı gerçi 4 yıldır ekstra bir durum olmadı şükürler olsun.

Kardesim uzun zamandir kullaniyorsun araci. Ben de bu araci almak istiyorum. Suan kullandigim arac bmw 5.25 e60 kasa ve yuksek bir suv almak istiyorum. Cok arastirma yaptim ve dodgeye karar verdim. İnsALLAH once bmwyi saticam sonra bu araci alicam. Merak ettigim ikinci el elicaz mecburen ve sahibindende sadece 10 ilan var. Bu kavramanin saglamligini nasil anlariz. Onu disinda bu arkadaki klima ufleme yerleri nerde. Arastirdim okudum iki bagimsiz klima varmis. Ama uflene yerleri koltuk arasinda degil. Salon klima felan diyorlar. Volvolardaki gibi kapi citalarindami bi turlu bunu goremedim. Kullanicisin ve Türkiyedede arac haliyle az ve parca fiyatlarini merak ediyor insan. Ben birde kucuk bivar sehirdeyim. Simdi cevremdeki herkese dodge alicam dedim ya yok bmw satilip o alinirmi yok markas belli degil yok parcasini nasil bulcan yok servisi felan derken insanin sevki kiriliyor. Arastirdim fiat bakiyorum bu araca. Fremontla ayni parcalardir sanirim. Fiyatlar ne alemde bilgin varmi. RABBİM kimseye kaza bela vermesin. Kasko fiyati ne cikiyor. Yani insan merak ediyor. Hergun gorulen bir arac degil o yuzdende satan cok az. Alirsam rt donanim istiyorum. Oda 4 tane felan nette. İste neye dikkat etmek gerekiyor ikinci el alirken. Kusura bakma cok sordum. Sonucta kullanicisin ve Turkiyedesin diye. Sag olsun bir baska arkadas cok guzel bilgiler verdi ama yurt disinda idi donanim farki ve parca fiyatlari farkt ettigi icin bilemedik tabi. Tesekurler. İyi gunler

• quote:

Orijinalden alıntı: mycepi

quote:

Kardesim uzun zamandir kullaniyorsun araci. Ben de bu araci almak istiyorum. Suan kullandigim arac bmw 5.25 e60 kasa ve yuksek bir suv almak istiyorum. Cok arastirma yaptim ve dodgeye karar verdim. İnsALLAH once bmwyi saticam sonra bu araci alicam. Merak ettigim ikinci el elicaz mecburen ve sahibindende sadece 10 ilan var. Bu kavramanin saglamligini nasil anlariz. Onu disinda bu arkadaki klima ufleme yerleri nerde. Arastirdim okudum iki bagimsiz klima varmis. Ama uflene yerleri koltuk arasinda degil. Salon klima felan diyorlar. Volvolardaki gibi kapi citalarindami bi turlu bunu goremedim. Kullanicisin ve Türkiyedede arac haliyle az ve parca fiyatlarini merak ediyor insan. Ben birde kucuk bivar sehirdeyim. Simdi cevremdeki herkese dodge alicam dedim ya yok bmw satilip o alinirmi yok markas belli degil yok parcasini nasil bulcan yok servisi felan derken insanin sevki kiriliyor. Arastirdim fiat bakiyorum bu araca. Fremontla ayni parcalardir sanirim. Fiyatlar ne alemde bilgin varmi. RABBİM kimseye kaza bela vermesin. Kasko fiyati ne cikiyor. Yani insan merak ediyor. Hergun gorulen bir arac degil o yuzdende satan cok az. Alirsam rt donanim istiyorum. Oda 4 tane felan nette. İste neye dikkat etmek gerekiyor ikinci el alirken. Kusura bakma cok sordum. Sonucta kullanicisin ve Turkiyedesin diye. Sag olsun bir baska arkadas cok guzel bilgiler verdi ama yurt disinda idi donanim farki ve parca fiyatlari farkt ettigi icin bilemedik tabi. Tesekurler. İyi gunler

Alıntıları Göster
    Arka bagimsiz klima kontrolleri ve klima delikleri tavanda

4 adet var 2 tanesi arka koltuklari diger en arkada 2 tanesi 3.sira koltuklara üfürüyor.

ister yolcular kendisi ayarliyor istersen sen ayarlayabiliyorsun klimayi. cocuk kilidide var

diger sorulari diger arkadasimiz Turkiyede yasadigi icin daha iyi bilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VooDooMaN -- 13 Haziran 2016; 19:38:32 >

• quote:

Orijinalden alıntı: VooDooMaN

Arka bagimsiz klima kontrolleri ve klima delikleri tavanda

4 adet var 2 tanesi arka koltuklari diger en arkada 2 tanesi 3.sira koltuklara üfürüyor.

ister yolcular kendisi ayarliyor istersen sen ayarlayabiliyorsun klimayi. cocuk kilidide var

diger sorulari diger arkadasimiz Turkiyede yasadigi icin daha iyi bilir.

EyvAllah hocam cvp icin. Artim iyiden iyiye istiyorum bu araci. Yok modeli uretilmiyormus yok suymus yok buymus umrumda degil. Bir an once arabami satip almak istiyorum. Cok tesekkur ederim degerli yorumlarin icin hocam. İnsALLAH kisa surede alip resimleri ekler ve yazarim sanada.

• mycepi M kullanıcısına yanıt
    Araba aile icin oldukca guzel dusunulmus.

(Amerika versiyonu icin soyluyorum) yagmurlu havalarda arka koltuklarin onunde yerde sag ve solda doseme altinda 2 tane kapakli goz var. oraya lastiklerin puskurttugu su disaridan vurdugunda cok ses yapiyor. cozum olarak kalin paspas ve o saklama gozlerinin icindeki kutunun etrafina sunger izolasyon yapmak gerekiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sarpm

Araba aile icin oldukca guzel dusunulmus.

(Amerika versiyonu icin soyluyorum) yagmurlu havalarda arka koltuklarin onunde yerde sag ve solda doseme altinda 2 tane kapakli goz var. oraya lastiklerin puskurttugu su disaridan vurdugunda cok ses yapiyor. cozum olarak kalin paspas ve o saklama gozlerinin icindeki kutunun etrafina sunger izolasyon yapmak gerekiyor.

Bende aile icin dusunuyorum kardesim. Simdiki arabam e60 her ne kadar genis olsada yetmiyor. Bi seyehat oldumu cocuk puset araba valiz derken hersey birbirine giriyor. Fremontta fiat logosu yuzunden kaybediyor. O yuzden journey tam ideal olacak. Nasip olur alirsam eger dedigin kapalarin icabina bakicam kardesim. Hayirlisi insALLAH. RABBİM su sahur vakti kim ne istiyorsa hayirlisi ile nasip etsin.

Havaalani transferi yapan sirkette calistigim zamanlar arac ihtiyacimiz vardi. bagaji buyuk, karda yuruyecek ve az yakacak bir arac. Sirket dar bogazdan geciyordu ve butcesi nerdeyse yok gibiydi. Bir gece eve giderken bu arabayi gordum. Ertesi gun patrona soyledim ve yetkili bayii de test surusu yaptik.

Arac 3.6 V6 ve 2.4 I4 olarak mevcut(amerika).
    Sirket olarak ihtiyacimizi karsilayan model 2.4 I4 onden cekis BASE model idi. Fakat bayi sisteminde base model gorunen arac gercekte extra donanimla geldi. O da bayiinin hatasi diye, sorun cikartmadilar.

Onden cekis oldugu icin arac karli havalarda rahat yuruyor. AWD almama sebebi ise, surekli 4 cekerde gitmek sirket icin extra masraftan baska bir avantaji olmayacakti.
    2.4LT motor sayesinde, mevcut kullanlan 4.6lt V8 araclara nazaran iyi bir yakit ekonomisi yaptirdi.
    Bagaj ( 3.sira koltuklar kapaliyken) kisminin duz olmasi da yukleme konusunda hicbir sorun yaratmiyordu ve bavul hesabiyle ortalama 4 tane buyuk bavul sigiyordu.
    2.4 ve 3.6 lt motorlarin yag filtreleri farklilik gosteriyor. 3.6 lt nin yag degisimi filtresinin pahali olmasindan dolayi 2-3 kat farkediyordu. Turkiye modelini mutlaka iyi arastirmalisin.
    Bahsettigim bolmelere vuran su sayesinde araca su sesi cok geliyor. Fakat bunun icin dedigim yontem cozum oluyor.Hatta test surusu yapmaya gidersen, yagmurlu havaya denk getirmeye calis.yazin ne kadar yagmur yagarsa artik.

Cocuklu aileler icin dusunulmus, cocuk koltugu sistemini de arastirmalisin. arka koltuklarin kilitlerini actiginda, koltuk havaya kalkarak, cocuk koltuguna donusuyor. (Bebek koltugu degil)
    On yolcu koltugu katlanip, masa haline geliyor ve on yolcu koltugunun oturma minderini actiginda ise, su gecirmeyen bir bolme var. oraya yiyecek birseyler koyabilirsin ve termos buzlarindan koyman durumunda piknik uzun yolda cok kullanisli oluyor.
    Bu bahsettigim ozellikler amerika versiyonlarinda opsiyonel olarak geliyor.

Araclar 6 aylik sure icerisinde 40-45 bin mil arasi yol yapti ( 64-72bin km). herhangi bir sorun ile karsilasilmadi.

Alternatif bir arac daha var. Ama Chevrolet Turkiye o araci Turkiye'ye getirmedi. Captiva ile Trax arasi bir model. Equinox diye geciyor.

• sarpm S kullanıcısına yanıt
    Yazdiklarini okudum kardesim. Cok yardimci oldun bilgilerinle. Alirken muhakkak dikkat edicem. Turkiyede 2.0 dizelden baska motor secenegi yok sanirim. Diger dedigin modele baktim satilik var ama tipi cok hosuma gitmedi. Bu arac aile icin bicilmis kaftan. Ki tip olarakta bence cok agir abi. Turkiyede arac alirken herkes satmayi dusundugu icin boyle araclara ragbet yok. Buda kullanicilar icin cok iyi ikinci el dusuk oluyor. Fiyati tam bir performans karsiligi. Eminim alan ve kullanlar satmak derdinde degildir bu aracin. Emin ol oyle fiyatli araclar varki. Hundai getz var arkadasta dusun arac 2007 model tek airbag var. Oda surucude. Yandaki yolcu. Ne hali varsa gorsun ki bu araba ful ozellige giriyor. Neymis arka cam otomatikmis. Bu araca 27 veriyorlar arkadas satmiyor. İkinci el piyasasi diye millet tutturmus gidiyor. Konfor saglamlik ve guvenlik hak getire. İnsAllah bu araci RABBİM nasil eder ve guzelinden alirim. Bi yerde okumusutum. 2009 yada 2010da sanirim en guvenli arac secilmis bu arac. Parasni hak eden herseyi seviyorum. Bu aracida tabiki. Tesekkurler cvplarin icin.

• quote:

Orijinalden alıntı: mycepi

Yazdiklarini okudum kardesim. Cok yardimci oldun bilgilerinle. Alirken muhakkak dikkat edicem. Turkiyede 2.0 dizelden baska motor secenegi yok sanirim. Diger dedigin modele baktim satilik var ama tipi cok hosuma gitmedi. Bu arac aile icin bicilmis kaftan. Ki tip olarakta bence cok agir abi. Turkiyede arac alirken herkes satmayi dusundugu icin boyle araclara ragbet yok. Buda kullanicilar icin cok iyi ikinci el dusuk oluyor. Fiyati tam bir performans karsiligi. Eminim alan ve kullanlar satmak derdinde degildir bu aracin. Emin ol oyle fiyatli araclar varki. Hundai getz var arkadasta dusun arac 2007 model tek airbag var. Oda surucude. Yandaki yolcu. Ne hali varsa gorsun ki bu araba ful ozellige giriyor. Neymis arka cam otomatikmis. Bu araca 27 veriyorlar arkadas satmiyor. İkinci el piyasasi diye millet tutturmus gidiyor. Konfor saglamlik ve guvenlik hak getire. İnsAllah bu araci RABBİM nasil eder ve guzelinden alirim. Bi yerde okumusutum. 2009 yada 2010da sanirim en guvenli arac secilmis bu arac. Parasni hak eden herseyi seviyorum. Bu aracida tabiki. Tesekkurler cvplarin icin.
    Amerika'dan Avrupaya Export olan modellerde sadece 2.0 L VW I4 (TURBO diesel) motor secenegi mevcut.
    yeni fiatlarda Fiat kendi multijet motorunu koymus.
    Turkiye ve avrupada 2009 - 2011 arasi model bulunabilir ve sadece SXT yada R/T ( full donanim ) tip mevcut.

Tam aile isi araç ;)
    Hersey dusunulmus.
    bagajda sarzli el feneri bile var.
    Araç içi Led isiklar sahane.
    yerdeki buzdolaplari fikri cok guzel. ( + ön torpidoda soguk icecek rezervuarida var )
    belçika - isviçre yaptim araçla oraya konulan yiyecek icecek cok pratik oluyor
    uzun yol için ideal arac.

Avrupa versiyonda varmi bilmiyorum ama benim araçta olmasini cok isterdim mygig VES sistemi bende yok
    tavanda acilan dvd oynatici.

Benim araçta Navigasyonda mevcut ama 6'li cd chargerim calismiyor.
    usb den muzik atabiliyorum. içinde harddisk mevcut sanirim 30 GB'likti.

eksik yönleri , @Lazarotti arkadasimizada sormustum bendede ayni sorun varmis.
    Otomatik araçta debriyaj kavrama sorunu.
    Bu motor bence bir TIK ufak geliyor bu kasaya.
    eski aracim Citroen C4 idi.
    kalkista firlamayi cok severdim, bu araçta ilk bocaladigim bu oldu.
    ama sonra yuksek araca binme zevki ve temposuyla o bana degil, ben araca alistim.
    kalkislarda mizrak gibi cikamiyorum ( aracta agir araç zaten )
    ama sollama, ani hizlanmalar vb.. her türlü sorunsuz araç.
    benim turbomdada hafif islik sesi var, ya gidici yada temizlenmesi lazim.

motor kaputu acinca farkedersiniz hersey yerli yerinde.
    Aku cins bir yerde sanirim. onun disinda guzel dizayn

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VooDooMaN -- 15 Haziran 2016; 13:12:28 >

• VooDooMaN kullanıcısına yanıt
    Senin arac kac model? Cunku on konsol goruntusu calistigim sirkete aldiklarimizdan farkli dizayna sahip.

Navigasyonsuz.  Dodge Journey RT Alındı..

Navigasyonlu  Dodge Journey RT Alındı..

Aslinda Turkiye gibi bir ulkede firmalar cok yanlis araclar sattigi kanisindayim.

Aile araci diye bir arac maalesef yok. Doblo, kangoo ..vs. ne bilim ticari araclardan bozma diye tabir ettigim araclari, herkes aile araci olarak kullaniyor ve yine yetersiz kaldigini dusunuyorum. Distributor firmalarinin isten anlamadigini dusunuyorum. Cunku, genel merkeze boyle bir talepte bulunulsa, atiyorum toyota, honda .vs. markalar minivan diye tabir ettikleri araclari Avrupa'ya uygun kucuk motorlu dizel olarak gelistirebilirler.

Amerika'da her kapida mutlaka 1 tane minivan vardir. Sebebine gelince, cocuklu aileler icin oldukca kullanisli bir segment. uzun yola da gidilmesi durumunda rahatligi apayri. Hatta oyle araclar var ki anlatamam.

Chrysler in minivan inde, arka kapi onundeki pilot koltuklar(tekli koltuklar) 180 derece donduruluyor ve arada olusan bosluga uygun, doseme altindan cikartilabilen masa mevcut.

Ford firmasinin minivanlerinde ise, bagajda mikrodalga firin var. Amaci ise, anne ihtiyac duymasi halinde cocugun sutunu veya yemegini isitabilsin diye.

Honda'nin minivanlerinde ise, arka surgulu kapilar sadece sofor tarafindan otomatik olarak aciliyor. Acmak icin ise aracin "P" modunda olma zorunlulugu var. El ile acmak istenmesi halinde, yetiskin birisi ancak acabiliyor.

Toyota nin minivan ini hic inceleyemedim. Ama eminim onda da dusunulmus bir detay vardir.

• sarpm S kullanıcısına yanıt
    Bak o konuda haklisin kardesim. Turkiyede gerekli araclar belki gelir ama kimse almaz emin ol. Benim ilk arabam 2004 opel meriva idi. Bunlara gore kucuk ama oda tam bir aile araci idi. Herkeste araci alirken daha cok satmak icin aliyorlar. İkinci elde kime satican hep mantik bu. Yada zor satarsin. Keyifcilikten daha cok el alem arabami begensin falan iste. O yuzden k saydigin araclarin hic biri gelmes turkiyeye. Gelirsede kimse almaz. Cunku ikinci el satamaz:) haliyle herkes megane golf astra vs. hastasi ve bunlar basi ceker satislarda. Aile araci olarakta yilda bir vizeli ticari araclari kullanirlar. Ki suan kullandigim bmw e60 kasa 5.25 her yonu ile guzel ama artik yetmiyor kucuk geliyor. Haliyle boyle bir araca ihtiyacim var. İnsALLAH olmez sag kalirsamda alicam bu dodge'u :)

• quote:

Orijinalden alıntı: sarpm

Senin arac kac model? Cunku on konsol goruntusu calistigim sirkete aldiklarimizdan farkli dizayna sahip.

Navigasyonsuz.  Dodge Journey RT Alındı..

Navigasyonlu  Dodge Journey RT Alındı..

Benim araç 2009 model
    sizin araçlar buyuk ihtimal 2012 yada ustu model.
    ön izgara logo degisti sizin kasalarda, arka tampon , ic doseme ...kisaca suanki FIAT Freemont oldu burdaki.

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.