Şimdi Ara

'DocumentViewer' hatası yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
3.543
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bilgisayar açılınca böyle bi hata geliyor ne yapmalıyım

DocumentViewer

The feature you are trying to use is on a acd-rom or other removable disk that is not available Insert the ''Document Viewer'' disk and click ok

use source
    burdada kutucuk var bi yeri seçmemi istiyor browse

bun sorunu haletmek için ne yapmalıyım hep çıkıyo cancel desem bile yine geliyor.

• Başlat-Çalıştır a msconfig yazarak enterla.
    Başlangıç sekmesinden Document Wiever ile ilgili exenin başındaki ticki kaldır.uygula tamam de oradan çık.baştan başlat.
    ha ama office cd ni takarak da onarabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mesuthaksoy -- 16 Şubat 2008; 21:00:49 >
  • sağol dediğini yaptım ama olmadı ilk önce offisi tekrar yükledim onardım olmadı yine çıktı sonra çalıştırdan dediklerini yaptıma ama Document Wiever bunla ilgili birşey bulamadım bide bu çıkan hatadan sonra calncel fln dedikten sonra NET. framework hatası veriyor netten 2.0 indirip yükledim ama geçmedi yine

bide bütün bunlar olmadan önce pc de sorun vardı açılmıyordu windows cd si ile onarım yapmıştım ondan sonra çıkmaya başladı şimdi ne yapmam lazım acaba en son format atcam artık
  • Aynı belirttiğin sorunlarla ben de karşılaştım senin son çare olarak düşündüğünü en başta yaptım kurtardım kendimi.......
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ACİL YARDIM PDF.JS HATASI
    7 yıl önce açıldı
    mysql hatası, yardım!
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.