Sorunun cevabını geçmiş konularda epey zorlayarak aradım, yabancı bir forumda tekrar değiştirildiği ancak sınırı hakkında kesin bir fikri olmadığını belirtmiş birisi. Daha detaylı bilgisi olan varsa cevabı benim için iyi olacaktır. Çünkü dodge runelerimin bazılarını değiştirmek gibi bir fikir oluştu bende de.
Currently, the highest possible dodge chance in the game can be acquired by Sivir with maximum ranked Fleet of Foot (25% while moving), 9 Tier 3 Seals of Evasion and 3 Quints of Evasion (11.25%), 4 ranks of the Evasion mastery (2%), and 6 Ninja Tabi equipped (6 sources, 12% each), giving her a final dodge modifier of approximately 30.29 (69.61% of auto attacks are dodged).
100'de 100'e çıkamamasının sebebi +% olarak eklenmiyor 'dodge'. Yüzdenin yüzdesi olarak ekleniyor. Ben öyle anladım en azından.
Ah eski Phantom Dancerlar,oyuna başladıktan 2 hafta sonra gitti
lan unique ninja tabi...
ninja tabi ler stacklersen oluyordu
quote:
Orijinalden alıntı: MacroCosmos
lan unique ninja tabi...
ninja tabinin sadece kazandırdıgı hız unique diger kısımdan yine dodge kazanıosn istersen bi dene customda
6 ninja tabi ile jax'ta %55 yapmıştım.Early game OP ama mid game'de bozuluyor.
quote:
Q: How does dodge work?
A: The best way to show how dodge works is an example, let's say you have 10% dodge in your runes.
10% dodge.
You grab Ninja Tabi, which gives 12% dodge.
12% dodge + (88 * .1) = 8.8% dodge (100% chance to be hit - 12% dodge = 88. 10% from runes)
For a total of 20.8% dodge. (Note that the 88 comes from the percent remaining from the previous dodge percentages have been calculated.)
Türkçesi : dodge için en iyi örnek çalışma şudur, diyelimki runelerden %10 dodge ye sahipsiniz vede ninja tabi, alarakda %12 daha ilave ettiniz. SOnuç olarak : %12 dodge + 8.8% dodge ( 100% hit yaptığınızda değişerek - %12 dodge = 88.10% runelerden gelir