Peki aracın turbonun değiştiğini bilseydiniz aracı almaktan vazgeçer miydiniz? Bana şimdiye kadar hiç bir ilanda turbosu değişmiş gibi bir şey denk gelmedi. Adamlar yine kimseyi mağdur etmeden sorunu çözmüş. Eğer bu konuda problem olduğunu düşünüyorsan mahkemeye başvurabilirsin. |
dod pişmanlığı (2. sayfa)

-
-
geçmiş olsun. siz alırken servis kaydı vs diye şurası değişmiş diye bi şey söylenmedi mi? bunun söylenmesi gerekli. sonuçta eksperde var, servis kaydı da var işin içinde. galericiden almıyorsunuz. doğuşun kendisi. büyük ihtimal yaptılar ve diğer yerleri idare eder diye de düşünmüş olabilirler servistekiler. belki de kendilerinde iken patladı. türlü ihtimaller var. patlamasa sürecektiniz belki garanti sonrası olacaktı sorun. neyse ki garantiden değişmiş. yaptıkları yanlış ama garantiden karşılanmış en azından. fiyat olarak uyguna mı almıştınız?
-
Kusura bakma da kardeşim herkes gerekenleri söylemiş, ben de dalga geçeyim bari dedim.
Çünkü sen bu konuda dalga geçiyor gibisin, dolandırıcılık ithamı yapacak kadar da abartmaya gerek yoktu.
Rabbim esirgeyip korusun inşallah olmaz ama sen bu takıntılı düşünce yapısıyla fazla yaşamazsın, bir sürü hastalık çıkar ilerde, dikkat et kendine.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
araç garantili olmasa dava açardın, bilirkişiye giderdn, bilirkişi bir karar verirdi, ya doğuş ya sen itiraz ederdin 2. bilirkişi, sonra bilirkişi heyeti vs giderdi, sonunda masraf belli oranlarla paylaşılırdı, insanlar zaten bu yüzden daha çok para verip garantili araç alıyor.
genel olarak anlaşılmayan zaten sorunun ücretsiz çözülürken daha başka nasıl bir hakkın olması gerektiğini düşünmen.
aracın ilk sahibi olsan da başına bunlar gelse zaten olup olacağı buyken hele...
-
Bu arabayi motor sogukken cok sıkıştırmışlar.
Muhtemelen oncesinde sirket ya da leasing arabasiydi.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Kendinizi yerime koyun sadece istediğim bu. Daha önce hiç arızası olmamış bir araç olsa ve bende olsa ilk kez o zaman bişey diyemem ama önce yapmış ve olduğu arızayı tekrarladı bu araç. Ve ben bunu sıfır ayarında diye aldım.
Konunun önceki başlığı neydi bilmiyorum ama arkadaşı haksız yere linç etmişsiniz. Ne demek sorun hallolmuş daha ne istiyorsun? Beyanı esas alıyorum eğer turbosu değişmişse ve söylenmediyse sonuna kadar haklı.. bu paralar kolay kazanılmıyor.. sanki cam düğmesi değişmiş gibi muamele yapmışsınız.. aracın turbosu değişmiş ve motorda çatlak var deniliyor bu adam 3 sene sonra bu aracı satmak isterse ne olacak?
Benim önerim bazı 2. El firmalarında ilk 1000 km’ye kadar koşulsuz iade seçeneği oluyor varsa değerlendirin derim..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mbkaynar -- 25 Ekim 2022; 19:5:57 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
geçen yıl araç satmıştım. geceleri uyuyamıyorum. yeni sahibi aradı. bu aracın fren balataları değişmiş dedi.
evet yetkili serviste değiştirmiştim ve bunu yeni sahibine söylemedim!!!111!1!!!
yeni sahibi beni dava edecekmiş, araç orijinal değilmiş. haklı ne diyeyim.
-
şakaysa komik değil. fren balatası, hava filtresi gibi sarf malzemeler ile turboyu aynı kefeye koyanlar var. enteresan denkleştirmeye çalışılan örnekler. enteresan bi yer oldu bu forum. kimlerden fikir alıyoruz işte. birisinin yaşadığı sorun birilerine şaka malzemesi olmuş. arkadaş kendisine en başta söylenmeyen bir şeyi sahtekarlık olarak algılamış ki bakış açısına göre haklı olabilir. millet lince meraklı.
-
Alakası yok sağlıklı turboyu 15 dakika içinde yazılimsal yada fiziki müdahale ile balansını bozarım. Takibinde kullanım durumu fark etmeksizin 1 aya tamamen bozulur.
dalga geçtiğini sanıyor zavallı 😏
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Türk_o -- 27 Ekim 2022; 16:57:50 >
Yeni gelişmeler olabilir takipte kalın.
Vay arkadaş eski üyeler olmasa burayı dod çalışanları basmış diyeceğim. Bir ihtimal de araç polo olduğu için vosvos sevgisi ile savunuyor olabilirler.
-
iyice click baite çevirmişsin sen işi dostum.
sıcak gelişmeler az sonraaaa
bizi izlemeye devam edin falan
bu arada servis hatasız diyerek satmış , doğru
turbo değişmesi hiçbir yerde hata kusur olarak kaydedilmez
değiştirmeyip arızalı turboyla vermelerini mi tercih ederdin.
ayrıca satın almadan önce yetkili servisten aracı sorgulatabilirdin, servis geçmişini öğrenebilirdin.
boşa zaman kaybettim bu konuyu okuyarak xd
-
turbo ikinci kez arızalandı yalnız. yani geçmişte bir kez turbo değişmiş sadece bunu tartışmıyoruz.
-
Hatali parca degistiyse hata yok edilmis demektir zaten. Garanti bunun ici var zaten. Ama o isleme 100 bin masraf cikiyorsa iyi yuh derim. Fındık motorlu araba bu komple motoru kac tl sanki?
Aslında dodun kendi bünyesindeki araçların servis kayıtlarını göstermesi gerek
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hatasız değişensizden kasıt kaportadır. Nereye giderseniz gidin kast edilen budur.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X