Şimdi Ara

DOCTOR WHO GÜZELMIDIR - IZLEMEYE BAŞLAYAYIM MI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.686
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Nedersiniz arkadaslar izemeye baslayayım mi doctor who 'yu ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben beşinci sezondan başlamıştım. Güzeldir.

• Bence çok kötü bir dizi. Ama çok seven arkadaşlarım da var. En iyisi senin deneyip karar vermen.
  • her bölümde yeni bir konumu işleniyor yoksa genel bi konu mu var acaba .bende merak ediyorum bu diziyi
  • Benim de merak ettiğim dizi.Bir türlü karar veremedim.Çevremdeki izleyenlerden iyi diyen de var beğenmedim bıraktım diyen de.Konuya gelen yorumlar benim açımdan da aydınlatıcı olacak.
  • Gayet guzel bir dizi izlerken dunyanin 10 larca kez kurtulusana yeni gezegen ve yeni galaxlerde bulacaksiniz.Basrolumuz doctor asla ama asla doctorun ismini ogrenemiyeceksiniz.Bilim kurgu sevenler icin cok guzel bir dizi ayrica doktorun dunyayi silahsiz kurtarmasi biraz garip gelecek.Arkadas kim bi dunyayi sonik tornividayla kurtarirki.Arkadaslar ayrica doktor who dizisi 39 adet odule layik gorulmustur.

• quote:

Orijinalden alıntı: Resitales

her bölümde yeni bir konumu işleniyor yoksa genel bi konu mu var acaba .bende merak ediyorum bu diziyi

Dostum bazen 1 sezon bazen 2 sezon bile süren bi ana konu olur.Sezonun 5 bölümü falan ana konudan bagımsız bolumler olur ama bu bolumlerdede ana konu ile alakalı seyler olur tabi geri kalan bolumler tamamen ana konu uzerın ilerler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Dayım izliyo güzel diyor ama bende bazen yanında izliyorum benim çok dikkatimi çekmedi saçma geldi bana

• Eğer uzay/bilim kurgu seviyorsanız kesinlikle izlemenizi öneririm.
    7 sezon Doctor Who, 4 sezon Torchwood (yan dizi) 3 sezon da Sarah Jane Adventures izledim, favori dizilerim arasındadır Doctor Who.
  • cnbce de görünce izliyorum da ne tür bi dizi olduğuna karar veremedim. efektleri falan çok kötü, oyunculuklar mimikler falan da ortaokul tiyatrosunu andırıyo. bilemedin neresinin sevildiğini.
  • Realistsen başlama
    Şu bilim kurgu geeklerindensen belki başla
    Normal biriysen başla

Peter capaldiyle dahada güzelleşecek.
  • İlk bölümü izledim çok yapmacık geldi yarıda kapatıp sildim

• Ben de zamanında birkaç bölümünü izleyip sıkılıp kapatmıştım. Ama bilim kurgu sevmiyorum o da bir etken tabi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PCkopat!

İlk bölümü izledim çok yapmacık geldi yarıda kapatıp sildim

İlk sezonun ilk 4-5 bölümü en yavan bölümlerdendir.
  • Başla derim.
  • Dw hayattır bi başla izlemeye hangi bölümü kim yazıyor ,kim yönetiyor hepsini istemesende ezberlersin

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.